Moskisvet.com
kombo

Film/tv

Ljubitelji dobrih filmov, pozor! Ta novica je samo za vas

E.R.
19. 03. 2024 02.00
0

Pestri zbirki vsebin na VOYO se bo do konca meseca pridružilo še 9 filmskih uspešnic in kar 4 nove serije. Spodaj poglejte, katere.

V nadaljevanju se nahajajo VOYO novosti druge polovice marca. Prihajajo nova sezona zabavnega šova Amerika ima talent: Sezona zvezd, serija Mama, eden od razlogov, da smo se Slovenci zaljubili v turške serije, številni filmi in kar nekaj športnih prenosov. Med drugim bomo na VOYO  tudi v živo prenašali spektakel mešanih borilnih veščin FNC 15!

FILMI  

1. MRAK (Darkling), srbski film,  17. 3. na VOYO  

Igrajo: Miona Ilov, Danica Ćurčić, Slavko Štimac, Nikola Rakočević, Lazar Maksimović

Film Mrak, ki temelji na resnični zgodbi in je bil nominiran za tujejezičnega oskarja, spremlja življenje deklice s Kosova, ki živi v strahu in negotovosti. Po vojni na Kosovem družina živi pod zaščito Natovih vojaških enot, ki le podnevi branijo prebivalstvo. V hiši, obdani s temnim gozdom, živi deklica Milica z mamo in dedkom. Ko pade noč, se družina zabarikadira v hiši, prestrašena zaradi groze, ki prihaja iz gozda ...

Mrak (Darkling)
Mrak (Darkling) FOTO: Firefly Production

2. NESOGLASJE V MODREM (Collision Course), ameriška akcijska komedija,  18. 3. na VOYO  

Igrajo: Jay Leno, Pat Morita, Chris Sarandon, Al Waxman, Tom Noonan

Japonski detektiv Fuji Natsuo je zadolžen za reševanje zločinov v Tokiu. Svoje delo opravlja nadvse preudarno, resno in vedno strogo po pravilih. Tony Costas iz Detroita je njegovo popolno nasprotje. Vzkipljiv, nepredvidljiv in brez smisla za spoštovanje pravil. Ko Fujija sled za mednarodno mrežo tihotapcev pripelje v Detroit, s Tonyjem združita moči. Tako postaneta najbolj nenavaden detektivski par.

Nesoglasje v modrem (Collision Course)
Nesoglasje v modrem (Collision Course) FOTO: Leonine Studios

3. NA BEGU PRED MAFIJO (Running Scared), ameriški akcijski film, 19. 3. na VOYO

Igrajo: Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga, Chazz Palminteri

Mlademu mafijcu Joeyju se življenje obrne na glavo, ko izgine orožje, ki je bilo uporabljeno pri umoru pokvarjenih policistov. Joey je dobil nalogo, da se pištole znebi, a namesto, da bi jo odvrgel, jo je odnesel k sebi domov, od koder jo je izmaknil sosedov fant. Joey mora sedaj fanta in pištolo čimprej najti, pri čemer mu za ovratnik dihajo tako mafijci kot policisti.

Na begu pred mafijo (Running Scared)
Na begu pred mafijo (Running Scared) FOTO: Karantanija Cinemas

4. NAJBOLJŠI PRIJATELJ (Living Will), ameriški film,  20. 3. na VOYO

Igrajo: Ryan Dunn, April Scott, Gerard Haitz, Bam Margera, Chris Ready

Willov najboljši prijatelj in sostanovalec Belcher vstane od mrtvih in se na Zemljo vrne kot sprevržen, domišljav in nagajiv duh. Belcher odkrije, da se je Will po njegovi smrti spetljal z njegovo privlačno sestrično Kristo, česar nikakor ne odobrava. Odloči se, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bo razdrl njuno razmerje. Bo duh uspel uničiti zvezo zaljubljenega para?

Najboljši prijatelj (Living Will)
Najboljši prijatelj (Living Will) FOTO: POP TV

5. VOJNA MED NEVESTAMA (Bride Wars), ameriška komedija, 22. 3. na VOYO

Igrajo: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen, Kristen Johnston

Manhattanska odvetnica Liv in šolska učiteljica Emma sta že od otroštva najboljši prijateljici. Ko ju njuna fanta na isti dan zasnubita, se dekleti odločita, da se bosta poročili na istem mestu, in sicer v hotelu Plaza. Slovesna dogodka naj bi organizirala slavna načrtovalka porok Marion St. Claire, toda ko Marionina tajnica naredi napako, Liv in Emma izvesta, da se bosta njuni poroki odvijali na isti dan! Ker ne ena ne druga nista pripravljeni spremeniti datuma poroke, se prelevita v sovražnici št. 1, ki nameravata druga drugi uničiti poroko.

Vojna med nevestama (Bride Wars)
Vojna med nevestama (Bride Wars) FOTO: Twentieth Century Fox and Regency Enterprises

6. MATERINSTVO (Patchwork), ciprski film,  25. 3. na VOYO

Igrajo: Angeliki Papoulia, Joy Rieger, Stella Fyrogeni, Andreas Tselepos, Antonis Kafetzopoulos

Mlado mater preganjajo mešani občutki glede materinstva. Mladi Chari njena družina pomeni vse, vendar včasih razmišlja o življenju brez nje. Ker o svojih notranjih težavah ne more govoriti z nikomer, mora sama nositi breme krivde in zmedenosti. Ko se spoprijatelji s sramežljivo in kljubovalno hčerko svojega novega šefa, se je Chara prisiljena soočiti s svojo eksistencialno tesnobo in bolečo preteklostjo, ki jo je skušala pozabiti.

Materinstvo (Patchwork)
Materinstvo (Patchwork) FOTO: Perfo

7. PREVLADA PRAVICE (End of a Gun), ameriški film, 26. 3. na VOYO

Igrajo: Steven Seagal, Florin Piersic Jr., Jade Ewen, Jacob Grodnik

Film nas bo popeljal na ulice Pariza. Nekdanji vladni agent Decker se poda na skoraj smrtonosno akcijo, da reši privlačno Liso pred njenim nasilnim fantom. Lisa ima za Deckerja zapeljiv predlog: rada bi, da ji pomaga ukrasti 2 milijona dolarjev iz avtomobila, ki ga varuje pariška policija. Premoženje bi si nato razdelila.

PREVLADA PRAVICE (End of a Gun)
PREVLADA PRAVICE (End of a Gun) FOTO: POP TV

8. VIDIM-TE.COM (I-See-You.com), ameriška komedija, 27. 3. na VOYO

Igrajo: Beau Bridges, Rosanna Arquette, Mathew Botuchis, Shiri Appleby, Dan Castellaneta

Harvey Bellinger ima popolno življenje, ki ga v razkošni vili živi s svojo seksi ženo, 18-letno hčerko in preračunljivim ženinim sinom Colbyjem. Vse se spremeni, ko Bellingerjevo finančno podjetje doživi bankrot in osramočena družina ostane brez denarja. Toda iznajdljivi Colby kmalu najde način, kako bi zaslužil nekaj 'drobiža'. V sobo svoje sestre na skrivaj postavi kamero in prek svoje spletne strani objavi vse njene najbolj zanimive posnetke. Colby kmalu pridobi zvesto občinstvo, ki je pripravljeno plačati za seksi posnetke, in tako se najstniška potegavščina kmalu spremeni v finančno uspešnico. Toda koliko časa bo trajala?

VIDIM-TE.COM (I-See-You.com)
VIDIM-TE.COM (I-See-You.com) FOTO: POP TV

9. VDOVE (Widows), angleški film, 29. 3. na VOYO

Igrajo: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Liam Neeson, Jon Bernthal

Izviren kriminalni triler o kriminalu, strasti in korupciji. Vdove je zgodba štirih žensk, ki nimajo nič skupnega, razen velikega dolga, ki so ga za seboj zapustile kriminalne dejavnosti njihovi pokojnih mož. Napetost se stopnjuje, ko v sodobnem Chicagu Veronica, Alice, Linda in Belle usodo vzamejo v lastne roke in se zavzamejo za prihodnost pod svojimi pogoji. Film odlikujejo odlična režija in scenarij ter izjemna igralska zasedba.

VDOVE (Widows)
VDOVE (Widows) FOTO: Twentieth Century Fox Film Corporation

SERIJE

1. DEKLETA POD KRINKO (Undercover Girlfriends), angleški resničnostni šov, 3. sezona, 16. 3. na VOYO  

Kaj se zgodi, ko se pet deklet odpravi v Grčijo, da bi vohunile za svojimi fanti? V resničnostni seriji punce želijo odkriti, ali jim je partner res zvest. Fanti na luksuznih počitnicah na Rodosu niti ne slutijo, da se njihove nežnejše polovice skrivajo v sosednji vili in opazujejo vsak njihov korak. Dekleta bodo za svoje partnerje pripravila različne preizkuse, da bi ugotovila, ali imajo njihova razmerja dovolj trdne temelje. Bo pare preizkušnja še bolj zbližala ali oddaljila?

DEKLETA POD KRINKO (Undercover Girlfriends)
DEKLETA POD KRINKO (Undercover Girlfriends) FOTO: ITV Global

2. GORA IZZIVOV (The Summit), avstralski resničnostni šov, 1. sezona, 21. 3. na VOYO  

Skupina štirinajstih neznancev se v razgibanih gorah Nove Zelandije poda na epsko odpravo, kakršne še ni bilo. Vsak izmed tekmovalcev ima v nahrbtniku enak delež milijona dolarjev in mora v 14 dneh doseči vrh gore, če želi osvojiti denar, ki ga nosi s seboj. Na zahtevni poti bodo morali delovati kot ekipa, saj se bodo spopadali z nevarnim terenom, divjimi razmerami in morali premagovati adrenalinske izzive, ki jim stojijo na poti do cilja. Toda kaj se zgodi, ko eden iz skupine začne zaostajati? Bodo preostali upočasnili svoj korak in tvegali, da ne bodo pravočasno dosegli vrh gore?

GORA IZZIVOV (The Summit)
GORA IZZIVOV (The Summit) FOTO: Banijay Rights Limited

3. MAMA (Anne), turška serija, 1. sezona, 24. 3. na VOYO  

Igrajo: Cansu Dere, Beren Gokyildiz, Vahide Percin, Gonca Vuslateri, Berkay Ates

Serija Mama govori o 7-letni punčki Melek. Zeynep se začasno zaposli kot učiteljica in takoj opazi, da je nekaj narobe z deklico. Ko spozna, kako grdo z Melek ravna prava mama in njen partner, se odloči uprizoriti dekličino smrt in jo odpeljati stran. Tudi Zeynep ima rane iz otroštva in svoje skrivnosti. Ko Melekina mama Sule in njen partner Cengiz ugotovita, da je deklica še živa, jo zahtevata nazaj. A Zeynep se odločno postavi na stran nebogljene deklice.

MAMA (Anne)
MAMA (Anne) FOTO: RTL Hrvatska

4. AMERIKA IMA TALENT: SEZONA ZVEZD (America's Got Talent: All-Stars), ameriški zabavni šov, 1. sezona, 31. 3. na VOYO 

V priljubljeni šov Amerika ima talent, ki prinaša najboljšo zabavo, se bodo na veliki oder vrnili zmagovalci, finalisti, ljubljenci občinstva in viralne senzacije iz prejšnjih sezon. Znani žiranti Sofia Vergara, Heidi Klum, Simon Cowell in Howie Mandel ter voditelj Terry Crews bodo na poti do uresničitve sanj spremljali izjemne pevce, plesalce, komike, akrobate ter ostale nenavadne talente, ki se bodo potegovali za laskavi naziv. Kdo bo ob tolikšnem številu zvezdnikov na odru okronan za zmagovalca sezone zvezd?

AMERIKA IMA TALENT: SEZONA ZVEZD (America's Got Talent: All-Stars)
AMERIKA IMA TALENT: SEZONA ZVEZD (America's Got Talent: All-Stars) FOTO: FremantleMedia
Športno v pomlad s Kanalom A
Preberi še
Športno v pomlad s Kanalom A

ŠPORT

16. 3. // BKFC Fight Night Miami

16. 3. // KSW 92

22. 3. // BKFC 58 Bolgarija

23.-24. 3. // Superbike Katalonija

30. 3. // BKFC 59

30. 3. // FNC 15 - prenos v živo iz dvorane Stožice!

Vsi za naše!
Preberi še
Vsi za naše!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382