Moskisvet.com
Vladimir Kličko s hčerko.

Šport

Upokojeni boksarski prvak ostal sam z otrokom

E.R.
23. 02. 2024 04.30
0

Vladimir Kličko je predani oče desetletne hčerke, ki po razhodu z nekdanjo partnerico za svojega otroka skrbi sam.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ukrajinski upokojeni boksar in nekdanji svetovni prvak Vladimir Kličko se zadnji dve leti v medijih pojavlja predvsem zaradi ruske invazije na njegovo domovino. Ker njegova država ni prejela druge oblike pomoči, se je tudi sam pridružil ukrajinski vojski in stopil v bran svoji državi. V bran je stopil tudi njegov brat Vitalij Kličko, prav tako nekdanji boksar in trenutni župan ukrajinske prestolnice Kijev. 

Čeprav sta v svoji karieri zaslužila milijone in bi se lahko izognila vsemu, sta vseeno stala ob strani svojim ljudem. Vladimir je celo predstavil poziv, v katerem poziva svetovne državnike, naj se vključijo. 

Bratska naveza: slavni bratje (in sestre) v športu
Preberi še
Bratska naveza: slavni bratje (in sestre) v športu

"Sem Vladimir Kličko in nagovarjam ves svet. Ustavite to vojno, ki jo je začela Rusija. Ruske rakete ubijajo civiliste. Vse to se dogaja v srcu Evrope. Ni časa za čakanje. Sledila bo humanitarna katastrofa. Nekaj morate storiti, in to zdaj, da ustavite rusko agresijo. Takoj zdaj, ker čez eno uro ali jutri bo prepozno. Sodelujte v akciji. Ne čakajte, ukrepajte zdaj. Ustavite vojno," je dejal nekdanji boksar v videu, ki ga je objavil na družbenih omrežjih. Njegove besede so se dotaknile sveta.

Upokojenemu boksarju je veliko slavo poleg športnih uspehov prineslo razmerje z igralko Hayden Panetierre, ki je znana po vlogi v seriji 'Heroji'.  Vladimir in Haydnova sta imela burno razmerje z več prekinitvami, vse pa se je začelo leta 2009. 

Vladimir Kličko in Hayden
Vladimir Kličko in Hayden FOTO: Instagram

Spoznala sta se na promociji knjige skupnega prijatelja in med njima je vzklila ljubezen na prvi pogled. Igralka je podrobnosti njunega srečanja opisala v oddaji Ellen DeGeneres.

"Rekla sem mu: 'Ogromen si.' Rekel mi je: 'Ti si majhna.' In to je bilo to. Tako sva se spoznala in zaljubila," je razkrila Hayden Panettiere.

Kličko: Ljubezen na razdalji ZDA-Evropa
Preberi še
Kličko: Ljubezen na razdalji ZDA-Evropa

Čeprav so njune fizične razlike požele negativne komentarje, so se drugi strinjali, da sta prikupna in delujeta kot harmoničen par. Prav zato sta javnost presenetila, ko sta sporočila, da sta se po dveh letih zveze razšla.

"Kljub temu, da sva se odločila, da je razhod najboljša poteza za oba, imava veliko ljubezni in spoštovanja drug do drugega in bova ostala zelo tesna prijatelja," sta takrat zapisala v skupni izjavi.

Boksarski zvezdnik dobil sina in se dve uri pozneje ločil od lepe žene
Preberi še
Boksarski zvezdnik dobil sina in se dve uri pozneje ločil od lepe žene

Ločena pa nista ostala dolgo in že nekaj mesecev kasneje sta se pobotala ter naposled tudi zaročila. Haydnova se je namreč fotografirala s šestkaratnim zaročnim prstanom, katerega vrednost ocenjujejo na približno 460.000 evrov. Sledila je vesela novica, da par pričakuje prvega otroka.

"Je čudovita oseba in več kot prepričan sem, da bo čudovita mama. Pogosto mi je govorila, da si želi otroka, in vsake sanje se kdaj uresničijo," je junija 2014 za E! News povedal presrečni Vladimir. Par je naposled 13. decembra 2014 pozdravil hčerko Kayo.

"Presrečna in zaljubljena sva v malčico," sta zapisala v skupni izjavi.

Leto zatem je igralka preživljala težke čase, ker se je soočala s poporodno depresijo, zato se je prijavila tudi na zdravljenje na zasebni kliniki. "Prizadelo je vse dele mojega življenja, zato sem se odločila zaprositi za zdravljenje," je pojasnila svojo odločitev.

Conor McGregor vstopa v politični ring, želi postati predsednik Irske
Preberi še
Conor McGregor vstopa v politični ring, želi postati predsednik Irske

Julija 2016 so se znova pojavile govorice , da sta se Haydnova in Vladimir razšla, ona pa je govorice zanikala s skupnimi fotografijami in poudarila, da to, da ne nosi zaročnega prstana, ne pomeni nič. Njuno razmerje pa se je uradno končalo konec avgusta 2018, ko se je izvedelo, da sta odpovedala poroko.

Vladimir Kličko s hčerko.
Vladimir Kličko s hčerko. FOTO: Profimedia

Kaya večino časa preživi z očetom in njegovo družino v Evropi in na Floridi. Haydnova in Vladimir sta sicer ostala v dobrih, prijateljskih odnosih. "Haydnova je v Los Angelesu in razmišlja, kaj bo počela v prihodnje s svojim življenjem," je ameriškim medijem povedal vir. Par pa svojega razmerja po razhodu ni želel komentirati.

Nejc Petrič: ''Boks da moč šibkim, samozavest preplašenim in samokontrolo agresivnim''
Preberi še
Nejc Petrič: ''Boks da moč šibkim, samozavest preplašenim in samokontrolo agresivnim''

Nekateri so širili govorice, da je bil Vladimir nasilen do nekdanje partnerice, vendar so se te izkazale za lažne. Tisti, ki ga poznajo, trdijo, da je čudovit oče in je zelo predan svoji hčerki, pravijo pa mu kar nežni velikan. Trdijo, da je bil nasilen le med boksarskimi dvoboji.

Vsi, ki radi spremljate boks in ostale borilne veščine, si lahko na VOYO kjerkoli in kadarkoli ogledate številne dvoboje!
Zvezdnik borilnih veščin zaupal skrivnost svojega uspeha
Preberi še
Zvezdnik borilnih veščin zaupal skrivnost svojega uspeha

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: sportlife.story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382