Moskisvet.com
Marija Šarapova - 2

Šport

Nekoč je bila takšna, a poglejte jo danes

E.R.
13. 03. 2024 03.00
1

Maria Šarapova se je pojavila na tednu mode v Parizu, kjer je pokazala svojo novo podobo.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Legendarna ruska teniška igralka Marija Šarapova se je udeležila pariškega tedna mode, a so jo le redki prepoznali na prvi pogled, saj se v javnosti le redko pojavlja.

Nadal ni več tak! Javnost je šokirana nad novim videzom
Preberi še
Nadal ni več tak! Javnost je šokirana nad novim videzom

Nekdanja zmagovalka Wimbledona je zaslovela, ko je leta 2004 na osrednjem igrišču premagala prvo nosilko in branilko naslova Sereno Williams in pri samo 17 letih osvojila svoj prvi grand slam. Po tem je zmagala še na štirih turnirjih za grand slam, preden se je leta 2020 upokojila, od takrat pa se večinoma posveča svojemu poslu in modi.

V Pariz je prišla, da bi si ogledala modno revijo prestižne znamke Valentino, 36-letna Maria pa je to priložnost izkoristila za to, da se pohvali z novo podobo. Svetli lasje, ki so skozi leta postali njen zaščitni znak, so namreč zgodovina, saj se je Maria Šarapova odločila za veliko spremembo in se pobarvala na še temnejšo rjavo.

Ga prepoznate? Nekdanji teniški as je danes le še bleda senca sebe
Preberi še
Ga prepoznate? Nekdanji teniški as je danes le še bleda senca sebe

Njena teniška kariera se je končala leta 2016, ko so odkrili, da je na predvečer odprtega prvenstva Avstralije jemala prepovedano snov meldonij, zaradi česar je bila suspendirana za dve leti. Njen suspenz so pozneje skrajšali na 15 mesecev, potem ko je bilo ugotovljeno, da je jemala zdravila v nasprotju z zdravnikovim nasvetom, aprila 2017 se je vrnila k tenisu in osvojila Tianjin Open sedem mesecev pozneje.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Tri leta zatem je sporočila novico, da se po letih boja s poškodbo ramen dokončno umika iz tenisa, in s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila čustveno poslovilno sporočilo.

"Kako zapustiti edino življenje, ki si ga poznal? Kako zapustiti igrišče, na katerem si treniral od otroštva; igro, ki jo ljubiš tisto, ki ti je prinesla nepopisne solze in neizrekljivo veselje šport, kjer si našel svojo družino, skupaj z navijači, ki so te podpirali 28 let? To je zame novo, zato mi, prosim, oprostite. Tenis, adijo," je takrat zapisala Marija.

Toliko jezikov govori Novak Đoković
Preberi še
Toliko jezikov govori Novak Đoković

Odkar se je pred štirimi leti teniško upokojila, je rodila sina Theodora in se posvetila svojemu naložbenemu portfelju, ki vključuje deleže v športnih znamkah, kot je UFC, in podjetju za wellness tehnologijo Therabody.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


 Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382