Moskisvet.com
Seksi Karrueche Tran - 5

Novice

To je ritka, ki jo je Instagram prepovedal!

J.V.
27. 06. 2014 14.10
9

Karrueche Tran je bila morda do sedaj poznana predvsem kot dekle, s katero je pevec Chris Brown zamenjal Rihanno, zadnje dni pa manekenka vedno več pozornosti privablja s svojimi provokativnimi fotografijami.

22-letna Karrueche je pred kratkim na svoj Instagram profil objavila seksi fotografijo svoje zadnjice in pod objavo zapisala: 'To sem jaz!' In medtem ko nekateri niso mogli mimo njenih strij, pa se je drugim njena ritka zdela tako seksi, da so jo prepovedali.

Nekaj ur po objavi je namreč Instagram fotografijo odstranil z njenega profila, Karrueche pa ima tako še nekaj skupnega z barbadoško pevko Rihanno. Tudi njo so namreč na Instagramu zaradi objave eksplicitnih fotografij cenzurirali in ji celo zaprli profil.

Temnopolta zvezdnica je sicer že večkrat dokazala, da v javnosti rada pokaže malo več gole kože in gleda na njene obline, ji tega ne moremo očitati!

Seksi Karrueche Tran - 4
Seksi Karrueche Tran - 4 FOTO: Instagram
Seksi Karrueche Tran - 1
Seksi Karrueche Tran - 1 FOTO: Instagram
Seksi Karrueche Tran - 2
Seksi Karrueche Tran - 2 FOTO: Instagram

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400