Moskisvet.com
Paul Walker

Novice

Odkrili pravi vzrok smrti Paula Walkerja!

N.J.
26. 03. 2014 10.16
21

Po dolgih štirih mesecih preiskav so končno odkrili pravi vzrok smrti igralca Paula Walkerja. Preiskovalci so ugotovili, da je za smrt zvezdnika 'Hitrih in drznih' povzročila prehitra in nevarna vožnja, vendar pa naj vozilo ne bi bilo tehnično neizpravno, kot so sprva menili.

Kot kaže je bil avtomobil Porsche GT, ki ga je vozil prijatelj Paula Walkerja, tehnično povsem izpraven in nepoškodovan. Vzrok nesreče je bil tako samo in izključno eden: prehitra vožnja. V naselju sta igralec in njegov prijatelj Roger Rodas drvela s hitrostjo med 81 in 94 milj na uro (130 - 151 km/h), zaradi česar je voznik izgubil nadzor nad vozilom ter se zaletel v drevo, poroča US Weekly. Umrla naj bi v trenutku, zanju pa so bile usodne poškodbe glave, vratu in prsnega koša. Poleg tega sta obe trupli zajeli plameni, zaradi česar sta zgoreli do neprepoznavnosti, rezultati preiskav pa so pokazali, da ne igralec in ne Rodas nista vozila pod vplivom opojnih substanc.

Tiskovni predstavnik šerifa policije iz kalifornijskega okrožja je dejal, da bo kmalu vse pojasnjeno tudi v medijih, da pa uradna izjava še ni na voljo.

Paul Walker - 1
Paul Walker - 1 FOTO: Twitter

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400