Moskisvet.com
Policijska akcija - 3

Novice

Ojoj, kaj so našli pod 'špehom'!

J.V.
12. 12. 2014 13.51
12

42-letni šofer se je vedel nadvse sumljivo, ko ga je v Orlandu ustavila policija. Čeprav so ga ustavili, ker ni bil pripet z varnostnim pasom, so kasneje ugotovili, da 204-kilogramski moški tihotapi marihuano, in nikoli ne boste uganili kje!

Moški, težak 204 kilograme, je imel vrečke marihuane skrite med plastmi maščobe na trebuhu, kjer jih je zavohal policijski pes. Javni predstavnik policijske postaje na Floridi, kjer so neznanega moškega ustavili, je javnosti sporočil, da so ga ustavili, ker so sumili, da ni privezan z varnostnim pasom, no, kasneje pa se je izkazalo, da je njegov prekršek precej večji od tega.

Zaradi njegovega sumljivega vedenja so se odločili, da vozilo preišče policijski pes, ki je na moškem zavohal skrito marihuano. Med salom na trebuhu jo je skrival kar 23 gramov in ob aretaciji so ga obtožili preprodaje drog. Policisti so aretirali tudi njegovega sopotnika.

Debelost
Debelost FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400