Brane, pomagaj!
Nov lepotni trend

'Če sem bila takrat šunkica, sem zdaj čisto prava šunka.'

24.04.2017, 09:46 Dragi Brane! Imam kar veliko težavo. Zelo rada imam svojega moža in zelo rada seksam z njim, a pri seksu ne uživam več, posebno kadar sva čisto gola. Kriva sem jaz. Moja dodatne tako imenovane obline, ki sem jih pridobila, a žal večji del tudi ohranila po obeh nosečnostih, od katerih mineva že precej let. Na kratko: zdaj pri 47 imam okoli petnajst kilogramov več, kot sem jih imela, ko sva se poročila. Že takrat, ko sva se z možem spoznala, nisem bila suhica, če sodiš po tem, da mi je mož rad rekel 'moja lepa šunkica'. Če sem bila takrat šunkica, sem zdaj čisto prava šunka. Zato mi je nerodno in v postelji, ko gola seksava pri prižgani luči, se bolj ukvarjam s tem, da me čim manj vidi in da sem videti čim manj debela, kot se posvečam užitku. Saj razumeš? Mož mi zatrjuje, da mu je moje telo še vedno všeč, a mu tega ne verjamem. Ko se sama gola pogledam v ogledalu, mi je jasno, da to ne more biti res. Zdi se mi, da sem pol odvečnih kilogramov dobila na riti, ki je resno velika, pa tudi mehka in tresoča. Zato mu nikoli več ne dam od zadaj, čeprav imava ta položaj oba zelo rada. Če bi bila jaz moški, mi moje telo ne bi bilo niti malo všeč. In si me prav gotovo ne bi želela od nikoder. Mislim, da tudi možu moje telo ni všeč in da si seksa z menoj še vedno želi samo zato, ker je večni potrebnež. Kaj naj premagam ta sram pred svojo goloto, da bom spet uživala v seksu? Hvala za nasvet, tvoja redna bralka BB.
Par - 2

'Ali mi je s tem hotela povedati, da jo najin seks dolgočasi?'

21.04.2017, 08:50 Pozdravljen Brane! Eno zelo kratko vprašanje imam zate. Pred kratkim sva z ženo, s katero imava štirideset let, praznovala desetletnico poroke. Vedno sem mislil, da imava, vsaj v primerjavi z vsemi temi težavami drugih, zelo dober zakon in zelo dober seks. Kakšen večer nazaj pa me je žena šokirala, ko mi je predlagala, da bi na internetu poiskala kakšen nasvet za popestritev seksa. Zdaj že več dni razmišljam, ali mi je s tem hotela povedati, da jo najin seks dolgočasi? Ko sem to vprašal njo, je rekla, naj pozabim, da je kar koli rekla. A ne morem. Obenem trenutno ne čutim nobene želje po seksu in sem ji že dvakrat, ko je hotela seksati, dal košarico na račun utrujenosti. Kaj si ti misliš o tem njenem nenadnem predlogu? Hvala za odgovor in lep pozdrav, Užaljeni.
moški in ženska med predigro

Končno je našla noro ljubezen in fantastičen seks, ampak ...

10.04.2017, 08:09 Dragi Brane! Ne bom dolgovezila. Sem 43-letna ženska, ki sem v drugem zakonu našla to, kar sem v prvem in prej pogrešala: noro ljubezen in fantastičen seks z moškim, ki je vedno in povsod kavalir. Poročena sva štiri leta in seks uživava v enakih količinah, kot sva ga v prvih dneh. Vedno doživim najmanj en orgazem. Vedno prva. To, česar si želim in kar mi vseeno manjka, je sočasni orgazem. Včasih sem dobesedno žalostna, ker orgazma kljub veliki količini seksa nisva še nikoli doživela istočasno. Kaj lahko naredim za to, da bi nama prišlo istočasno? Hvala za odgovor, pa tudi za to rubriko, ki jo redno berem.
varanje

Odkrila, da je imel mož dveletno afero s sodelavko

05.04.2017, 08:09 Pozdravljen, Brane! Ne pišem ti zato, ker bi imela problem, ampak zato, ker ima velik problem moja najboljša prijateljica, s katero sva kot sestri že od majhnega. Njen velik problem je njen mož, s katerim sta poročena že več kot deset let. Pred časom mi je zaupala, da je odkrila, da je imel mož dveletno afero s sodelavko. Mož, ki ga obožuje, ji je priznal nezvestobo, a trdi, da mu sodelavka ni pomenila nič. Istočasno ji zagotavlja, da je ni nikoli prej prevaral in da je bo nikoli več prevaral, če mu odpusti. Jaz vem, da prvo ni res. Ker vem za najmanj dve ženski iz našega družabnega kroga, s katerimi je imel res krajši aferi. Vem zato, ker sta mi onidve to zaupali. Tudi meni je pred približno tremi leti pisal sms-e o tem, kako sem mu všeč, kako si me predstavlja golo in kako misli name, ko se samozadovoljuje. Odnehal je šele, ko sem mu zagrozila, da bom njegova sporočila preposlala njegovi ženi – moji najboljši prijateljici. Ona, ki je bila sprva zelo nesrečna in obupana, a se je zdaj kar pomirila in se nagiba k temu, da bi mu odpustila, jaz pa sem v hudi dilemi: naj ji ali naj ji ne povem, da ni imel afere samo s sodelavko, in da je hotel celo mene, njeno najboljšo prijateljico, spraviti v posteljo? Prosim za čim hitrejši nasvet. Kaj naj naredim? TT
Partner

Kaj storiti, ko je on pretirano ljubosumen?

03.04.2017, 13:48 Zdravo, Brane. Oglašam se ti, ker ne vem več, kaj storiti. S fantom sva skupaj 8 mesecev. V zvezi nama gre lepo. Razumeva se kar se tiče na odnosov nasploh in tudi v intimnem življenju. Muči pa me to, da je pretirano ljubosumen. Sama sem že imela izkušnje v ljubezni, vendar noben moški ni bil še toliko ljubosumen. Moti ga že to, če mi prijatelj poda komentar na kakšno skladbo na družbenih omrežjih. Striktno mi je že ukazal, naj njegove komentarje prezrem in ignoriram. In vsakič eksplodira in postane tako živčen, da ga komaj pomirim. Tudi ko me kdo pokliče po telefonu ali napiše sporočilo, ga takoj zanima, kdo je in kaj hoče. Jaz tako ljubosumna nisem, ker mu enostavno zaupam. Velikokrat sem se o tem že pogovarjala z njim, ampak vedno znova poči. Včasih bi ga kar nekam poslala, ampak vem, da bi bilo samo se huje. Lep pozdravček!
Zaljubljen par - 2

'Rekla mi je, da me ljubi in da se bo vrnila k meni, ampak ...'

23.03.2017, 09:04 Pozdravljen, Brane! S punco sva skupaj že tri leta in pol. Imava se super, dopolnjujeva drug drugega, poveva si vse, občutke, misli, res sva vse bolj povezana. Lani marca je odšla na potovanje na Novo Zelandijo. Rekla je, da to mora storiti in da ima željo že dalj časa. Oditi je hotela že po koncu faksa, ampak se je zaposlila in leta so šla mimo. Lani se je odločila, da gre, pri tem sem jo podpiral, čeprav mi je bilo hudo, ampak nisem tak, da bi ji preprečeval dolgoletne sanje in željo. Zvezo ohranjava, po Viberju sicer, ampak gre. Težko je, ampak ker se vidiva skupaj in se res ljubiva, je to to. Med poletjem sva se tudi dobila in potovala skupaj en mesec po Tajski. Super je bilo. Torej, moj 'problem', zakaj ti pišem je ... Na začetku februarja je odšla na festival, na katerem je bil poudarek na naravi, druženju, jogi, meditaciji, glasbi ... Kar se je zgodilo, je to, da je bila na neki skupni meditaciji, na kateri je bilo več ljudi, in je 'začutila' nekaj, oziroma še sama mi ni znala povedati, do nekega tipa, s katerim sta bila skupaj pri meditaciji. Pravi, da nista imela nič skupaj, začutila pa je nekaj drugega. Odšel je drugam, ona pa je zdaj v nekem kraju in dela. Dala me je nekako na stranski tir, čeprav sva se slišala, ampak ni več tako, kot je bilo prej. Rekla mi je, da me ljubi in da se bo vrnila k meni, ampak naj ji dam čas, da predela te stvari. Tudi z njim je na zvezi po Viberju ali Facebooku. O tem sva se 'pogovorila', prosil sem jo, naj stvari razreši sama, brez njega vključenega v ta scenarij. Spoštujem to, ker mi je povedala, kar se je zgodilo, čeprav sem tudi samo zelo čutil, da se je odmaknila od mene, in naenkrat je ni več zanimalo, kaj se dogaja z menoj, kakor jo je prej. Vse to se je dogajalo v roku 14 dni. Sva na zvezi, ampak je drugače, kakor je bilo prej. Čeprav ne bom obupal nad nama, kajti če bi, bi to pomenilo konec. Verjamem, da ji je težko, ampak zdržala sva 11 mesecev! Res me boli srce, ko moram to prenašati, in vse, kar lahko naredim, je lahko, da čakam ... domov pride čez mesec dni. Potrt sem, kot še nikoli nisem bil v življenju. Prosim za kakšen nasvet, kaj narediti v takih okoliščinah.
seks v troje

Slovenka priznala, da sanja o trojčku z Ladom Bizovičarjem

22.03.2017, 08:48 Živijo, Brane. Stara sem 28 let. Imam moža, s katerim spolni odnosi niso več to, kar so včasih bili. Prej je bilo vse zelo strastno, od rojstva otroka pa je vse samo rutina. Iz službe odhaja pozno in je zato zelo utrujen, zato so najini spolni odnosi bolj redki. Pred kratkim sem na erotični spletni strani zasledila "hard" posnetek trojčka, in sicer dva fanta in ena punca (punca je bila zvezana). Ugotovila sem, da me ta podrejenost neizmerno spolno privlači in od takrat naprej razmišljam samo o tem, da bi imela spolne odnose z možem in še z nekom tretjim, čim bolj podobnim Ladotu Bizovičarju. Ne vem, kako bi možu predstavila svojo idejo in mu povedala, da si tega resnično želim, saj vem, da je zelo ljubosumen moški, čeprav sem pripravljena tudi na obratno kombinacijo trojčka ( 2 punci in en fant).
moški zaspi po seksu

Morala je razmisliti, ali bo nehala biti ljubica moških, s katerimi se je imela več kot odlično

16.03.2017, 08:12 Brane, pozdravljen. Postala sem čisto zmešana. Imam fanta, 2 leti. Zadnje čase pa gledam za drugimi, se spogledujem z njimi, skratka padla bi jim na kolena. Preden sem se odločila za zvezo, sem prekleto hudo morala razmisliti, ali bom pustila žuranje, če bom nehala biti ljubica moških, s katerimi sem se imela več kot odlično. Seks je bil. Ni bilo eno in isto, niso bile ene in iste besede, ... Naveličala sem se enega in istega moškega, enih in istih besed ... Nisem si mislila, da bom kdaj tako pogrešala biti stara jaz. Upam, da se me bo on naveličal in šel, da ne bom jaz prasica. Všeč mi je, ko me ima več tipov naenkrat. Da si lahko s komer koli hočeš, ne samo z enim, ob katerem samo sanjaš o drugih. Čisto zmešana sem. Ni več veselo, bolj žalostno. Rada ga imam, nočem ga prizadeti, a pogrešam moje staro življenje. Vedela sem, kakšna sem. Očitno res vse spadamo med nore. Brane, lepo te pozdravljam. :*
Par na zmenku uporablja telefon - 2

Ona je noseča, on pa zavaja druge ženske in jim laže, da je samski

15.03.2017, 08:16 Brane pozdravljen. Imam partnerja, s katerim sva skupaj eno leto in pričakujeva naraščaaj. Zadnje čase opažam, da je veliko na telefonu in ugotovila sem, da zavaja druge ženske in jim laže, da je samski in podobno. Ko sva se pogovarjala o tem, je rekel, da bo to še naprej delal in da me nima namena prevarati, ampak samo piše. Nič drugega. Jaz sem obupana, ker sem že bila prevarana in vem, kako to boli. Kaj narediti?
Žalostna ženska - 3

Klicala sem ga, pošiljala sporočila in hodila k njemu. Me bo vzel nazaj?

14.03.2017, 07:59 Pozdravljen Brane. Imam eno vprašanje. Bila sem v vezi 3 leta. S fantom, ki sem ga imela res rada, ampak sem jaz zafrknila situacijo. Imela sem zdravstvene težave s hormoni, ki sem jih sedaj uredila in spravila na normalo. Problem pa je, ker sem ze tekom veze imela velikokrat izbruhe joka, jeze in depresije. Tudi, ko je obupal in sva končala, sem nadaljevala. Klicala sem ga, pošiljala sms-e, maile, hodila k njemu. Ubistvu sedaj, ko sem se pomirila, vidim, da sem se obnašala nerazumno in obsedeno. Sedaj me zanima, koliko mi je to fant zameril in če imam še možnost ga dobiti nazaj. Vse skupaj pa traja 2 meseca.
Par v postelji - 2

Iskreno pismo 25-letnega Slovenca: 'Imam punco vredno greha, a sanjam o seksu z ...'

06.03.2017, 08:05 Zdravo ! Imam sledeč problem, ki me muči že zelo dolgo časa. Sem mladenič, star 25 let, imam redno službo (precej dobro plačano), stanovanje in punco, ki je vredna greha, vsaj tako mi pravijo prijatelji in tudi sam se strinjam. Je prav tako mojih let in jo imam zelo rad. Imava redne spolne odnose, v katerih pravi, da zelo uživa, kot tudi jaz. Na hitro gledano imam vse, kar si marsikateri moj vrstnik želi, ampak imam vseeno problem. Imam močno željo, da bi kdaj seksal z damo zrelih let. V mislih imam žensko tam okoli 45 - 50 let, neke srednje postave ... Misel na to me tako vzburja, da se ob njej večkrat samozadovoljujem. Imel sem že možnost imeti spolne odnose s takšno damo, ampak sem jih zaradi ljubezni do svoje drage zavrnil, čeprav zelo težko. Vedno bolj me muči in me spet ima, da bi si poiskal takšno damo in opravil zadevo, enkrat in nikoli več. Ne vem, kaj naj naredim, Brane, pomagaj!
moški na mobilnem telefonu

Zalotila ga je, ko je fotografije svojega korenjaka, pošiljal drugi ženski

27.02.2017, 07:59 Pozdravljen! Nate se obračam, ker sama ne vem, kaj je sploh rešitev moje težave, če sploh je. S sedanjim fantom sva se spoznala pred slabimi tremi leti. Poznala sva se na videz, družabno omrežje pa naju je nekako povezalo. Na začetku je bilo seveda vse lepo, rožnato ... Nato pa so začele padati opazke na mojo telesno težo (takrat sem bila res močnejše postave). Kljub vsemu sem zanosila, spolni odnosi so bili takrat še redni. Po osmih tednih sem imela spontani splav. Malo po vsem tem sva prenovila staro hišo, se vselila in na svojem zaživela. Potem pa sem ga dobila prvič, da je pošiljal svojega "korenjaka" po MMS sporočilu drugi ženski. Seveda sva se skregala, on je trdil, da tega ne bo nikoli več naredil in seveda sem verjela. Minilo je nekaj časa, ko sem ga dobila še drugič, tretjič ... Zadnje čase si je dopisoval s sodelavkami take "poredne" stvari. Vedno je trdil, da je to zadnjič. Kljub vsemu mi je vedno izkazoval ljubezen, pozornost ... V zadnjem letu in pol sem izgubila 27 kg, postala športnica, kot sem bila že pred leti, ampak težave so se samo še poglobile. Ravno pred kratkim sva imela pogovor oziroma sem bolj jaz imela govor, ker nisva seksala že dva meseca. Seveda je on redno na pornografskih spletnih straneh, ampak to ne bi bila težava, če ne bi bili najini odnosi tako katastrofalni. Sam mi priznava, da se rajši sam zadovolji, kot da ima spolni odnos z mano. Menda sem mu sedaj všeč, privlačna in vse, ampak še sam ne ve, zakaj ne more z mano seksati. Čisto sem obupana, vse ima pod geslom (telefon, Facebook ... ) in gesla redno spreminja. Prosim, pomagaj mi.
Zaljubljen par - 3

Mama samohranilka iskreno: 'Moj partner je poročen z drugo ...'

20.02.2017, 13:41 Brane, pozdravljen! Pišem ti, ker imam že dlje časa dilemo. Sem namreč mama samohranilka in po razpadu nekajletne zveze zaradi nasilnega partnerja sem se postavila na noge z novim partnerjem, ki pa ni samo moj. Fant je poročen, sam trdi, da zgolj formalno, zaradi premoženja, morda navezanosti. To ve le on. Ker ta najina zveza traja že tri leta, sama namreč potrebujem resnega partnerja, sem v dilemi, kaj narediti. Nikakor ne želim biti le ljubica, druga violina, ki čaka, kdaj pride na prvo mesto in kdaj bo 'midva' dobil pravi pomen. Fanta imam rada, čutim ga in ljubim. A dejansko ga ne poznam dovolj dobro. Pa ni problem v mojem nezaupanju, temveč njegovem. Zakaj se oklepa kvazi žene? S prejšnjim partnerjem sem imela tako skupno premoženje kot tudi hčerko, a ko sva se odločila za razhod, ki je bil vse prej kot prijeten, sva se razšla, formalnosti uredila in greva vsak svojo pot naprej. Prejšnji partner ima namreč hčerko zelo rad, pri vzgoji upošteva moje mnenje. Če ni znal biti skrben partner, oče vsekakor je. Sedanjega partnerja moti tudi to, da se z očetom moje hčerke razumem. A moram se. Zaradi hčerke. In vesela sem, da se. Po letih sodišča končno komunicirava med seboj kot starša. Zgolj in edino to. In moti me. Kdor koli pride v moje življenje, to pač mora razumeti. Da pa o mojem življenju sodi nekdo, ki niti svojega nima urejenega ... s trditvijo, boril sem se za premoženje, imetje, ki ga imam ... Ja, ampak saj ni tvoje, temveč se deli na pol. Otrok nima. Skratka, čakanje in celotna situacija me ubija. Sama nič ne morem narediti. A čeprav ga imam rada, ga ljubim, čutim, še ne pomeni, da lahko umrem zaradi čakanja. Ženska mnenja že imam. Pač, ja, ni vreden tega. Preboli ga. Vzemi si čas zase. In išči novo pot. Prijateljica je dejala tudi, da ga ne ljubim, temveč brutalno vztrajam zgolj zaradi zahvale, ker je bil ob meni, ko sem ga potrebovala. Ko sem se razhajala s prejšnjim partnerjem in sem potrebovala nekoga, ki mi prinese nasmeh na lica. Morda. Ne vem. Pa vendarle bi me izguba strašansko prizadela. A kakor koli ... čakanje ubija. Iskreno, Brane, kaj storiti?
Ganljivo sporočilo moža

Resnična zgodba Slovenca: pustil jo je, ker je želel živeti, sedaj pa ...

15.02.2017, 07:56 Brane zdravo. Nisem si mislil, da bom kdaj prišel tako daleč, da ti bom pisal, pa vendar. S punco sva bila par skoraj 5 let. Prva tri leta zveze sva se razumela odlično, skoraj perfektno, ko pa se je 'med' polizal, je ostal križ. Oba sva bila pripravljenja ta 'križ' nositi, kar pomeni, da sva bila pripravljena na kompromise in pogovore. V tem času sva začela razmišljati o stanovanju in željo tudi izpolnila. Uredila sva si novo stanovanje pri meni doma. Vse super, le kompromisov ni bilo več, raje sva se skregala in na koncu si je mislil vsak svoje. Zadnje pol leta zveze sem vedno sanjaril o samskem življenju, saj se mi ni dalo prepirati zaradi banalnih zadev. Vendar ne pozabimo, vseeno sem jo spoštoval tako kot ona mene. Zveza je zveza, varanja ni. Nekaj dni nazaj sem jo pa pustil; kaj je bil razlog? Težko je reči, dovolj sem imel 'prepirčkov', dišala mi je samota. Sedaj sem šele 5 dni lahko bi rekel 'samski'. Opazil sem, da mi punca še vedno veliko pomeni, vendar je ona zaradi razhoda zelo razočarana. V solzah sem jo gledal in nato prišel do tega, da sem se začel spraševati: "Fak, a sem to res pravilno naredil?? A sem zaj****?? Vseeno jo imam rad." Skratka en kup enih vprašanj v svoji glavi. Sprašujem se, ali so to sedaj samo čustva, ki prihajajo za nazaj, se sedaj opazi samo dobre stvari, slabe stvari pa spregledamo. Opazil sem, da me res močno ljubi, fina punca je. Pasala bi mi njena družba, ampak če sem zadnjega pol leta 'sanjal' o samskem življenju, je to verjetno dovolj tehten razlog, da se lahko tolažim, da sem odreagiral pravilno, ali sem zgolj sebičen? Lp
Par v zvezi - 1

Slovenka bi rada kakovostno zadovoljila moža, toda ...

13.02.2017, 10:14 Pozdravljen Brane. Rada te spremljam! Pa pojdiva kar k problemu. Mož dela v tujini, zelo ga imam rada in on mene tudi. Kmalu pride za 5 dni domov, jaz pa imam svetovan strog počitek od zdravnika (gre za ginekološke stvari). Eden bolj kot drugi sva žalostna zaradi tega, saj si ga tako zelo želim ... Kako bi ga lahko kakovostno zrajcala, zadovoljila, če pa moram ležati bolj kot ne na miru?? Nama svetuješ sploh kaj spolnosti ali naj tokrat izbereva kakšne druge nama drage hobije? Povedala sem mu že, da tokrat je zdravje na prvem mestu, a me žre, razganja ... rada bi ga presenetila vsaj s kako vročo malenkostjo. V spolnosti sva zelo odprta, tako da naj ti ne bo nerodno predlagati kar koli, hihi. Samo poljubi dvomim, da naju bodo zadovoljili ...
Zaljubljena ženska - 2

Je zaročena, a ves čas misli na drugega, 20 let starejšega moškega

10.02.2017, 08:27 Dragi Brane, že kar nekaj časa berem tvoje nasvete. Tokrat sem se odločila, da te vprašam tudi sama, ker res potrebujem nasvet, saj je moja situacija malo drugačne narave kot po navadi. Na primer težave, ki jih imajo moje prijateljice, znanci ... Zato pravzaprav nimam nikogar, ki bi mi lahko res svetoval, bi pa rada tudi nasvet iz moškega zornega kota. Sem zaročena in stara 28 let, s partnerjem sva skupaj že skoraj deset let in pred letom dni se je odločil, da poklekne in seveda sem takoj privolila. Takoj za tem nisem odreagirala, kot sem vedno mislila, da bom. Prstan velikokrat pozabim kar doma, nimam velike želje, da bi si čim prej našla obleko, ne ubadam se z ničimer, povezanim s poroko in nekako se počutim čisto drugače, kot sem se nekaj let nazaj, ko sem si zelo želela takojšnje poroke z njim. Najverjetneje je vse skupaj posledica naslednjega: že kar nekaj let poznam moškega, ki je kar nekaj let starejši od mene in s tem mislim kar dobrih dvajset, vendar me to nikoli ni motilo, saj sem vedno imela občutek, da več kot prijatelja nikoli ne bova. Pred kratkim sva se srečevala malo več zaradi skupnih prijateljev in službe, očaral me je že, ko sem ga nekaj let nazaj prvič videla, vendar je bil takrat poročen. Tokrat je bilo drugače, samo ko me pogleda, sem čisto izgubljena in želim si ga zelo, ne morem nehati premišljevati o njem. Hujše je bilo, ko sem spoznala, da si tudi on želi mene, saj mi je to kar sam povedal, takoj za tem, ko sem mu zaupala, kaj čutim. Poljubil me je takoj zatem, in to je spremenilo vse, imam občutek, da do mojega fanta ne čutim več to, kar sem vedno čutila, in možnost je, da si tega moškega želim tako močno, da čutim veliko več kot le poželenje. Sedeti v njegovi bližini, mi je težko, trese se mi telo in omami me vsak njegov pogled, njegov glas, njegov parfum enostavno vse ... je visok, modrih oči in zelo šarmanten. Problem je v tem, da se po tistem ni zgodilo več nič in najverjetneje si me vseeno ne želi tako močno, kot je to povedal, ko sva govorila o tem, saj bi me vendar v tem primeru kaj poklical, ane? Ne vem, kaj naj storim, kako naj izvem, kaj si sploh želim, in mogoče mi lahko vsaj s tem pomagaš, da mi poveš, kako razmišljajo starejši moški, kot je on? Hvala za pomoč!
moški sledi ženski

Fant jo duši: 'Ob tem izgubljam sebe in živce'

01.02.2017, 08:17 Imam super fanta, delavnega, zagnanega, poštenega, spoštljivega do mene, zame bi naredil vse. Včasih celo preveč. Težava, ki jo vidim in za katero ne vem, ali je moja ali njegova, je sledeča. Z mano bi preživel 24 ur na dan, če bi le lahko. Ko je v službi, mi ves čas pošilja sporočila, ki utripajo še hitreje in pogosteje, če ne odgovorim takoj. Med malico velikokrat priteče v mojo službo. Ko pride domov, je slednje: zdaj se boš ukvarjala malo z mano. Če čuti, da sem preveč oddaljena (miselno ali 2 metra stran od njega), se pritožuje, naj ga malo "pocartam" in se ukvarjam z njim. Kadar se odpravim na pijačo s prijateljico, se ob prihodu domov znajdem pred "namuljenim" obrazom, ki mi govori: poglej, kakšno krivico mi delaš! Sam ne mara izhodov s prijatelji, sama ga o tem velikokrat prepričujem, a zaman. Njegov smisel sem jaz, vse ostalo je izguba časa. Ko sva nekje skupaj ali na obisku in stopim iz ene sobe v drugo, je v maksimalno 3 minutah za mano. Včasih se mi zdi, da mu predstavljam osebo, ki mora zanj skrbeti tako fizično kot čustveno. Ob tem izgubljam sebe, živce, sproščenost in sem ves čas živčna in na trnih. Je dober fant, ne bi mi škodoval, me prizadel, lagal, varal. Je skrbna oseba, ki načrtuje prihodnost in si želi graditi v življenju. Sem preveč kompleksna jaz, bi morala biti malo bolj ženstvena? Nisem ravno romantičen tip ženske ... Sprašujem se, ali sem preveč zahtevna in stroga jaz ali on? Potrebujem rahel potisk na eno stran ...
Par v zvezi - 1

Slovenka priznala: klic njegove bivše ljubice ji je odprl oči ...

30.01.2017, 08:48 Pozdravljen, Brane, brati sem te začela 2,5 leta nazaj. Zakaj šele takrat? Zato ker sem dobila klic njegove bivše ljubice, ki mi je odprla oči, kdo sploh je moj dolgoletni fant, in mi takrat sesula moj svet. Vse, v kar sem mu do takrat verjela. Naj povem, da je bil moj prvi fant, da sem ga poznala celo otroštvo, da sem poznala sicer njegovo zgodovino jebača, ampak, ja, zmotno mislila, da sem ga spreobrnila. Takrat bi zamenjala identiteto, prevrtela leta nazaj. Naj še malo več povem o njem, ker hočem in želim, da se več piše o takih moških, ker hočem, da ga prepoznate oziroma njemu podobne. Je zelo komunikativen, prijazen do drugih, želi biti v središču pozornosti. Rad daje nasvete oziroma se zgraža nad drugimi, ki varajo. Vedno je tudi poizvedoval, če sem s kom bila, ko sem kam šla z družbo, in ne, to ni bila, kot sem zmotno mislila, ljubezen do mene, to je bilo samo nezaupanje, ker je on to počel. Odprl je tudi svoj s. p. in moje zmotno mišljenje je bilo, da zelo pridno dela, denarja pa od nikoder, ker mi je znal to prikriti oziroma opisati, kako so mu naročniki dolžni. Vedno je bil brez denarja in nikoli ni imel časa, ker je delal, pa tudi telefon je vedno skrival, češ da je osebna stvar. Priznam, da sem bila naivna in zdaj sama odgovarjam za vsa svoja dejanja, ker sem ga prenašala in mu posojala denar, ki mi ga še vedno ni vrnil. Bil je in je še vedno odličen lažnivec, niti njegovi prijatelji niso vedeli, da živi večplastno življenje. Ne iščem več odgovorov, zakaj mi je to naredil, me pa jezi, ker noče popraviti napake, in sicer vrniti denarja. Zdaj se še na telefon ne javi več. Včasih je dal kakšen beden izgovor, da zapira s. p., da išče službo. Naj povem, da sem izvedela, da to dela še naprej, in tudi ko sva nehala, se je po nekaj mesecih prijavil na znano spletno stran za zmenke. Ko prebereš njegov opis, bi ga poročila, če ne bi vedela, kdo je. Pišem ti pravzaprav zato, ker bi najbolj rada druge opozorila, da bodite previdne, s kom se podajate v zvezo, in pazite na svojo denarnico. Po enem letu sem spoznala super fanta, s katerim sem v zvezi že 1,5 leta. Ne rečem, da nimam kdaj težav z nezaupanjem, da se kdaj ne spreva in da pazim na svoje finance. Zgodovine ne morem spremeniti, sem se pa veliko naučila iz nje. Prosim, piši več o teh ''tičih'', in drage punce, ne zapravljajte življenje za tiste, ki niso vredni ljubezni. Tebi, dragi 40-letni piškot iz prelepe Gorenjske pa, kar daješ, to boš tudi dobil! Večna optimistka.
Par v zvezi - 4

'S fantom imava velike težave spolne narave'

27.01.2017, 08:03 Živjo Brane. Pišem ti, ker imava s fantom kar velike probleme spolne narave. Dva mesca nazaj sva začela z zvezo, že prej pa sva velikokrat skoraj začela z resno zvezo. Z njim sem tudi izgubila nedolžnost. Od takrat sva bila intimna samo trikrat, saj je malo priložnosti, ko sva sama in bi lahko. Le dvakrat od tega je bil seks v redu, saj ga jaz nisem zelo čutila in je bil seks kar malo dolgočasen. Njemu ni uspelo priti do vrhunca, rekel pa je, da je blizu, po menjavi položaja tudi ni bilo nič drugače, vmes mu je celo erekcija kar nekoliko prenehala. Tretjič pa mu ni v celoti uspela erekcija, niti po poskusu oralnega seksa. S tem mislim na to, da je bil penis nekoliko trd, vendar ne zadosti. O tem sva se pogovorila in misliva, da je problem psihične narave, saj s prejšnjimi partnericami ni imel teh problemov. Pri prejšnjih spolnih odnosih je bil po mojem mnenju problem v tem, da mu penis ni otrdel popolnoma oziroma zadosti, zato je bil seks dolgočasen. Mogoče je problem v tem, da je prvič s punco, do katere čuti ljubezen in ga podzavestno skrbi, kako mu bo uspelo in kako bo meni. Skrbi me, ker ga bo ob naslednjem poskusu obremenjeval še prejšnji "neuspeli" poskus. Prosim za kakršen koli nasvet, hvala.
varanje

Nesrečna Slovenka: 'Ali človek, ki vara, lahko ljubi svojo partnerico?'

23.01.2017, 11:39 Pozdravljen Brane. Stara sem 40 let in z bivšim partnerjem imam enega otroka. Ker se nikakor ne morem "pobrati" po razpadu družine, se želim na nek način potolažiti. Zanima me tvoje osebno mnenje: ali človek, ki vara, obenem lahko tudi ljubi svojo partnerico? Ali je mogoče zanj samo "telovadba", meseni užitek? Lep pozdrav. Nesrečna
Par ima težave - 3

Par seksa enkrat na mesec in to jima je čisto dovolj

18.01.2017, 08:06 Brane, pozdravljen, upam da mi boš lahko pomagal ali vsaj svetoval pri tej težavi. S fantom sva skupaj 2 leti. Seks nama nikoli ni bil pomemben. Bil je enkrat mesečno, fant pa je sam rekel, da je to čisto dovolj. Zadnje čase pa ima dneve, ko se mu vse obrne na glavo zaradi tega. Pogovarjava se o otrocih, kako si jih želiva ... a to je le pogovor. Pri meni pa je to res srčna želja. Ne maram, ko nekdo govori, a ne naredi nič. :( To mi je popolnoma vzelo željo po tem. V glavo mi je prišlo, da če ne gre za otroka, ni potrebno. Zakaj bi spreminjali smisel? Včeraj sem se končno spravila malo v ˝boljše˝ razpoloženje, pa mi ni uspelo :( Vedno začnem razmišljati, kaj bom imela od tega. Res nimam ničesar. Ostane mi samo nekakšna praznina. Psihologi ne pridejo v poštev. Ne maram ljudi, ki so napiflani iz knjig, ne pa iz izkušenj. Res ne vem, kako naj se spravim do tega. Občutek imam, da uničujem vse, čeprav se na prvi pogled ne zdi tako. Še ko sva nazadnje seksala, me je sililo na jok, čakala sem, da bo konec, da sem šla pod tuš in se zjokala. Preprosto ne morem. Enako hudo mi je, kot če bi morala skočiti z mosta. Nič me ne vzburi, drugi moški so mi na svetu odveč ... Imam svojega, ki ga noro ljubim, ki ljubi tudi on mene, a imam občutek da ne bo večno :( Sama sem čisto obupana, če pa imaš kakšen nasvet zame, bom zelo vesela. Želim ti vse dobro v novem letu. :)
Težave

Z njo je samo zaradi “rednega servisa”, ki mu ga zagotavlja

16.01.2017, 07:55 Pozdravljen, Brane! S fantom sva skupaj že 7 let. Stara sva 25 let in skupaj živiva že dve leti. Zadnje leto sva imela veliko težav, fant se je navadil z mano grdo govoriti, me žaliti, preklinjati in poniževati. Večkrat sem se poskusila pogovoriti z njim in mu povedati, kako me to boli in prizadene. Nekajkrat je sicer poslušal in je bilo boljše kakšen teden, vendar je na koncu vedno znova začel isto. Vsak pogovor je obrnil sebi v prid, na koncu sem vedno vse jaz kriva, in če ne rečem ja in mu vse potrdim, se bo še bolj skregal z mano, in temu ni konca. Težave imava tudi v postelji, saj se nikakor ne morem sprostiti in v odnosih ne uživam niti malo. Pravzaprav me vsak odnos boli in po vsakem jokam. On se takrat obrne in zaspi, nikoli me ne potolaži in vseenu mu je, če vsako noč zaspim v solzah. Zanj sem se močno spremenila, zanj nardim vse, kar je v moji moči. Sam mi ne pomaga veliko. Včasih kaj pospravi, to je pa tudi vse. Počutim se, da sem za vse sama. Res sem oseba, ki se brez težav pogovarja, zato sem se res vsaj enkrat na teden poskusila pogovoriti z njim, ampak zdaj nimam več moči. Zdi se mi, da ne znam več naprej. Fanta imam najrajši na svetu in z njim sem si želela v kratkem ustvariti družino, zdaj sem pa na točki, ko iščem pomoč sama zase, saj niti spati več ne morem in sem z živci čisto na koncu. Prosim te za nasvet, kaj naj še naredim, da rešim najino zvezo. Kako naj mu še pokažem, kako se trudim za naju in da sem res utrujena in da nimam več moči? Hvala, lp!
Moški in ženska - 1

Iskreno pismo Slovenke: 'Hvala bivšemu, ki me je pol leta varal z najboljšo prijateljico'

30.12.2016, 10:22 Redno berem tvojo rubriko in je res super. Moja zgodba se bo malo razlikovala o drugih. Stara sem 31 let in imam za sabo skoraj osemletno razmerje, ki se je končala zelo grdo! Bila sem prevarana in izdana. Grdo, a ne? No, moj bivši me je pol leta varal z mojo bivšo najboljšo prijateljico. Bilo mi je zelo hudo, razmišljala sem o samomoru, jokala dan in noč. Po skoraj enem letu sem jima hvaležna, da sta to naredila. V tem času sem se naučila imeti rada, v službi sem napredovala (o napredovanju v času razmerja nisem razmišljala, ker sem mislila, da bom šla na porodniško), v roku pol leta imam namen končno magistrirati, obiskala sem glavna evropska mesta…. Res zelo uživam. Spoznavam zelo veliko fantov in tudi hodim na veliko zmenkov. V vsakem moškem vidim, da me bo razočaral in seveda tudi prevaral. To opazijo tudi fantje. No, tukaj potrebujem tvojo pomoč. Kako naj zaupam ponovno fantom? V letu 2017 sem si »zadala«, da bom spoznala fanta, s katerim si bom čez čas ustvarila družino. Hvala za odgovor in se oglasim o rezultatu čez eno leto. Bodi lepo :D
Par v postelji - 2

'V postelji je car, ob katerem sem postala nenasitna ženska'

26.12.2016, 17:30 Pozdravljen Brane! Upam, da me ne boš kritiziral, ker v bistvu nimam problema, pa ti veeeno pišem za nasvet. Pišem ti zato, ker se bojim, da ga bom imela. Pred enajstimi meseci sem zapustila dolgoletnega fanta, s katerim sva bila skupaj od prvega letnika faksa, ker sem se noro zaljubila v tega nekaj let starejšega moškega, s katerim imava čudovito razmerje. Jaz imam trideset let, on šest let več. Čisto vse štima. Res. Vse, vse, vse. Pozoren je, nežen je, kavalir je. Vsak dan mi večkrat reče, da me ljubi. V postelji pa je car, ob katerem sem postala nenasitna ženska. Nikoli prej se mi ni toliko seksalo. Včasih mi je bilo enkrat, dvakrat na dan dovolj. Zdaj bi vsak dan. Vedno mi pride. Prej ni bilo tako. V čem je problem? Kot sem namignila na začetku, ga ni oziroma je v moji glavi. Strah me je, da se me bo nekega dne naveličal in me zapustil. Nobenega razloga nimam za te negativne misli, ker se v enajstih mesecih ni niti malo spremenil. Ne bojim se, da me bo zapustil jutri ali prihodnji teden, ampak čez leto, dve, kadar koli. Prav anksiozna postajam zato. Kako naj se iznebim tega strahu, ki me preganja. Kako naj se prepričam, da bo najina ljubezen večna. Da me bo nekega lepa dne zaprosil za roko. Ob njem si prvič želim tudi otrok. On poroke in otrok še nikoli ni omenil. O njegovi ljubezenski preteklosti ne vem drugega, kot to, da je imel več nekajletnih razmerij. Tudi to me skrbi. Pomagaj, pliz. Hvala in lep pozdrav od Nesigurnice
orgazem

Mariborčanka odkrito: 'Zalotim se, da med seksom mislim na žensko ...'

23.12.2016, 11:29 Naj Vas prav lepo pozdravim iz nekoliko toplejšega Maribora. Bom kar iskrena in priznala, da sem to rubriko odkrila šele pred kratkim, ko sem se vrnila iz tujine. Mislim, da ste mnogim dvomljivcem/razočarancem odprli oči in jim, po mojem najljubšem stilu (direktno), povedali to, kar so verjetno sami v sebi že vedeli, pa tega niso znali realizirati. Ali pa ne. Ali pa ste zadevo premleli in ocenili iz več zornih kotov, se poglobili v vsako pomoči potrebno osebo in njen problem predelali bolj temeljito kot ta oseba sama (verjetno). In čeprav jaz sama pri sebi vem določene stvari in jih tako kot oni ne znam realizirati ... In čeprav sem zadevo predelala in razčlenila na prafaktorje, da bi se končno v življenju odločila pravilno in brez dvomov zaživela vsak dan ... Ne vem, kaj je dejansko tisto ''pravo'' oziroma tista ''magična oseba'', ki naj bi čakala prav vsakega. Stara sem nekaj čez 30 in ne vem, ali se upravičeno naslavljam kot homoseksualka; vedno sem imela tako intimne stike kot partnerske zveze le z ženskami, sedaj pa sem prvič (že leto in pol) z moškim. Ne vem, kaj se je zgodilo in ne vem, zakaj se je zgodilo, a se je. In preden sem se sploh začela zavedati, je bilo eno leto naokoli. Z njim uživam in se čutim ljubljena, spolne odnose začiniva z igračkami, sva odprta ... Problem nastopi, ko se med spolnim odnosom zalotim, da mislim na žensko in res imam slabo vest. Prav tako sem prvič z moškim doživela ''fazo'' ljubosumja, ker opazuje ženske (sicer res intenzivno opazuje). Mislite, g. Brane, da me to moti, ker tudi mene privlačijo? Ker se tudi jaz obrnem za žensko, ker me ženske vzburjajo? Ali je kriva moška družba za to, da nisem tako sigurna o sebi? (to je teorija nekaterih prijateljic). Zmedena sem in sploh ne vem, kaj točno naj vprašam in kako naj zaokrožim to zadevo, ki ji jaz 'pravim' problem. Nisem sigurna, če si to želim, kljub temu, da se vsak dan pogovarjava o družini, prihodnosti ... Ženske so vedno bile del mojega življenja in strah me je, da me bo spet bolj zamikala ''nežna stran.'' Naj povem, da si nekoč želim svojih otrok in morda me je ta želja pripeljala do mojega izbranca; v usodo sicer ne verjamem, a kaj če je to samo današnji ideal popolnih družinic in si tega ne upam priznati? Ali nenehno teženje matere, ki si tako nestrpno želi vnukov? Trenutno res ne najdem svojega notranjega mira in prvič sem se znašla v takšni situaciji, kjer lahko vso noč premlevam o pravilni odločitvi in do nje ne znam priti. Verjamem, da se boste potrudili in me poskusili vsaj malo potolažiti (kljub temu, da sem izgubljen primer). S spoštovanjem, Homos
ljubimca

Devičnik iz Ljubljane: Koliko časa traja seks, da je ženska potešena?

15.12.2016, 10:28 Živjo, Brane! Vem, da se o mojem vprašanju veliko govori in piše, vendar bi te vseeno rad vprašal, koliko časa traja seks, da je ženska potešena in da ji pride. Mislim, da bom v kratkem končno začel seksati (star sem 19 let), saj s sedanjim dekletom hodiva že skoraj pol leta. Ko se samozadovoljujem, mi pride tam v petih do desetih minutah. Odvisno od gradiva, ki ga uporabljam. Bo to zadostovalo? Zanima me tudi, koliko časa mora trajati predigra? Najlepša hvala za čim prejšnji odgovor, ker mislim, da bova res kmalu začela. Devičnik iz Ljubljane.
Par v postelji

'Občutek je povsem drugačen kot med seksom'

13.12.2016, 07:54 Pozdravljen, Brane! Pišem ti glede svojega problema, če sploh je problem? Skratka, vsakič, ko se samozadovoljujem, doživim orgazem. In občutek je povsem drugačen kot med seksom. Vsakič ko fant uporablja prst ali ko seksava, mi paše, hkrati pa tudi ne, saj imam občutek, kot da me tišči na stranišče. Ko preneha, tega občutka ni več. Imam pa tudi občutek, da če bi nadaljeval, bi doživela orgazem, ki pa (se mi zdi) bi bil povsem drugačen od tistega, ki ga doživim sama s sabo. Naj povem še, da imam zelo ozko vagino, zato me na začetku večkrat boli in tudi od zadaj je manj prijetno kot pri navadnem položaju. Saj z mano ni nič narobe, kajne? Oprosti za zmedeno sporočilo, vendar tega nisem znala drugače ubesediti. Za odgovor se ti že vnaprej zahvaljujem!
Zaljubljen par - 1

Problem je bil, da ga je že imela noter, a ga ni čutila

09.12.2016, 08:07 Pozdravljen, Brane! Problem imam s partnerjem, ki sem ga povzročila sama. Na smrt je užaljen, muli se, “mi ne da” in pravi, da resno razmišlja o tem, da bi končal razmerje. Zelo, zelo ga imam rada. In tudi on me ima zelo, zelo rad oziroma me je imel, dokler nisem med zadnjim seksom – upam, da ne bo zadnji – spregovorila štirih morda usodnih besed. Not mi ga daj, sem vzkliknila. Problem je bil v tem, da sem ga že imela noter’, a jaz ga nekako nisem čutila. Naj dodam, da sem bila čisto na ful zrajcana. Tako kot že dolgo ne. Z njegovim penisom sem povsem zadovoljna, ker ne rabim in nikoli nisem rabila nadstandardnih, da bi bila v postelji zadovoljna in zadovoljena. Sedaj mi on vedno, ko želim seksati, da košarico in reče, da ima zame očitno premajhnega ali kaj podobnega. Zakaj sem to rekla? Zakaj ga nisem čutila? Pomagaj, prosim! Kako naj ga prepričam, da ima čisto normalen povprečen penis in da ne rabim nič večjega. Vnaprej hvala. Tvoja redna bralka TT
Par v postelji - 6

Mlada Slovenka ima fanta, a za njegovim hrbtom spi z bivšim

01.12.2016, 15:04 Živjo, Brane. Naj najprej pohvalim tvojo rubriko, ker je res totalno kul. Naj na hitro opišem situacijo, in sicer je stvar sledeča. 6 let in skoraj 4 mesece sem že v zvezi s fantom, ki je 5 let starejši od mene (jaz 23, on 28), 5 let in pol pa že živiva skupaj. Ko sva se spoznala, je bil zelo zainteresiran za seks, ko pa sem se vselila k njemu, je to nekako izginilo. Včasih tudi po 4 mesece ni bilo ne duha ne sluha o užitkih med rjuhami. Čeprav se je to, odkar živiva v hiši na samem, spremenilo, ampak se mi zdi, da je še vedno premalo (1x do 2x na mesec). Problem pa nastane pri dveh stvareh. Prvič: oralnega seksa mi sploh ne nudi in sploh ne vem, kaj ga tako odvrača od tega, čeprav pri meni spodaj vladata "red" in higiena. Druga stvar je ta, da sem ga že 2x prevarala s svojim bivšim (naj omenim, da sem pred sedanjim parterjem imela samo enega), ki pa je od mene starejši 8 let. A ve, kako se stvarem streže. Seks z njim je dobesedno vrhunski. V glavnem, ve, kako zadovoljiti žensko. In pri vsem tem nimam (ne vem, zakaj ne) niti kančka slabe vesti. Naj omenim, da mi bivši zelo veliko pomeni. Prosim te za kakršen koli nasvet glede vsega skupaj. Uživaj! Zbegana x
Par v postelji - 5

Kam so izginili vsi pravi moški?!

21.11.2016, 15:49 Pozdravljen, Brane. Malo se bom izpovedala in postavila nekaj vprašanj. Ženska sem. Da, ženska v polnem pomenu besede: počutim se ženstveno, vedem se ženstveno, oblačim se ženstveno ... Pa vendar se premnogokrat počutim, da imam več jajc kot marsikateri tip, in to mi ni všeč, kar se ljubezenskih odnosov tiče. Ne da mi ni všeč, da sem jaz odločna, samostojna ženska in še zdaleč, da bi bila konzervativna, ampak v okviru intimnih ljubezenskih odnosov mi ni všeč, če je tip pusy. Ne vem, kaj se je zgodilo z generacijo tipov, ki so zdaj stari nekje med 30 in 40, ampak sploh ne znajo odigrati nobene vloge pri vzpostavljanju ljubezenskih razmerij, še najmanj pa tiste moške, možate, dominante. V tem svojem opažanju še zdaleč nisem edina, pridružuje se mi masa znank. Govorim predvsem o odnosu do tega, kako ti "mladi" samski moški pristopijo do ženske, ali bolje rečeno, sploh ne pristopijo in se prepustijo, da pač ena zagrebe za njih (pri tem so svetle izjeme zasedeni, poročeni ali celo sveže pečeni očetje - groza!!!). Halooo?!? A je tipom to dejansko rajcig? A dejansko spoštujejo to žensko in so sploh zagreti zanjo? A je tej ženski to rajcig, vzpodbudno? A se počuti kaj občudovana? Kje je tu romantika, dvorjenje? Zadnjič sem gledala oddajo o prvi jugoslovanski diskoteki, ki je bila odprta nekje v sedemdesetih letih na jadranski obali. Zdaj že ostareli moški, ki je to diskoteko obiskoval, je med drugim dejal: "To so bili še časi, ko so moški znali pristopati do žensk!". Hja, še starejši moški opazijo pomehkuženost današnjih tipov, ki jih z razlogom ne bom poimenovala moški. Pa kar vsi so nekaj zmedeni, zgubljeni, čakajo na vrhunec svoje kariere, na dan D, da bodo pripravljeni na resno razmerje, ta čas pa bi samo nekaj postrani ali samo poskušali in zraven vsak dan na kosilo k mamici. Seveda posplošujem in naj mi oprosti peščica tistih pravih moških, kar jih je. Ampak po žalostni statistiki sodeč, je ta peščica tako skromna, da bi skoraj kazalo zgrabiti prvega takega moškega, ki pride mimo, pa če bi mi bil všeč ali ne. Vendarle pa se imam toliko rada, da si privoščim osebo, ki je tudi meni všeč, kar je konec koncev tudi edina zdrava podlaga za trajno in stabilno zvezo. Marsikdo mi je že pribil: "Kako si pa ti lahko samska? Mogoče si preveč izbirčna ..." ali pa "Zate pa gotovo stojijo v vrsti!". S tem ne želim povedati, kako sem jaz oh in sploh, lepota pa je po mojem prepričanju zelo relativna stvar. Lahko pa rečem, da verjamem, da sem zabavna, urejena in prijazna oseba in da mi drugi rečejo, da sem postavna in lušna. Aja, pa kak freak tudi nisem, ena dolgoletna zveza se je pač končala. A ne glede na to, vrste ni in nimam kaj izbirati in zatorej nisem izbirčna. Omenjene vrste tudi ni pri mnogih izjemno simpatičnih prijateljicah in znankah. Kaj vrste, večina "razmerij" pri teh prijateljicah in znankah se je začela na žensko pobudo, ker če bi čakale na tipe, bi le-tem najbrž 7x zrasla brada okoli šanka, katerega se tako goreče oklepajo. Žal to ponavadi niso trajna in globoka razmerja, ker tipi preprosto niso dovolj zainteresirani. Logično - po svojem bistvu so lovci, a se v tej situaciji počutijo kot plen. Še največ sreče so imele tiste, ki so svojo ljubezen spoznale kje v tujini. Pa ne mi reci, da pri nas ni več moških, ali? Kot pravi Feri Lainšček "Sreča ni nekaj, kar pride naproti." So, what shall I do??? ;)
Spolnost

Je 29-letna Slovenka edina ženska, ki ji to ne paše?

07.11.2016, 08:12 Živjo, Brane! Težava, zaradi katere ti pišem, je verjetno nevsakdanja. Niti malo ne uživam pri oralnem seksu. Ravno nasprotno je. Ne uživam, nerodno mi je in vsakič, ko privolim, komaj čakam, da se moj sedanji fant naveliča moje neodzivnosti in da začneva odnos, pri katerem zelo uživam in razmeroma hitro doživim orgazem. Oralni seks mi ni nikoli ugajal, vedno pa sem rada imela penetracijo in vaginalni seks. Pred sedanjo zvezo sem imela tri daljše zveze, v katerih so se partnerji hitro sprijaznili s tem, da mi kunilingus ne paše. Da ne bo pomote: to ne pomeni, da se branim felacije. Sedanji fant pravi, da ne more razumeti tega, da ne uživam pri kunilingusu, da še ni srečal ženske, ki ne bi pri tem uživala, da naj mu povem, kaj narobe dela in, kar je glavno, da zelo uživa, ko mi liže muco, in da se počuti prikrajšanega, ker se tega ponavadi branim. On bi me na vsak način pripravil do orgazma tudi z oralnim seksom. Ta težava postaja vse bolj moteča. V veliki meri zato, ker postajam nesproščena, ko se spravljava v posteljo, ker se bojim pričkanja o tem, zakaj si ne želim oralnega seksa. Vse večkrat mi zato ne pride tudi med odnosom. Zelo rada ga imam in ga ne bi rada izgubila. Kaj naj naredim, da odpraviva to težavo? Hvala za odgovor. 29-letnica iz Velenja.
Seks - 2

Pol leta ima že neverjeten seks z njegovim najboljšim prijateljem

02.11.2016, 08:00 Pozdravljen, Brane! Življenje se mi je v zadnjega pol leta postavilo na glavo in upam, da bom s tvojo pomočjo ugotovila, kako naprej. S fantom sva v razmerju dobrih sedem let. Oba sva stara 25 let. Pred pol leta sem se ljubezensko zapletla z njegovim najboljšim prijateljem. Moj fant ni preveč privlačen, tudi seks z njim ni najboljši. Po drugi strani pa je boljši fant, kot si sploh lahko predstavljaš. Zame bi naredil popolnoma vse, ujameva se tako zelo, da je vsak dan najinega skupnega življenja ena velika zabava. V dobrih sedmih letih se nisva skregala niti enkrat. Življenja brez njega si ne morem več niti predstavljati. Ampak ... potem se je vse začelo z njegovim prijateljem. Zaznala sem njegovo osvajanje in nisem se mogla upreti. Nenormalno privlačen je, samo usede se zraven mene in sem že cela mokra. Od najinega prvega seksa je minilo že pol leta, dobivava se skoraj vsak vikend, fantu pa ves čas govorim, da sem pri prijateljicah ali na obisku pri starših. Seks z njim je neverjeten, tudi drugače je prijeten fant, vendar v zvezo, zaradi različnih ciljev v življenju, ne moreva. Moja največja želja je, da bi lahko življenje zavrtela nazaj, se sploh ne bi zapletla s tem prijateljem in bi še naprej uživala v svoji stari zvezi. Težava je, da sem se v tega prijatelja močno zaljubila, in že ko pomislim, da bi končala to početje, se mi ulijejo solze. Postajam zelo ljubosumna, prenesla ne bi niti pogleda na poljub druge ženske. Popolnoma sem izgubljena, življenje bi bilo popolno, če bi lahko imela oba. Prosim, pomagaj me rešiti iz tega začaranega kroga.
Zaljubljen par - 1

Ona bi vsak drugi dan, njemu pa bolj ustreza enkrat na mesec

24.10.2016, 08:09 Pozdravljen Brane. Kot prvo, bi rada pohvalila tvojo rubriko, ki jo zelo rada berem in pa tvoje super odgovore ter izvrstne predloge drugim. Upam, da boš tudi meni dal dober nasvet. Stara sem 28 let in sem zadnjih 7 let v razmerju z dve leti starejšim fantom. Najino razmerje bi skoraj lahko opisala kot popolno: super se ujameva, znava prisluhniti en drugemu, si zaupava, znava skupaj uživati, ... Skratka, zame skoraj popolno. Edina ovira je seks oz. pogostost le-tega. Seks je odličen, vedno nama obema pride, meni tudi večkrat. Težava je le v tem, da bi si sama želela seksa npr. vsak drugi dan, njemu pa bolj ustreza enkrat na mesec. In to težavo imava že zadnjih 6 let. Na začetku je bilo fantastično, vsakič, ko sva se videla sva seksala tudi po 4x na noč. Razumem, da je na začetku tako in ne pričakujem, da bi bilo sedaj po sedmih letih enako, vendar se ne morem sprijazniti s tem, da si on tega želi le enkrat na mesec. O tem sva se tudi že večkrat pogovarjala in včasih tudi skregala. On pravi, da ga je strah, da se mu ne bo dvignil, vendar je do tega prišlo mogoče le trikrat v vseh teh letih. Sama se pa sekiram, da ga morda ne privlačim več in da je to glavni razlog. Večkrat tudi opazim, da med seksom miži, kar še toliko bolj potrdi mojo domnevo, da ga ne privlačim. Sicer, ko mu to omenim, vedno zatrjuje, da ni res. Včasih sem celo pomislila, da ima kakšno drugo, čeprav sedaj dvomim o tem. Zanima me, kaj ti misliš Brane, meni se zdi, da je mogoče res on eden redkih "manj potrebnih" moških, medtem ko sem sama zelo, zelo potrebna. Tukaj menim, da bi rabila omenit še to, da me drugi moški ne privlačijo, ampak si želim samo njega in najine intimnosti in vsaj delček strasti, ki sva jo nekoč imela. Definitivno želim problem rešiti, ampak ne vem več kako. Sama sem postala zelo nesamozavestna zaradi tega, sicer pa menim, da nisem ravno neprivlačna. Imam dolge blond lase, modre oči in morda nekaj kil preveč, vendar nisem debela. Sedaj pa je moja nesamozavest tako narastla, da se ne upam niti preobleči pred njim. Ko sva imela enega od mnogih pogovorov o tem, kako bi izboljšala najino seksualno življenje, tako da bi bilo obema prav, je on predlagal naj dam sama večkrat pobudo, naj si kdaj oblečem bolj seksi spodnje perilo in mu zaplešem striptiz. Predlog mi je bil všeč, razen tega s striptizom, ker si tega ne upam, ker me je strah zavrnitve. Tako sem začela pogosteje oblačit seksi spodnje perilo in dajati pobudo. Na začetku je bilo v redu, dokler mi ni en dan malce nesramno rekel, "saj sva že prejšnji teden". Takrat me je to tako prizadelo, da nisem poskušala več. Lansko leto se je pa sam en mesec zelo, zelo trudil in sva bila zelo pogosto intimna, kar mi je zelo ugajalo. Ko sem ga en dan čisto slučajno vprašala, kako to, da se zadnje čase tako trudi, je odgovoril, "me je strah, da me boš drugače zapustila". Po enem mesecu se je ves ta trud končal in sedaj se s tem še toliko bolj obremenjujem, ker mislim, da mu je vseeno zame in da se mu ne da več truditi za najino razmerje. Naj še enkrat poudarim, da imava težave samo v postelji, vse ostalo zelo, zelo štima. Prav tako postanem zelo jezna, ko sem npr. nekaj dni pred menstuacijo in (poleg PMS-ja) vem, da bo sedaj enotedenska pavza in da sva nazadnje seksala 3 tedne nazaj. To me je nazadnje tako razjezilo, da sem izrazila željo, da za nekaj časa prekineva s seksom. To sem naredila že večkrat in čeprav je on vedno proti in misli, da ga s tem samo izsiljujem, imam sama drugačne razloge in sicer, ne da se mi več pripravljati (se obriti, umiti, obleči seksi spodnje perilo) na večer in na koncu ostati zavrnjena. Preprosto se mi ne da več. Vedno znova doživljati zavrnitev. Torej, zadeve želim izboljšati in popraviti tako, da bova prišla do neke skupne točke, vendar ne vem več kako. Vsakič ko "skleneva nov dogovor", ta traja en mesec in se po tem vse vrne na stare tire. Sedaj pa me zanima, kaj mi ti predlagaš, da naredim, da poskušam zadevo izboljšati. Hvala za tvoj nasvet, D.
težave v odnosu in spolnosti

Usodna napaka Slovenca: ženi rekel, da ga ne privlači, ker se je zredila

10.10.2016, 07:56 Pozdravljen, Brane! Imam težavo, ki sem jo zakrivil sam. Žena že dve leti noče seksati z menoj. Odkar sva kakšnega pol leta po rojstvu najinega drugega otroka imela velik prepir, ki sem ga zanetil, ko sem ji na vprašanje, zakaj skoraj nič ne seksava, najbrž preveč neposredno in iskreno odgovoril, da me spolno ne privlači, ker se je preveč zredila. Med drugo nosečnostjo se je zelo poredila, v mesecih po porodu pa ni naredila čisto nič, da bi shujšala. Nasprotno: še bolj se je zredila. Z oblačili je to nekako lahko prikrivala. Ko pa se je slekla, me je ob pogledu na njeno goloto prej minilo kot prijelo, da bi seksal. Ona pa se očitno ni zavedala svoje nove neprivlačne podobe. V tistem prepiru je beseda dala besedo … Skoraj mesec dni ni z menoj niti govorila. Potem se je še bolj zredila, preden se je pred kakšnim letom vendarle odločila shujšati. Spremenila je način prehrane in hodila redno na telovadbo in zdaj je spet videti takšna, kakršno sem jo spoznal. Jasno mi je, da takrat nisem prav naredil, in sem se potem trudil, da bi pozabila, predvsem pa, da bi spet začela seksati, pa še vedno noče. Vsakič, ko ji povem ali pokažem, da si želim seksa, mi da košarico. Ne morem več brez in bojim se, da me bo zamikala kakšna druga ženska. V službi sta najmanj dve sodelavki, o katerih sem prepričan, da bi z menoj skočili v posteljo … Kaj naj naredim, da bi z ženo, ki jo imam rad in je ne bi rad prevaral, spet začela seksati? Vnaprej hvala za odgovor.
Zaljubljen par - 1

Bralka potožila: 'Zanima ga samo grob seks in tega ne skriva'

07.10.2016, 07:56 Živio, Brane. Sklenila sem, da te vprašam za nasvet, ker niti malo ne uživam v seksu s svojim partnerjem, čeprav imam rada seks, ki sem si ga s prejšnjima fantoma želela veliko. Z zdajšnjim partnerjem pa vsakič komaj čakam, da bo mimo. Imam 21 let, on jih ima 26. Zelo sem bila zaljubljena vanj in verjetno sem še, saj je zelo čeden in postaven urejen moški. Obenem je uspešen moški, ki dobro zasluži in že ima svoje stanovanje, v katerega sem se preselila pred nekaj tedni. Skupaj sva že dobro leto. Do mene je zelo pozoren, redno mi prinaša šopke rož, me pelje ven na večerje, v kino, gledališče. Ne popiva in ne zapravlja časa s prijatelji. Vse drugo je v redu. Seks pa ne, vsaj zame. Zanima ga samo grob seks in tega ne skriva. Seks z njim bi lahko opisala kot ekspresno natepavanje. Predigre je konec v dveh, treh minutah, potem pa mi ga vtakne, najraje od zadaj, tako da sem na vseh štirih in potem bum-bum hiti svojemu orgazmu naproti. Skoraj vedno konča z rokama. Tako da me pošprica po obrazu ali da mi šprica v usta. Ko namignem, da mi tak seks ni všeč, mi reče, da se ga bom navadila in da se moram sama bolj potruditi, da bi mi prišlo. Pravi mi, naj med seksom več mešam, bolj globoko diham in vpijem, pa bom tudi sama redno doživljala orgazme. Pogrešam poljubljanje, božanje, oralno predigro in ves čas fantaziram o nežnem seksu. Ob teh fantazijah se tudi redno samozadovoljujem. In mi vedno pride. Kaj naj naredim, da mi ne bo treba fantazirati in da bom tudi sama uživala pri seksu, ne pa samo upala, da ga bo čimprej konec? Za odgovor ti bom zelo hvaležna. TT
Zaljubljen par - 1

Več kot 2 meseca se trudi, da bi ji to povedal, vendar ne zbere poguma

27.09.2016, 08:17 Živjo Brane! Imam en velik problem. Zaljubil sem se v najbolšo prijateljico in žal ne vem, kaj narediti. Bila mi je všeč že več let in čustva so postajala vedno bolj globoka. Vsi prijatelji mi govorijo, naj ji to povem, vendar se bojim zavrnitve in vem, da bom tako postal ranljiv. Ko sem z njo, se imava zmeraj zelo lepo in zdi se mi, da ko se dobim z drugimi prijateljicami, vedno postane malo ljubosumna in mi to ne da miru. Imam občutek, kot da sem ji tudi jaz všeč. Že več kot dva meseca se trudim, da bi ji to povedal, vendar ne zberem poguma. Bojim se, da bi me zavrnila ali pa bi to uničilo najino prijateljstvo. Nočem, da se to zgodi, saj mi veliko pomeni. Obenem pa nočem, da mi čez 10 let, ko bo že prepozno, pove, kako sem ji bil všeč in da je hotela biti z mano. Star sem 20 let, ona pa je pol leta starejša. Lp
Žalost

Obupana bralka: 'Po seksu sem začela jokati.'

23.09.2016, 07:54 Pozdravljen Brane. Stara sem 19 in s fantom (22) sva že skupaj leto in pol in živiva na svojem že pol leta. Najin začetek ni bil najlepši. Oba sva bila še neizkušena. Sama sem se izogibala fantov, ker so se vsi samo slinili po meni, noben pa ni želel resne zveze. On je imel punco eno leto, ampak po njegovih pripovedih ga je imela samo zato, da ji ni nihče mogel reči, da je cipa. Tudi njemu se nisem upala prepustiti, ampak je bil drugačen od drugih. Poslušal me je, počasi raziskoval, opazoval kaj mi paše ... Nato se je približno po treh mesecih vse končalo. Začel je vse bolj grobo, nisem več čutila orgazma ali pa mi niti ni prišlo. Začela sem se ga izogibati. Na koncu se je strinjal, da seksava, ko mi bo zapasalo. Začeli so se prepiri, ker je bil preveč potreben, mene pa niti najmanj ni mikalo. Zaradi slabih razmer doma se je odselil in šla sem za njim. Tukaj se je začel še večji stres. Plačevati je bilo treba najemnino, hrano ... Komaj sem končala šolo in nimam službe, tako da je on edini, ki prinaša kruh. Tukaj sem se počasi že ohladila glede zadržanosti, ampak se z njegove strani ni nič spremenilo. Pravi, da ga neizmerno privlačim, in če bi bilo po njegovo, bi ves čas seksal. Po seksu sem začela jokati. Vse bolj sem jezna nanj, ker me ne pripelje do vrhunca, ampak samo poskrbi zase. Njegov ritem je nasproten od mojega, v določenih položajih sploh ne zaznam, da je v meni. Včasih se mi zdi, kot da nima pojma, kaj počne, ne zna me več vzburiti. Seks je takoj končan. Ravno ko meni prihaja, se on ustavi, češ da mu je prišlo ali da mu je kondom padel dol ... Na prste ene roke lahko prištejem, kolikokrat sem začutila vse dotike, da sva eno ... Enkrat. Počasi ne prenesem več in se bojim, da greva vedno bolj v propad. Sem mu že večkrat namignila, da je med nama konec. Logično, da se bo jokal, ampak če kasneje pomislim, koga imam razen njega. Družino, ki me ima sicer rada, ampak tega ne pokaže, prijatelje, ki jih še ne poznam. Ja, brez prijateljev sem že odkar pomnim, igrala sem se vedno sama. Imam samo njega in on ima samo mene, ker ima podobno zgodbo kot jaz. Ampak ne glede na vse, kako se drug drugemu smiliva, ne moreva iti po začrtani poti. Prosim Brane, pomagaj. Zvesta bralka obupa.
Spolnost

Zgodba Slovenca: po 30 letih srečnega zakona se je v blok preselila brhka mladenka ...

09.09.2016, 13:11 Pozdravljen, Brane! Star sem 53. let. Pravijo da sem zelo skrben mož, oče in dedek. V življenju nikoli nisem čutil kakšnega posebnega pomanjkanja. Najbrž je tako, če človek živi skromno in od življenja ne zahteva preveč. Na področju spolnosti je vse šlo kot v pravljici. Že 30 let srečno poročen, nikoli nobenih dramatičnih preobratov. Ne rečem, da sem pošteni hlod in da me niso privlačile druge ženske, a kot so nekoč peli Lačni Franzi, nikoli nisem rinil drugam, ker sem bil delaven in odgovoren. Poldrugo leto nazaj se je v naš blok priselila 32-letna, brhka mladenka, ki bo čez par mesecev doktorirala iz ekonomije. Kot dober in skrben sosed sem ji takoj na začetku pomagal pri adaptaciji električne inštalacije v stanovanju. Že prvi teden je preskočila iskrica in zgodilo se je. Še preden sem se zavedel, sva skočila med rjuhe. Če punca ne bi bila nedolžna, bi mogoče še pomislil, da je le še enkrat več uporabila že preizkušeno taktiko. Gre za izredno razgledano, lepo vzgojeno, skratka čudovito osebo. Nikoli ni imela fanta, le knjige so jo zanimale. Pravi, da se itak ne namerava poročiti, ker da je za to prepozno. Ne zahteva nič, ne postavlja nobenih pogojev. Nič je ne moti, če bi ostalo tako, kot je. Moja malenkost ni preveč lepa, tudi najmlajši nisem več. Priznam, da nisem kaj preveč atraktiven tip. Kako se je odločila za ta korak? Ma kaj ona, kaj za hudiča sem mislil jaz!? Leta in leta sem za zvezo Bačovnikove in Janeza glasno govoril, da ta meji na pedofilijo, a glej ga zlomka, še sam sem doživel enako šlamastiko. Janez je bil vsaj ločen, jaz pa že dolgo tuhtam, kako naj vse razložim ženi. Tudi moja žena je čudovita oseba, ki je dolga leta na račun moje bolezenske privrženosti firmi hodila v službo in še skrbela, da sta naša fanta zrasla v lepo vzgojeni osebi, in da je v našem gospodinjstvu vse funkcioniralo tako, kot je treba. Nisem več zbran. Cele dneve in noči razmišljam tako, kot razmišljajo največji kriminalci: kdaj me bodo dobili živega? Spim po tri ure na noč, služba pa zahteva celega človeka 24 ur na dan. Zavedam se, da tega ne bom zmogel še prav dolgo. Še sam sebi ne znam razložiti, kaj mi je bilo. Kako naj ženi in družini razložim, zakaj sem ga tako hudo polomil?
Par

'Ljubiteljica dobrega seksa': naj prizna, ali naj se zlaže?!

08.09.2016, 08:07 Pozdravljen, Brane. Imam problem, ki je v bistvu posledica tega, da do zdaj še nisem imela resnega trajnejšega razmerja (daljšega od nekaj mesecev), imela pa sem kar precej kratkih zvez. Tudi zelo kratkih, ker imam pač rada seks. Stara sem 26 in sem na začetku novega razmerja, ki kaže, da utegne postati zelo resno. Ne vem, če sem že kdaj imela kakšnega moškega tako zelo rada. Tudi on je zelo zaljubljen. Najin seks je dobesedno eksploziven. On trdi, da predvsem zaradi mene. Večkrat mi reče, da sem fantastična ljubimka in da še ni bil s tako fantastično ljubimko. To me ne bi motilo, če ne bi ob tem vse večkrat spraševal, s koliko moškimi sem spala. Bojim se, da mu resnična številka ne bi bila všeč, in sem razdvojena med resnico in lažjo. Kaj naj naredim? Naj priznam, ali naj se zlažem? Mislim, da mu bom nekaj morala povedati, saj je zelo vztrajen s tem vprašanjem. Pomagaj! Hvala vnaprej za dober nasvet. Ljubiteljica dobrega seksa.
seks

Slovenka potožila: po 15 letih jo je prevaral z mlajšo, zdaj pa ...

07.09.2016, 08:13 Pozdravljen, Brane! Če bi slišala, da se je to, kar se je zgodilo meni, zgodilo kakšni drugi ženski, ne bi verjela, da je možno. Po dobrih petnajstih letih zakona je imel moj mož afero, vendar brez seksa s sodelavko, ki je kar nekaj mlajša od mene, ki jih imam 43. To je bila čustvena afera, ki pa me je vseeno hudo prizadela. Res sem bila prizadeta, vendar se nisem vdala v usodo, ampak sem ukrepala in v bitki z mlajšo tekmico zmagala. Stranski produkt te bitke je bila moja neke vrste ponorelost za seksom, ki ji je mož rade volje ustregel. Kar naprej sem hotela seksati in, ko sva, mi je prihajalo tako močno in tako pogosto kot nikoli prej. Kakšen mesec po tistem, ko sem vedela, da sem zmagala in me je mož spet tako lepo in strastno gledal kot nekoč, me je nenadoma minilo. Še vedno redno seksava, vendar manj in seks ni več tako vroč in orgazmičen, vsaj zame, kot je bil prej. Kako lahko oživim te vroče tedne, med katerimi sem se počutila kot prerojena? Vnaprej se ti zahvaljujem za nasvet. BB
Ženske privlačijo zasedeni moški

18-letna Slovenka prosi za pomoč: 'Ali je to normalno?!'

22.08.2016, 07:54 Pozdravljen Brane! Imam eno vprašanje. Stara sem 18 let in me zelo skrbi ali je čudno, da me zelo, zelo spolno privlači 56-letni moški. Vsekakor nisem edina, ki me zelo privlači, saj je na svetu veliko punc moje starosti, ki jim je všeč. Je slavna oseba in igra tudi v zelo popularni seriji. Drugače pa je zelo postaven moški, ki ima čudovite rjave lase. Zanima me tvoje mnenje, če je primerno, da si želim spati z njim in da me tako zelo privlači. Hvala za odgovor. Zaskrbljena
Zakaj ženske varajo

Slovenka priznala: Za prevaro se je odločila, ker jo je mož zapostavljal

12.08.2016, 08:17 Stara sem 27 let in imam tri otroke! S partnerjem sva v vezi že 7. leto, on je mlajši 3 leta od mene! Lansko leto sem se dobivala z drugim in sva šla samo do poljubov in on mi jo je rajcal, jaz pa njemu nisem nič drugega, kot pa samo poljubljala sem ga, tako da niti ne vem, kakšnega ima, ker nisem mogla iti do konca z njim, ker sem se zavedla, kakšno napako delam! Partnerju sem povedala vse, ampak saj veš, moški ego in mi še danes ne verjame, da nisem šla do konca. Za prevaro sem se odločila, ker me je mož začel zapostavljati, ni se več zanimal zame in za otroke, ves čas je hodil okoli s prijatelji ... dobra sem mu bila samo zvečer, ko sva seksala, pa še to sem mu velikokrat mogla govoriti, kako sem se z bivšimi fu***, pa kako bi se z katerim drugim. Tako da sem se počutila, da ga sploh ne vzburjam! V glavnem, ostala sva skupaj, ampak sedaj po letu in še malo je spet isti! Isto dela kot lani (sem opisala prej), s tem da je sedaj še večinoma pri avtu in skozi jih menjava, in ko bi lahko bila skupaj in se malce pogovarjala ali crkljala, je na internetu! Mu brskam po zgodovini, ampak zaenkrat še nisem nič odkrila, edino da ga dodajajo starejše ženske od 30 do 50 let, ampak jih ne sprejme! Ima pa razburkano domišljijo, rad bi probal vse od stare do mlade v trojčku, četverčku, orgije ... V glavnem, da se vrnem: tri mesece nazaj sem mu omenila, da je spet isti ratal kot lani oz. še hujši, ampak pravi, da ni res, da me še vedno ljubi in da sem mu všeč ... zdaj ne vem, kaj naj naredim! Prevarala ga sigurno ne bom več, ampak počasi mi uspeva vseeno za njega, ker je vedno isto! Zbudi se, spije kavo, medtem je na internetu ali klicari naokoli, potem se obleče in gre h kakemu kolegu, včasih mu rata priti kaj domov, vsaj kavico spiti, včadih pa ga do večera ni! Pokliče skoraj nikoli ... Pa ne mi reči, naj se pogovorim z njim, ker to ne rata - vedno izpadem tečna in da sem jaz kriva, da je tak, zakaj sem ga pa prevarala! Obljubi mi, da se bo poboljšal, ampak se to nikoli ne uresniči! Vztrajam, ker ga ljubim in zaradi otrok! LP Mamica
težave v odnosu in spolnosti

Izkorišča jo, manipulira z njo, jo zanemarja in zelo verjetno vara

11.08.2016, 08:03 Pozdravljen Brane, mislim, da nisem edino dekle, ki ima na tem področju takšne in drugačne probleme. S tipom sva skupaj štiri leta, skupaj živiva in tako dalje ... Vendar pa se je pojavil velik problem na področju spolnosti. Na začetku veze je bilo hudo vroče, sedaj je vse skupaj usahnilo. Res je, da je med nama 15 let razlike (stara sem 24 let mlada in željna seksa), večkrat ga opažam, da gleda pornografske filme, seksava pa le 1x na 14 dni. Pa še to sem pobudnica jaz, kar me zelo moti, plus tega pa ima težave z erekcijo. Nisem ne vem kako suha, kar mu je bilo vedno všeč, ne bom rekla, da nisem postavna in čedna! Občutek imam, da me vara, saj sem ga nekajkrat zasledila med pogovorom z njegovim najboljšim prijateljem, da nekaj ni zadovoljen z mano (razvozlala med pogovorom ''kao gostilniške debate''), o tem pa dejansko noče govoriti. Ko mu omenim problem, mi vedno reče, da kompliciram in da je vse okej. Katastrofa, ne vem več, kako naprej, saj si reš želim vroče spolnosti, ker sem mlada, radoživa ... ne vem ... že v startu pa ni bilo nekega zaupanja. Imam občutek, da me tip vara, ker plus tega ves čas išče komunikacijo z drugimi dekleti, čeprav pravi, da je to le hec? Konstantno se prepirava okrog tega, kaj je narobe?? Z mano?? Lp
Par se poljublja - 3

Spal je z drugo in ji obljubil da se to ne bo ponovilo - naj mu verjame?

09.08.2016, 07:54 Brane, pozdravljen! Prosila bi te za nasvet oziroma pomoč - stara sem 25 let, fant 26. Fant me je prevaral. Skupaj sva 3 leta in imava razmerje na daljavo. Vidiva se recimo vsak mesec in pol, včasih tudi prej, včasih kasneje. Čez poletje pa sva najmanj mesec in pol vseskozi skupaj. On je v Sloveniji, jaz v tujini. Bila sva skupaj cel mesec in pol, in dan preden bi morala oditi, sem na zabavi preko njegovega (bivšega) prijatelja, ki je bil zelo pijan, izvedela, da me je prevaral z njegovo sestrično. Ta prijatelj je bil nanj zelo jezen, saj je kar zaščitniški do svoje sestrične, ki se je na nek način 'zatrapala' v mojega fanta. Ko sem ga postavila pred dejstvo, mi je naprej rekel, da sta se samo poljubila, potem, ko pa je ta prijatelj pred njim in mano priznal, da sta imela tudi spolni odnos, ni mogel več zanikati. Kasneje mi je vse priznal in obljubil, da se je spolni odnos zgodil samo enkrat, enkrat pred tem pa sta se še poljubljala. To vse je bilo leto in pol nazaj. Obakrat naj bi bil pod vplivom alkohola. Seveda se mi je opravičeval in me prosil, naj mu dam še eno možnost, da bo naredil vse, da me dobi nazaj. Sama ga zelo ljubim in čutim, da sem mu prevaro pripravljena oprostiti, saj je res dober do mene, priden in delaven, naredi, kar ga prosim, in nič mu ni težko. Vem, da je tudi dober človek. Včasih ima težave z izkazovanjem čustev in pozornostjo, ampak pridejo trenutki, ko je res pozoren. Ko sva skupaj, se imava res fino, nič se skoraj ne kregava, zdi se mi, da sva res hkrati tudi najboljša prijatelja. Vseeno pa je izdal moje zaupanje in najbolj me skrbi, da se bo to ponovilo, predvsem zato, ker sem daleč. Sedaj me 3 tedne ne bo domov in rekla sem mu, da bi si vzela 3 tedne pavze, da razmislim. Sedaj sem že v tujini in že ga pogrešam. Ponavadi sva se veliko slišala po skypu in že prvi dan mi to nenormalno manjka. Amapak rada bi zdržala, da tudi njega malo stisne in se zamisli, vendar je njemu veliko lažje, saj je doma, kjer ima družino in prijatelje ter se lažje zamoti. Nisem tip ženske, ki bi dajal ultimate in tudi, da bi vsakič težila in klicala, ko gre ven, zato tudi to ne želim postati, če se odločim, da mu oprostim. V tem primeru pa se najbolj bojim, da bom to postala, ker mu ne bom mogla več zaupati. Vseeno pa ga imam preveč rada in preveč se ''štekava'', da bi ga izpustila iz rok, saj sem tudi čutila, da bi si z njim lahko ustvarila prihodnost. Kaj svetuješ? Hvala že vnaprej in lep pozdrav!
Par se poljublja - 2

Glavni problem ostaja: vse premalo seksa

01.08.2016, 08:24 Pozdravljen, Brane! Z možem, s katerim sva poročena že 25 let, sva od nekdaj imela problem s pogostostjo seksa. Njemu ga je bilo vedno premalo, meni, dokler sem prvo leto, dve pristajala na njegove zahteve, veliko preveč. Podobno je bilo pri seksualnemu nadlegovanju. Velikokrat sem mu dala košarico. Po njegovem tolikokrat, da bi lahko imel srednje veliko trgovino s košaricami. Vedno mi je govoril, da mi bo nekoč žal, da se bodo časi spremenili, da bo prišel trenutek, ko si bom seksa želela bolj pogosto kot on, in videla, kako košarice v postelji zabolijo. Prav je imel. Že kakšna tri leta trpim pomankanje. Jaz (52 let imam) bi še vedno seksala vsaj dvakrat na teden, on (58 let ima) pa enkrat, dvakrat na mesec, čeprav je nekoč hotel najmanj enkrat na dan. Mislim, da naju ta seksualna suša vse bolj oddaljuje. V enem izmed prepirov, ki sem ga sprožila jaz, ker mi je dal košarico, ko sem si seksa zares želela, mi je celo zabrusil, da ni problem v tem, da ne bi mogel večkrat, ampak v tem, da mu nisem več tako seksualno privlačna, kot sem mu bila in da seksa samo takrat, ko ga premaga potreba. To me je hudo zabolelo. Potem se je nekaj opravičeval, češ da ni tako mislil, vendar mu ne verjamem. Saj sem prebolela … Glavni problem ostaja: vse premalo seksa. Kaj naj naredim, da ga bo več? Hvala za tole super rubriko in lep pozdrav, Upajoča.
težave v odnosu med partnerjema

Željna kunilingusa: 'Nerodno mi je reči, da si tega želim'

28.07.2016, 07:50 Dragi Brane! Imam razmeroma novega fanta, s katerim sva skupaj kakšnih osem mesecev. Zelo se imava rada. Dober ljubimec je, ko gre za božanje in sam spolni odnos, saj se mu nikoli nikamor ne mudi in vedno počaka name, da mi pride. In ima pri občevanju to, kar je zame najbolj pomembno. Ritem. Stalni ritem. Vedno me je najbolj motilo to, kadar je moški kar naprej spreminjal ritem, malo počasi, malo hitro, malo globoko, malo plitko … Kar ven bi ga vrgla!!! A k stvari: najmočnejše orgazme doživljam pri oralnem seksu in ti mi s tem fantom manjkajo. Ni jih, ker mi je ni še nikoli polizal. Tega ne razumem. Kot da ne bi niti pomislil na to. Tamalo mi super boža, a jaz bi rada videla, da bi mi jo tu in tam polizal. In sicer do konca. Nerodno mi je reči, da si tega želim. Jaz mu ga pred občevanjem skoraj vedno vsaj malo poližem, a njemu vseeno ne pride na misel, da bi mi vrnil milo za drago. V naprej hvala za odgovor. Željna kunilingusa!
Orgazem - 1

Slovenka 2 leti že ni doživela orgazma

27.07.2016, 07:49 Živijo, Brane! V tvoji rubriki sem zasledila, da nisem edina z naslednjim problemom. Ker pa v dozdajšnjih odgovorih še nisem zasledila odgovora, ki ga iščem jaz, sem ti pisala še sama. S fantom (21 in 23 let) sva skupaj že dve leti, prav tako imava spolne odnose že podoben čas. V tem času še nisem doživela orgazma, ne z njim ne sama, nikoli, tudi pri športu ne. Pred njim še nisem bila z nikomer, on pa je že imel kar nekaj deklet in z njimi ni imel problemov z nedoseganjem orgazma. Tako da je očitno problem nekje v meni. Najin spolni odnos po navadi traja po eno uro, pri tem si pomagam tudi sama, vendar brez uspeha. Izvajava različne položaje, vendar brez uspeha. Prav tako sva za večjo sprostitev pred odnosom spila nekaj alkohola, kar je bilo tudi brez uspeha. Nekako ne veva več, kaj lahko še poskusiva. Sama pa tudi ne vem, kaj naj pričakujem kot orgazem, saj sem vedno bolj izgubljena glede tega. Zdi se mi, da pridem do neke točke, kjer sem že blizu orgazma, vendar ne gre naprej, čeprav ne spreminjam tehnike, kar naenkrat me pa vse mine, nisem več vzdražena. Kaj bi lahko bil razlog? Je razlog v glavi ali je bolj fizične narave? Pri spolnem odnosu sem sproščena in uživam, vendar bi rada več kot samo to. Nekje sem zasledila, da je razlog za nedoseganje orgazma lahko tudi kolesarjenje (čeprav ne vem, kako je to mogoče, saj naj bi pri tem športu ženska najlažje dosegla orgazem). Namreč tudi sama kolesarim – le rekreativno, vendar še vedno zelo pogosto. Je to lahko povezano? Kaj lahko še naredim/-va, da me pripeljem/-va do orgazma? Zaradi tega sem zadnje čase bolj slabe volje, saj se tega nekako sramujem, ker imam občutek, da je z mano nekaj narobe ali pa da sem nesposobna. Zadnjega pol leta se tudi sama več zadovoljujem in pri tem gledam porniče, da sem bolj vzburjena, vendar orgazma ni od nikoder. Prosim, pomagaj, oba ti bova zelo hvaležna.
Par v postelji - 4

Slovenka, ki ima afero s poslovnim partnerjem - noseča in poročena!

22.07.2016, 08:06 Pozdravljen, Brane! Nate se obračam, ker me zanima mišljenje moškega. Moja življenjska zgodba je sledeča. Zgodilo se mi je, kar sem sveto zatrjevala, da se mi ne bo. Pobližje sem se spoznala s poslovnim partnerjem − beri PP (oba sva poročena in z družinami: vem, grozno). Začelo se je z nedolžnimi kavicami, nato njegovim prvim poskusom poljuba, kjer nisem popustila. A čas in pogovori so naredili svoje, da sem to prej ali slej storila, in sicer tako, da sem bila na naslednjem srečanju jaz tista, ki sem ga "napadla". Bilo je lepo znova čutiti vso to strast, hrepenenje, adrenalin. Pomagal mi odkriti samo sebe, razviti domišljijo, prebudil v meni, kar je bilo kar nekaj časa zatrto, kar zadeva spolnosti. Morda zaradi rahle sebičnosti moža, za katerega sem vedno in še zdaj lepo poskrbim, ker to rada počnem, on pa je name na tem področju malce pozabil. Je sicer idealen mož, ker tudi ko je uvidel, da nekaj ni v redu, se mi je začel malce bolj posvečati. Morda sem storila napako, ker mu nisem prej nakazala, kaj bi rada, a do zdaj tega tudi sama nisem vedela, da mi manjka. Pustimo zdaj to. Vem, da se ne bi zapletla, če ne bi bila vsaj malo čustveno vpletena. Kljub zatiranju čustev in vsega mi manjka PP, vse več si želim njegove bližine in spolna sla po njem v meni vre. Naj povem, da sem bila, ko sva začela, že noseča, kar sem mu povedala. Ni ga motilo, tako da sva nadaljevala najino afero. Zanima me le, kaj se plete po glavi poročenemu moškemu, ki spi z nosečo, poročeno žensko, jo vidi/čuti le enkrat na dva meseca, se pogovarja z njo vsak drugi dan, se zanima za njene hobije, vpraša, kako je. Ker sama ne vem, kako bi ga opredelila, ali mu je samo za seks (ki ni tako pogost − bolj pogosto je kakšno nagajivo sporočilo z moje ali njegove strani) ali ga zanimam hkrati tudi jaz. Na začetku je sicer omenil, da se namerava ločiti (mislim, da ravno v jezi, ker se je skregal z ženo), jaz pa tega namena nimam, kar tudi ve, ker mi je kljub vsemu lepo z možem in mi ni vseeno za otroke. Ne sprašuj, zakaj potem to delam, ker še sama ne vem, kako sem lahko tako zabredla. Sam seks in ostala spolna raziskovanja so odlična. Čustev si ne izkazujeva, ker oba veva, da to v najini zvezi "ni dovoljeno", oz. mislim, da se oba bojiva, da bi se to zgodilo. Kaj meniš, kaj ima v glavi oz. kam vse to pelje ... sama sem resnično izgubljena. Hvala za odgovor
Par se poljublja - 2

Nekajkrat se dobiva, pride do seksa in tip izgine ...

15.07.2016, 11:12 Pozdravljen Brane. Pišem ti, ker ne vem več, kako naprej. Sem samska in starejša od 30 let, želim se ustaliti in imeti druzino. Preko neta in zunaj spoznavam veliko fantov, in če mi je kdo všeč, je scenarij podoben: govoriva po telefonu, si pošiljava sporočila, pišem veliko o sebi in iskreno, potem se nekajkrat dobiva, pride do seksa in tip izgine ... me da na ignore listo. Vsakemu, s katerim imam posla, povem, da sem samska in da iščem iskrenega fer tipa, da pri meni z moje strani ne bo varanja in laganja, ker ga ne prenesem ... in to ponavadi dobim nazaj. Ponavadi komaj po seksu spoznam, da ima tip več zensk, da je lagal, da ni samski, da ima tudi doma eno, ki jo vleče za nos, kot vse ljubice. Jaz pa vložim ure v to, da se pogovarjava in sem iskrena z njim ... Zakaj je temu tako, zakaj se ne znam prej postaviti zase in tipa prebrati, preden me prizadene? Oz. ko ugotovim, da je lagal, pri zadnjem sem tudi, da me je 'šinfal' enim zenskam, ki jih sploh ne poznam ... še sam mi je priznal, da je res lagal o meni. Skregala pa sva se zato, ker sma bila zmenjena, da pridem k njemu v Zreče, in ko sem prišla tja v upanju, da se vidiva in imava lep vikend, je imel izkloplen telefon, naslova pa mi ni povedal. Potem sem na Facebooku slišala od ene, ki je njegova kolegica in me ne pozna, jaz pa nje ne, da me ni nikdar srečal, čeprav sva seksala. Ker je glasbenik, sem bila tudi na njegovo povabilo že v zaodrju in ga poslušala, kako igra klavir in on me je zdaj dal na ignore in prekinil stike ... zakaj je temu tako? Ker sem mu povedala, da ni iskren in fer do mene, da mi nekaj skriva, on da mene na ignore, kot da sem mu nevem kaj naredila? Čemu? Kako naj v bodoče opravim s takimi primerki, da jim vrnem vsaj malo nazaj, ko si me privoščijo? Zdaj, ko me je jeza minla, razmišljam da sva oba ravnala otročje: jaz sem izgubila živce, ker me je prizadel in lagal drugim ženskam, da me ne pozna. Čemu potem tak tip ignorira, ko pa ima v bistvu več svinjarij narjenih ... ženska pa ga čaka in si želi njegove družbe? Kako naj v bodoče ravnam s takimi tipi, da bom pustila svoj pečat in šla veselo dalje ... kako naj jih preberem? Hvala.
Orgazem

Takšen je ženski orgazem!

13.07.2016, 08:20 Zdravo. Zanima me, kako se občuti klitoralni orgazem. Sama ga še namreč nisem doživela oziroma sem nesigurna. Večkrat se samozadovoljujem in mi zelo paše, vendar ne vem, če sem ga doživela. Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem. Lp, Radovedna

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.