Moskisvet.com
Rihanna

Novice

Zvezdnice razkrile, kaj jih 'rajca'

J.V.
01. 10. 2013 08.18
4

Medtem ko Angelina Jolie v spalnici rada dominira, pa je pevki Rihanni všeč, da je podrejena in da ima kontrolo njen partner. Hollywoodske zvezdnice so brez dlake na jeziku razkrile nekaj vročih podrobnosti iz spalnice, od tega v kakšnih položajih najbolj uživajo do seks igračk, ki jih najrajši uporabljajo.

Seks je vedno vroča tema, zlasti kadar gre za hollywoodske zvezde, kot sta Angelina Jolie in Rihanna. V nedavnem intervjuju je igralka, ki se lahko pohvali z zelo divjo preteklostjo, razkrila, da je nedolžnost izgubila pri 14 letih, ko je bila v zvezi s fantom, s katerim je tudi živela. "Všeč mi je občutek dominantnosti, zaradi tega se počutim sigurno," je priznala Angelina. V preteklosti so se že večkrat pojavile govorice, da je zvezdnica biseksualna in da je bila nekaj časa v zvezi tudi z žensko, a te do sedaj nikoli niso bile potrjene.

Kristen Stewart - 3
Kristen Stewart - 3 FOTO: X17 Agency
Obožujejo erotične igračke

Zelo divja med rjuhami je tudi barbadoška pevka Rihanna, ki pa z razliko od Angeline rajši prevzame položaj podrejenosti in nadzor prepusti svojemu partnerju. "Rada sem zvezana in našeškana," je priznala brez dlake na jeziku in dodala: "Biti podrejen v spalnici je zelo zabavno. Všeč mi je, če je spontano. Včasih so biči in lisice preveč načrtovani, všeč mi je, da uporabi roke." Rihanno so paparaci že večkrat ujeli med obiskom erotične trgovine, s seks igračkami pa je obsedena tudi Janet Jackson. "Večkrat tam kupim kaj tudi za prijateljice, na primer dildo. Kadar ste na poti takšne stvari pogosto pridejo prav," pravi pevka.

Skrbi za njene multiple orgazme

Igralka Paula Patton svojega moža Robina Thicka rada preseneti s seksi sms sporočili in verjame, da je dober seks zelo pomemben za ohranjanje srečnega zakona. S tem pa se strinja tudi Robin, ki pravi: "Trudim se, da doživi čim več multiplih orgazmov. To se ne zgodi vedno, toda kadar sva oba dobro razpoložena, se zgodi tudi to. Všeč mi je kadar ona popolnoma ponori v spalnici."

Všeč ji je, ko ji liže podpazduhe

Prav nič zadržana glede seksa ni tudi igralka Zoe Saldana, ki je o tem že večkrat spregovorila. "Dolgo časa sem bila preveč lena, da bi bila na vrhu, sedaj pa mi je ta položaj zelo všeč," pravi 35-letna zvezdnica, ki ima najrajši milijonarski položaj. "Obožujem seks in ne morem živeti brez njega." Kristen Stewart je obsedena z vonjem in ji je všeč, da ji partner liže podpazduhe, Scarlett Johansson pa je posebno doživetje seks v avtu.
 

Pevka se rada poigra s seks igračkami.
Pevka se rada poigra s seks igračkami. FOTO:

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400