Moskisvet.com
Ines Juranovič - 1

Novice

Znana Slovenka seks škandal močno obžaluje še danes!

U.S.
21. 03. 2013 10.37
99

Plavolasa Ines Juranovič se je po udeležbi v šovu Big Brother slavnih povsem umaknila iz medijev. V celoti se je posvetila poslu in v življenju spremenila prioritete. Na slabe izkušnje z mediji in napake, ki jih je naredila kot mlada in neizkušena, je v tem času pozabila. Danes uspešno vodi svoje podjetje.

Ines pravi, da soja medijskih luči prav nič ne pogreša. Danes je zadovoljna in uspešna poslovna ženska, kar ji pomeni največ.
Ines pravi, da soja medijskih luči prav nič ne pogreša. Danes je zadovoljna in uspešna poslovna ženska, kar ji pomeni največ. FOTO: Aljoša Kravanja
Ines Juranovič, ki je slovensko javnost 'vznemirila' z domačim videoposnetkom, na katerem je bilo kaj videti, danes živi povsem drugačno, umirjeno življenje. "Imam drugačne prioritete v življenju, kot sem jih imela nekoč. Ne zdi se mi, da sem povsem izginila, vendar mi ni pomembno, da bi se pojavljala v medijih," je svojo odločitev komentirala Ines, ki se je po udeležbi v zadnjem Big Brotherju odločila, da povsem zapusti zvezdniški parket. "Vrsto let se ukvarjam s trženjem sesalnikov. Svojo prepoznavnost sem vedno jemala kot prednost," je povedala lepotička, ki je vesela, da je dobila priložnost, da se je Sloveniji preko šova predstavila takšna, kot v resnici je, in ne takšna, kot so jo prikazovali drugi.

V Big Bortherju se je Sloveniji predstavila takšna, kot je v resnici.
V Big Bortherju se je Sloveniji predstavila takšna, kot je v resnici. FOTO: POP TV

Bila sem mlada in naivna ...

Spomnimo, Ines je bila kmalu po zmagi na izboru Miss Hawaiaan Tropic vpletena v seks škandal, ki naj bi jo na koncu stal celo naziva miss. Sicer so organizatorji v uradni obrazložitvi zapisali, da je misica na zaključnem izboru v Ameriki kršila pogodbo, s tem ko je brez dovoljenja v družbi neznanega fanta zapustila hotel. Mnogi pa so bili prepričani, da so ji titulo v resnici odvzeli zaradi trdo erotičnih fotografij, ki so prišle v javnost. ''Bila sem naivno, mlado dekle. Škandal, v katerega sem bila vpletena, sem zelo obžalovala. Tudi sicer sem od ameriških strani, kjer so nekatere fotografije na voljo še danes ,zahtevala, da vsebino umaknejo. Vendar je tako ali tako večina ljudi material že snela na svoj računalnik," je svojo nemoč in obžalovanje izrazila plavolaska.

Svojo prepoznavnost dobro unovčila

Vesela je, da jo ljudje danes gledajo v povsem drugačni luči. Danes je uspešna mlada podjetnica, ki vodi lastno podjetje. "Ljudje me še vedno prepoznavajo, ogovarjajo, v poslovnem smislu pa mi nekako prej zaupajo," je svoj odnos s strankami pojasnila Ines, ki se sicer danes po vsej verjetnosti ne bi še enkrat odločila za sodelovanje v resničnostnem šovu, kot je Big Brother.

Na poslovni in zasebni poti svojo srečo deli z izbrancem Željkom.
Na poslovni in zasebni poti svojo srečo deli z izbrancem Željkom. FOTO: Aljoša Kravanja

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (99)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382