Moskisvet.com
Samsung Galaxy S24 Ultra

Novice

Oglas

Zmogljivosti telefona, ki v vas prebudijo pravega poslovneža

PR
19. 03. 2024 13.03
0

Tehnologija in naše življenje sta vse bolj neločljivo prepletena.

Galaxy S24 Ultra predstavlja vrhunec inovacij, ki ponuja edinstveno simbiozo med zmogljivostjo, inteligenco in eleganco. Ta telefon je izraz sodobnega načina življenja, kjer se produktivnost in ustvarjalnost združujeta v harmoniji. Skozi integracijo revolucionarnih orodij, Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde za delo, komunikacijo in ustvarjanje v dinamičnem tempu sodobnega sveta.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra FOTO: Arhiv naročnika

Galaxy S24 Ultra je pionir pri vključevanju umetne inteligence v vsakodnevno uporabo. Telefon je opremljen z Galaxy AI[1], sistemom umetne inteligence, ki se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika. Vendar pa gre precej dlje od izboljšanja osnovnih funkcij telefona. Svojo produktivnost lahko izboljšate z naslednjimi funkcijami:

- Neomejena komunikacija s funkcijo Pomoč za pisanje (Chat Assist)

V digitalni dobi je komunikacija ključna. Galaxy S24 Ultra s pomočjo umetne inteligence optimizira vašo komunikacijo in  zagotavlja, da vsako sporočilo, e-pošta ali objava na družbenihomrežjih odraža natančno tisto, kar želite sporočiti. Personalizirana asistenca v realnem času vam omogoča, da ohranjate profesionalnost in jasnost v vsaki situaciji, ne glede na to, s kom komunicirate.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra FOTO: Arhiv naročnika

- Preseganje jezikovnih ovir s funkcijo Tolmač (Interpreter)

Galaxy S24 Ultra odpravlja jezikovne ovire, omogoča tekočo mednarodno komunikacijo in sodelovanje. Naprava ne deluje le kot most med jeziki, ampak kot orodje, ki vam omogoča, da se povežete na bolj osebni ravni s strankami, kolegi in prijatelji po vsem svetu, ne da bi pri tem izgubili pomen ali čustveni kontekst. 

S to funkcijo Galaxy S24 postane osebni prevajalec v realnem času. Ker orodje vodoravno razdeli zaslon telefona na dva dela, lahko vsaka oseba drugi osebi takoj pokaže prevedeno besedilo in spremljajoči zvok. Poleg tega lahko izberete jezik, ki ga potrebujete, in nemoteno ter profesionalno komunicirate z vsemi okoli sebe.

- Organizacija in učinkovitost s funkcijo Pomoč za zapiske (Note Assist)

V hitrem poslovnem okolju je organizacija ključnega pomena. Galaxy S24 Ultra služi kot vaš digitalni asistent, ki pomaga pri organizaciji idej, zapisnikov sestankov in raziskovalnih projektov. Z UI, ki zapisuje, ureja in arhivira vaše dokumente, Galaxy S24 Ultra zagotavlja, da so ključne informacije vedno na dosegu roke, optimizirane in pripravljene, ko jih potrebujete.

Funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist)
Funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) FOTO: Arhiv naročnika

- Natančni zapisi s funkcijo Pomoč za prepis (Transcript Assist)

Galaxy S24 Ultra preoblikuje način, kako zabeležimo in delimo informacije. Zmožnost natančnega prepisovanja sestankov in pogovorov v realnem času vam omogoča, da ste v trenutku popolnoma prisotni, medtem ko se prepričate, da so vsi ključni podatki natančno zabeleženi. To je neprecenljivo orodje za zagotavljanje, da nobena pomembna ideja ali odločitev ne ostane neopažena.

Funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist)
Funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) FOTO: Arhiv naročnika

- Nov način iskanja s funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search)

Funkcija uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do predmeta ali besede, ki so jo obkrožili na zaslonu. Na primer, vas zanima, kje kupiti ovitek za telefon iz objave? Ovitek preprosto obkrožite in Google vam bo predlagal, kje ga kupiti - enakega!

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra FOTO: Arhiv naročnika

Galaxy S24 Ultra je zasnovan za poslovneže, ki potrebujejo napredno tehnologijo za učinkovito upravljanje svojih nalog in komunikacijo na globalni ravni. S svojimi inovativnimi funkcijami in integracijo umetne inteligence, ta naprava olajša vsakodnevne izzive in omogoča, da ste vedno korak pred konkurenco. Model Galaxy S24 Ultra je na voljo v titan sivi, titan črni, titan vijoličasti in titan rumeni, barvah, ki odražajo profesionalnost in estetsko dovršenost. Navsezadnje Galaxy S24 Ultra ne le izboljšuje vaše produktivnosti, ampak tudi dopolnjuje vaš poslovni imidž. Odkrijte več in si priskrbite svoji najnovejši Samsung pametni telefon na uradni spletni strani Samsung.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Samsung Galaxy S24 Ultra FOTO: Arhiv naročnika

[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Naročnik oglasa je Samsung. 

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382