Moskisvet.com
William Conrad

Novice

Dal je odpoved in postal moška gospodinja

E.R.
26. 04. 2024 03.30
0

"Pospravljam, kuham in šivam za punco. Še nikoli nisem bil srečnejši," je razkril William Conrad.

William Conrad (25) in njegova izbranka Levi Coralynn (26) živita v Kanadi in sta skupaj že tri leta. Conrad je fant, ki ostane doma in opravlja gospodinjska opravila,  Levi, ustvarjalka vsebin, pa ju finančno podpira. Conrad je prej delal kot IT tehnik, a se ne namerava vrniti na prejšnje delovno mesto, poroča Business Insider.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Zadnja tri leta sem moška gospodinja. Kuham, pospravljam in perem perilo in še nikoli nisem bil tako srečen. Moja punca na socialnih omrežjih zasluži dovolj, da finančno preživi oba. Dela od doma in jaz opravljam 90 odstotkov gospodinjskih del . Najina dinamika obrača družbene norme na glavo, vendar za naju to deluje, meni pa to, da sem gospodinja, omogoča, da počnem, kar ljubim," je razkril William.

Običajno se zbudi nekoliko prej kot njegovo dekle in jima skuha kavo. Po zajtrku in druženju z Levi pa William pripravlja kosilo ali opravi druge gospodinjske zadolžitve, medtem ko ona dela.

Gola gospodinja, ki čisti le v predpasniku
Preberi še
Gola gospodinja, ki čisti le v predpasniku

"Ker dela od doma, skoraj vsako minuto vsakega dne preživiva skupaj, kar mi je všeč, ker je moja najboljša prijateljica. Nikoli nisva imela ločenih financ. Večinoma si vse deliva, tako ali tako pa večinoma nakupujeva skupaj," je rekel William.

Svojemu dekletu pomaga pri poslu in vodi njuno gospodinjsko knjigovodstvo. "Ko sem odraščal, nisem imel močnega občutka in želje o tem, kaj bi rad počel, vedel pa sem, da ne želim cele dneve sedeti v pisarni in gledati v monitor. Vedno sem rad nekaj ustvarjal in delal z rokami, vendar sem vseeno končal študij računalništva," je povedal mladenič.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ima tako ženske kot moške lastnosti

"Ko sem spoznal Levi, sem delal v tehnološkem svetu. Bila je preveč zaposlena z razvijanjem svoje kariere ustvarjalke spletnih vsebin in je potrebovala pomoč pri vodenju svojega posla. Mislila je, da bi bil jaz popoln za to, tako da me je naposled vprašala, če bi delal zanjo. Tako sem pustil službo in postal gospodinja s polnim delovnim časom, vendar sem kuhal in šival, še preden sem spoznal Levi," je dodal.

William je svoje profile na družbenih medijih ustvaril leta 2022, da bi "svetu pokazal nežnejšo vrsto moškosti":

Takšna je seksi ''razočarana gospodinja'' brez ličil
Preberi še
Takšna je seksi ''razočarana gospodinja'' brez ličil

"Moje objave večinoma prikazujejo obroke, ki jih kuham za Levi, ali pa kako ji spletam lase, obrobljam njena oblačila ali popravljam stvari po hiši. Sem mehka in nežna duša, komentarji moje večinoma ženske publike pa so izjemno pozitivni. Prišlo je do prenasičenja s strupeno moškostjo na internetu. Z dekletom sva videla potrebo in priložnost, da publiki predstaviva ljubečega moškega."

"Veliko žensk išče moškega, ki jim bo skuhal okusen obrok in bil nežen, toda morda premalo moških ceni te stvari. Mislim, da bi strupena moškost na družbenih omrežjih lahko mladim moškim in fantom dala izkrivljeno perspektivo o tem, kaj si ženske želijo. Upam, da bom navdihnil druge moške, da se bodo bolj zanašali na svoje ženske lastnosti, ne da bi imeli občutek, da to ogroža njihovo moškost," je še poudaril William.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Pustil službo in se zaposlil na Antarktiki: 'Čudovito je, dokler ne odpreš vrat'
Preberi še
Pustil službo in se zaposlil na Antarktiki: 'Čudovito je, dokler ne odpreš vrat'

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382