Moskisvet.com
Sofia Vergara

Novice

Zadnjica, ki je razburila javnost ...

N.J.
29. 08. 2014 08.06
23

Po podelitvi prestižnih nagrad emmy vsi govorijo le o zadnjici Sofie Vergara.

Med 66. podelitvijo nagrad emmy je med govorom predsednika Akademije za televizijske umetnosti in znanosti Bruca Rosenbluma igralka, ki jo mnogi poznajo po vlogi v seriji Moderna družina, stopila na piedestal. Ta se je počasi vrtel, ona pa je ponosno izbočila svojo zadnjo plat. Medtem ko se je Sofia Vergara ponosno vrtela pred milijonskim občinstvom, pa so se na Twitterju in drugih socialnih omrežjih nemudoma začele oglašati feministke in drugi borci za pravice žensk. Dodatno olje na ogenj je prilila Rosenblumova izjava: »Kar je pomembno, nikoli ne pozabite, da je naš uspeh osnovan na tem, da gledalcem vedno pokažemo nekaj privlačnega za pogled«. »Zelo sporno obračanje«, »Obravnavajo jo kot objekt,« in »Bizaren moment« so le nekateri izmed komentarjev ogorčenih gledalcev.

Z druge strani so se oglasili še tisti, ki v nastopu niso videli prav nič spornega. »Nič ni narobe, če lepa ženska pokaže obline,« so prepričani. »Sofia Vergara ima vso pravico, da s telesom počne, kar želi.« Odzvala se je tudi Vergara in zapisala: »To dokazuje ravno nasprotno. Pomeni, da je nekdo lahko lep, zabaven in se zna tudi ponorčevati na svoj račun. Zdi se mi neverjetno, da je nekdo začel s tem (vem, katera je bila) – in ta oseba nima smisla za humor in bi morala malce zaživeti.«
 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400