Moskisvet.com
Jo-El Sonnier

Novice

Umrl slavni glasbenik, zgrudil se je v zaodrju

M.S.
16. 01. 2024 06.00
0

Umrl je z grammyjem nagrajeni glasbenik Jo-El Sonnier.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kmalu po nastopu v Teksasu je umrl znani ameriški glasbenik in harmonikar Jo-El Sonnier. Star je bil 77 let. Sonnier je začel svojo glasbeno kariero, ko je še kot otrok v roke pograbil bratovo harmoniko, že pri šestih letih pa debitiral na radiu. Ko je kot neodvisen umetnik izdal skladbo 'Zydeco Gris-Gris', se je izstrelil med zvezde. V svoji karieri je izdal preko 30 studijskih albumov in leta 2015 prejel grammyja za album z naslovom 'The Legacy', ki je bil njegov zadnji album, zato pa je bil vse do konca aktiven na glasbeni sceni in redno koncertiral.

Umrl slavni igralec, dočakal je komaj 50 let
Preberi še
Umrl slavni igralec, dočakal je komaj 50 let
Slavna pevka v roza korzetu burila domišljijo
Preberi še
Slavna pevka v roza korzetu burila domišljijo

Zanj je bil usoden zastoj srca kmalu po nastopu v teksaškem Llanu. Po več kot uri nastopa se je po stoječih ovacijah poslovil z odra, ko so ga obiskovalci skušali priklicati nazaj na oder, a je med kratkim premorom doživel srčni infart in bil prepeljan v bližnjo bolnišnico v Austinu, kjer je tragično preminil. ''Nikoli ni lahko izgubiti legende, a je vsaj svoje zadnje dni počel to, kar je imel rad – v družbi svoje ljubeče žene Bobbye je zabaval svoje oboževalce,'' je zapisal organizator Tracy Pitcox. Z ženo sta bila sicer poročena 31 let.

Slavna igralka že 22 let živi z multiplo sklerozo, bolezen je dolgo skrivala
Preberi še
Slavna igralka že 22 let živi z multiplo sklerozo, bolezen je dolgo skrivala

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382