Moskisvet.com
Michael Gambon

Novice

Šok: Toliko je 'Dumbledore' zapustil svoji ljubici

E.R.
09. 03. 2024 03.00
0

Michael Gambon, zvezdnik 'Harryja Potterja', je bil z ženo Anne 61 let, je pa vmes začel tudi afero z ljubico Philippo.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralec Michael Gambon, zvezda 'Harryja Potterja', je umrl lanskega septembra v starosti 83 let. Kot poroča Daily Mail, je vse svoje bogastvo zapustil ženi Anne Gambon, s katero je bil poročen 61 let. Svoji dolgoletni izbranki Philippi Har, s katero je začel razmerje, ko je bil poročen, ni zapustil ničesar.

Gambon je oporoko sestavil leta 2016 in kot izvršitelja listine navedel ženo Anno in njunega sina Fergusa. Celotno premoženje v višini slabih 1,75 milijona evrov je zapustil ženi, v primeru njene smrti pa gre ves denar Fergusu. 

Michael Gambon
Michael Gambon FOTO: Reuters

Otroka, ki jih je imel s svojo ljubico Philippo, sta prejela vsak po približno 12.000 evrov in trofeje, ki jih je dobil za svoj uspeh kot gledališki igralec. Starejši sin je prejel nagrado iz leta 1987, mlajši pa tisto iz leta 2000. Ljubici ni zapustil ničesar.

Michael se je poročil z Anne Miller leta 1962, ko je bil star 22 let. O svojem družinskem življenju je bil vedno precej skrivnosten, zato ni nikoli razkril preveč podrobnosti o njunem zakonu. Imela sta tudi sina Fergusa.

Toliko je od njega želela iztržiti bivša, a se bo morala obrisati pod nosom
Preberi še
Toliko je od njega želela iztržiti bivša, a se bo morala obrisati pod nosom

Čeprav je bilo videti, da zakonskih težav ni, je Michael šokiral svoje kolege, ko jim je predstavil ljubico Philippo, ki je bila od njega mlajša 25 let. Za njuno afero je javnost izvedela leta 2002, potem pa se je odselil iz doma, ki si ga je delil z ženo Anne. Kasneje je bilo razkrito, da sta bila s Philippo v zvezi od leta 2000, ko sta skupaj delala na postaji Channel 4 in oddaji 'Longitude'.

Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil
Preberi še
Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil

Januarja 2007 se je izvedelo, da Philippa pričakuje njunega prvega sina. Dve leti pozneje sta dobila še drugega. 

Spomnimo, novico o smrti igralca sta njegova žena Anne in sin Fergus delila prek tiskovnega predstavnika.

"Šokirani smo, da moramo sporočiti izgubo Michaela Gambona. Ljubljeni mož in oče Michael je zaradi pljučnice spokojno umrl v bolnišnici, ob njem pa sta bila žena Anne in sin Fergus. Michael je bil star 82 let. Prosimo, da v teh težkih trenutkih spoštujete našo zasebnost, zahvaljujemo pa se vam za vaša sporočila podpore in ljubezni," so zapisali v sporočilu za javnost.

Bila je na pragu revščine, zdaj s svojo seksi ritko mastno služi
Preberi še
Bila je na pragu revščine, zdaj s svojo seksi ritko mastno služi

Michael je bil najbolj znan po vlogi Albusa Dumbledorja v 'Harryju Potterju', na VOYO pa si lahko ogledate komično dramo Kvartet (Quartet), v kateri je nastopil v glavni vlogi.

Zgodba se odvija v domu za ostarele, kjer bivajo nekdanji glasbeniki, ki se pripravljajo na veliki koncert. Nekega dne se po hodnikih začne šušljati, da se jim bo pridružila nova stanovalka, ki je bila nekoč velika zvezda. Tudi tri slavne pevce Cecilyjo, Reggieja in Wilfreda zanima, kdo prihaja v dom, ko šokirani izvejo, da gre za njihovo bivšo kolegico Jean. Ta namreč slovi kot odlična solistka z velikim egom, zaradi česar je razpadlo tudi njihovo prijateljstvo in se končal njen zakon z Reggiejem. Je čas zacelil rane in se bo nekdanji kvartet zopet združil za veliki koncert?

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382