Moskisvet.com
Alkoholni maček

Novice

Ta moški je imel alkoholnega mačka kar štiri tedne

M.S.
02. 12. 2023 04.30
0

Ta rekord bo težko preseči. Neimenovani moški je imel namreč kar štiri tedne alkoholnega mačka, potem ko je 37-letnik spil 34 litrov piva.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Neznani moški je pred leti postavil nenavaden rekord – doživel je najdaljšega alkoholnega mačka v zgodovino. Pred tem moški ni imel zdravstvenih težav ali poškodb glave.

Alkoholni maček je reakcija telesa na zastrupitev z alkoholom.
Alkoholni maček je reakcija telesa na zastrupitev z alkoholom. FOTO: Shutterstock
Je to človek z najbolj nenavadnim obrazom?
Preberi še
Je to človek z najbolj nenavadnim obrazom?

Kot navaja Unilad, je bil na pregledih polno priseben, po slikanju možganov pa niso zdravniki opazili nič nenavadnega, prav tako je bil normalen njegovi krvni tlak in telesna temperatura. Je pa lumbalna punkcija pokazala, da ima v možganih velik pritisk. Po dodatni krvni analizi so ugotovili, da trpi za antifosfolipidnim sindromom, to je redko avtoimuno boleznijo, zaradi katere protitelesa napadajo zdrave celice. Prav tako je imel težave z vidom. Za glavoboli in zamegljnim vidom je trpel nadaljnjega pol leta. Zdravniki so mu predpisali antikoagulante in julija 2007 je vendarle okreval.

6 napak, ki jih delamo med vadbo, ko smo starejši
Preberi še
6 napak, ki jih delamo med vadbo, ko smo starejši

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394