Moskisvet.com
Le nekaj dni pred smrtjo je njegova hči Meadow dopolnila 15 let.

Novice

Spregovorila mama Paula Walkerja

M. A.
03. 08. 2018 07.58
0

Novembra letos bo minilo že pet let, odkar je v prometni nesreči umrl igralec Paul Walker, ki se je proslavil z vlogo Briana O'Connerja v filmski franšizi Hitri in drzni. Zdaj je spregovorila njegova mama.

Cheryl Walker, mama igralca Paula Walkerja, je v ekskluzivnem intervjuju za revijo People skoraj pet let po sinovi smrti spregovorila o boleči temi in zaupala, kdaj je sina videla zadnjič. 'Prišel je na obisk, s seboj pa je pripeljal tudi svojo hčer Meadow. Dogovarjali smo se, kdaj bomo šli po božično drevesce. Takrat je dobil sporočilo, ki ga je spomnilo, da je obljubil, da pride na nek dobrodelni dogodek.' Paul je odšel na omenjeni dogodek, kljub dogovoru, da gredo po božično jelko še isti večer, pa se to ni zgodilo. Paul je namreč umrl prav na poti z omenjenega dogodka.

Le nekaj dni pred smrtjo je njegova hči Meadow dopolnila 15 let.
Le nekaj dni pred smrtjo je njegova hči Meadow dopolnila 15 let. FOTO: Profimedia

'Marsikdo misli, da je bil samo filmski zvezdnik, ki je pač umrl v prometni nesreči, a bil je veliko več,' je dodala njegova mama Cheryl. 'Njegova kariera je bila le delček njega. Zares je bil izjemen.' Čustvena mati je zaupala tudi, da se družina Walker vsako leto na igralčev rojstni dan, 12. septembra, odpravi na eno izmed priljubljenih surferskih točk, ki jih je Paul oboževal, kjer v morje vržejo sončnice. 

'Še vedno dobivam pisma ljudi, ki mi pišejo, da jim je Paul spremenil življenje. To jemljem kot velik blagoslov. Nikoli ne bo pozabljen,' je sklenila.

Po igralčevi smrti so se na mestu nesreče zbrali številni šokirani oboževalci.
Po igralčevi smrti so se na mestu nesreče zbrali številni šokirani oboževalci. FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400