Moskisvet.com
Paul Walker

Novice

Šokantno razkritje o tragični smrti slavnega igralca!

J.V.
14. 05. 2014 09.31
33

Šest mesecev po pretresljivem dogodku so v javnost so pricurljale nove informacije o tragični smrti hollywoodskega igralca Paula Walkerja, ki je lani decembra izgubil življenje v hudi prometni nesreči.

Tragična prometna nesreča še danes ostaja velika uganka.
Tragična prometna nesreča še danes ostaja velika uganka. FOTO: Twitter

Po tem, ko so mediji marca letos poročali o vzroku, zaradi katerega naj bi prišlo do tragične prometne nesreče, v kateri sta svoje življenje izgubila igralec Paul Walker in njegov prijatelj Roger Rodas, so te dni razkrili nekaj novih informacij. Rodasova žena se je namreč odločila vložiti tožbo proti nemškemu proizvajalcu avtomobilov, saj je prepričana, da je ta kriv za smrt njenega moža.

Sodeč po novih dokumentih, ki jih je izdalo sodišče v Los Angelesu, sta Rodas in Walker zapustila dobrodelni dogodek v avtomobilu Porsche GT, ki se je po nekaj sto metrih pokvaril. Zaletela sta se v drevo in v nesreči oba izgubila življenje. Rodas naj bi nadzor nad vozilom izgubil zaradi okvare na desni gumi na zadnjem delu, zaradi česar je vozilo odneslo na levo stran. Kristin Rodas trdi, da njen mož v času nesreče ni bil pod vplivom prepovedanih substanc in ni vozil prehitro, kot se je sprva govorilo.

Smrt zvezdnika filmov 'Hitri in drzni' šest mesecev po usodni nesreči tako še vedno ni pozabljena. Zadnja odkritja pa so sprožila nov val ugibanj o tem, kaj je bil res pravi razlog za prometno nesrečo.


 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400