Moskisvet.com
Finn Wittrock

Novice

Slavni igralec opozarja, da večina igralcev trpi za previsokim egom

M.S.
20. 01. 2024 05.00
0

V zadnjem desetletju je ameriški igralec Finn Wittrock postal izjemno prepoznaven predvsem zaradi svojih vlog v številnih filmih in serijah, kjer igra sociopatske like. Kot otrok je odraščal v gledališki družini, kar mu je dalo dober vpogled v filmsko industrijo že od malih nog. Nedavno je v intervjuju govoril o pomembnih lastnostih, ki bi jih po njegovem mnenju morali imeti igralci danes.

Ameriški igralec Finn Wittrock je v svoji bogati filmski karieri prejel številne nagrade in nominacije, med katerimi izstopata nominacija za nagrado Primetime Emmy in Clarence Derwent Awards za najbolj obetavnega moškega umetnika. To pa ni presenetljivo, saj je Finn odraščal v gledališkem okolju. Njegov oče je poučeval na prestižni gledališki ustanovi Shakespear & Company. Med njegove najbolj prepoznavne vloge v serijah spadata The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story in Ratched

39-letni igralec Finn Wittrock
39-letni igralec Finn Wittrock FOTO: Profimedia
14 let ga je skrival, danes je kopija slavnega očeta
Preberi še
14 let ga je skrival, danes je kopija slavnega očeta

"Odraščanje v gledališču je bilo zame povsem drugačno, kot biti otroška zvezda ali delati v filmu. Ni šlo za glamur. Mislim, da sem se največ naučil, ko sem opazoval gledališke igralce in njihov vsakdanji trud. Igranje Shakespeara te nekako odpre na drugačen način, raztegne te kot človeka in igralca," je v intervjuju zaupal 39-letni igralec. 

Wittrock je svojo ljubezen do igre razvil v mnogih broadwayskih produkcijah ter dosegel slavo ob sodelovanju z ameriškim režiserjem Ryanom Murphyjem. Od leta 2014 dalje je postal ključna figura v njegovih igralskih izbirah, saj se je pojavil v več sezonah serije American Horror Story. Zvezdnik pa se najbolj izkaže v vlogah sociopatov.

Finn Wittrock
Finn Wittrock FOTO: Profimedia
Slavni mišičnjak bi lahko postal novi predsednik ZDA
Preberi še
Slavni mišičnjak bi lahko postal novi predsednik ZDA

V intervjuju za Women's Wear Daily je Wittrock delil mnenje o lastnostih, ki naj bi bile ključne za uspešno filmsko kariero. "Mislim, da ljudje na vrhu resnično ne potrebujejo površnega obnašanja. Pomembno je najti ravnotežje med delavnostjo ter lastnostmi, kot so odprtost, dostopnost in prijaznost," Dodal je, da med mladimi igralci prevladuje napačno prepričanje, da je treba slabo ravnanje s soigralci in preostalo produkcijsko ekipo, ker verjamejo, da jih bodo zaradi tega smatrali za samozavestne igralce. Slednji namreč mislijo, da jih bo takšno obnašanje vodilo k pridobivanju novih vlog.

Za vlogo Dandyja Motta v seriji American Horror Story je prejel nagrado Primetime Emmy
Za vlogo Dandyja Motta v seriji American Horror Story je prejel nagrado Primetime Emmy FOTO: Profimedia
Kljub izgubi 1,7 milijarde evrov nadaljuje z žaljenjem Judov
Preberi še
Kljub izgubi 1,7 milijarde evrov nadaljuje z žaljenjem Judov

Med študijem na Juilliardu v New Yorku je Wittrock spoznal stilistko Sarah Roberts, s katero sta od oktobra 2014 poročena. Par se uspešno izogiba medijski pozornosti in ostaja zelo zaseben glede svoje zveze. Sarah se redko pojavlja v javnosti, največkrat pa so jo opazili ob spremljanju moža na rdečih preprogah na različnih filmskih premierah. Leta 2019 se je njuni družini pridružil sin Jude.

  Finn Wittrock
Finn Wittrock FOTO: Profimedia
Slavni glasbenik neverjetno shujšal
Preberi še
Slavni glasbenik neverjetno shujšal

Vsi oboževalci igralca Finna Wittrocka pa lahko uživate v romantičnem filmu Podmorničar, ki bo na sporedu v nedeljo, 21. januarja, ob 22.20 na POP TV. Marinec Spencer Koll se po dolgem času vrne domov iz Afganistana in se trudi, da bi se ponovno privadil na normalno življenje. Ker ga preganja incident iz preteklosti, se povsem oddalji od družine, prijateljev in svojega dekleta. Nekega dne med delom v majhni knjigarni Spencer naleti na skrivnostno dekle, ki ga takoj začne privlačiti. Med njima se najprej stke tesno prijateljstvo, ki preraste v burno razmerje. Toda oba se bosta morala soočiti s svojimi demoni in sprejeti težko odločitev o skupni prihodnosti. 

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Viri:  Hollywood life, Women's Wear Daily in Interview Magazine.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382