Moskisvet.com
seksi učiteljica

Novice

Škandal na osnovni šoli: Učiteljica objavljala gole fotografije na Facebooku

N.J.
16. 12. 2014 12.02
57

Zgodilo se je v Srbiji na osnovni šoli Vuk Karadžić v Vranju, in sicer je ena izmed učiteljic na svojem Facebook profilu objavljala pretirano izzivalne fotografije, njeno obnašanje pa je že obsodil tamkajšnji ravnatelj.

seksi učiteljica
seksi učiteljica FOTO:

Učiteljica se zdaj brani, češ da ni vedela, da ima profil nastavljen tako, da lahko njene fotografije vidijo vsi, tudi tisti, ki niso njeni prijatelji. Javnost njenih objav namreč ni pozitivno sprejela, saj se jim je zdelo njeno poziranje preveč seksi in neprimerno za osnovnošolsko učiteljico. Njene razgaljene fotografije so si sicer prislužile številne 'všečke' in komentatorji so pohvalili njen videz.

seksi učiteljica
seksi učiteljica FOTO: Facebook

Ravnatelj je med drugim izjavil, da ni vedel niti za profil zaposlene učiteljice, kaj šele za provokativne fotografije. »Teh fotografij nisem videl, a bom preveril, za kaj gre,« njegovo izjavo navaja Dnevnik.hr. V njihovem kodeksu so sicer zapisana pravila oblačenja in obnašanja, čeprav se ne nanašajo neposredno na socialna omrežja. Zaposlene ne smejo nositi kratkih kril, oziroma oblačil, ki so splošno sprejeta za neprimerna. "Slišala sem, da so nekateri učenci videli te fotografije, in govorila sem z ravnateljem," je kasneje še komentirala učiteljica in dodala, da bo fotografije 'zaklenila' ali pa izbrisala. "Vem, da obstaja kodeks vedenja in obnašanja učiteljev, in vem, da se to ne bi smelo zgoditi. Vse bom uredila, hitro kot bom le lahko," je dodala.

Roko na srce – fotografiji, ki sta nato pristali na spletu, se nam niti približno ne zdita sporni, saj ima skoraj vsaka ženska na Facebooku kakšno podobno. Kaj pa vi menite?

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382