Moskisvet.com
Beverly Hills 90210 - 2

Novice

Se jih spomnite? Takšni so danes!

N.J.
10. 03. 2014 08.19
4

Skoraj 25 let je že minilo, odkar je Aaron Spelling svetu predstavil mladinsko serijo Beverly Hills 90210. Prvič je bila serija namreč predvajana 4. oktobra 1990. In čeprav so prvi različici sledile številne druge, pa je bila prva igralska zasedba tista, po kateri smo si serijo najbolj zapomnili. La kakšni so igralci danes?

Beverly Hills 90210 je bila serija, ki je zrasla na zelniku Darrena Stara in je prikazovala življenje prijateljev najstnikov v elitni kalifornijski skupnosti Beverly Hills in obiskujejo najprej tamkajšnjo srednjo šolo, zatem pa še univerzo. Serija se začne, ko se dvojčka Brandon Walsh (Jason Priestley) in Brenda Walsh (Shannen Doherty) skupaj s svojima staršema Jimom (James Eckhouse) in Cindy (Carol Potter) preselila iz Minneapolisa v Beverly Hills ter doživita pravi kulturni šok. Tam kmalu spoznata nove prijatelje, poleg prijateljstva in romantičnih odnosov skupine tesno povezanih najstnikov, pa se v seriji pojavljajo tudi aktualne teme, vključno s posilstvi na zmenkih, alkoholizmom, nasiljem v družini, pravicami gejev in lezbijk, antisemitizmom, zlorabo drog, najstniškim samomorom, aidsom, najstniškimi nosečnostmi in bulimijo. Osnovno igralsko zasedbo so predstavljali Jason Priestley (Brandon), Shannon Doherty (Brenda), Luke Perry (Dylan), Jennie Garth (Kelly Taylor), Tori Spelling (Donna Martin), Ian Ziering (Steve Sanders), Brian Austin Green (David Silver), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman) in Tiffany-Amber Thiesen (Valerie Malone). Poglejte, kakšni so bili nekoč in danes!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390