Moskisvet.com
John Phillip Stamos

Novice

Se ga spomnite? Zdaj mu ne gre ravno najbolje ...

N.J.
13. 10. 2015 08.09
5

Igralec, ki je zaslovel predvsem z nastopom v seriji Full House, John Stamos, se je znašel v težavah. Policisti so ga v Beverly Hillsu junija letos aretirali zaradi vožnje pod vplivom drog. Zdaj ameriški mediji razkrivajo, katero drogo je užival.

John Stamos
John Stamos FOTO: X17 Agency
52-letni John Stamos, ki so ga tedaj aretirali in nemudoma odpeljali v bolnišnico, ker je bil v tako slabem stanju, je bil pod vplivom droge GHB, znane tudi kot 'droga za posilstvo'. Kmlau po aretaciji se je odločil tudi za 30-dnevno zdravljenje na kliniki.
Stamos naj bi GHB užival, ker je želel oblikovati svoje telo.

GHB v bodibildingu nekateri uporabljajo, ker povzroča sproščanje rastnega hormona in sprošča mišice po naporni vadbi, čeprav so anabolni učinki zaenkrat še nedokazani. GHB naj bi tudi izboljšal spanec zaradi hipnotičnih učinkov.

Stamosa sicer sodno preganjajo zaradi tega dogodka in na sodišču se bo moral zagovarjati zaradi uživanja prepovedanih substanc in vožnje pod vplivom drog.

GHB nekateri uporabljajo, da onemogočijo žrtev, preden jo spolno napadejo. Učinki te droge so evforija, povečana spolna sla, občutek sreče. sprostitev, optimističen pogled na svet, večja intenziteta orgazma in povečana energija, pišejo na DrogArt.org, poleg tega pa so prisotni tudi »zaspanost, zamegljenost vida, bruhanje, prekomerno potenje, glavobol, občutek hladu, trde mišice, driska in inkontinenca. Najbolj neželen stranski učinek je seveda izguba zavesti, ki se lahko zgodi že po majhni prekoračitvi doze, ki je prijetna.« Po uporabi se pojavijo tudi neželeni učinki, ki so izčrpanost, počasnost, amnezija, zmedenost, nerodnost, lahko tudi nesprečnost in nervoza, depresija in razdraženost.

John Stamos
John Stamos FOTO: Reuters

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400