Moskisvet.com
Kimberly Winter

Novice

Riganje, vredno moškega – spoznajte žensko, ki rigne najglasneje

M.S.
01. 09. 2023 12.00
0

Riganje ni lepa razvada, še posebej pa se ne podaja ženski. No, Kiberly Winter je drugačna. Ne le, da rigne kot moški, njeno riganje je najglasnejše v zgodovini.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

33-letna Kimberly Winter se je v Guinnessovo knjigo rekordov vpisala z nenavadnim dosežkom – poskrbela je za najglasnejše žensko riganje. Američanka se je svojega nenavadnega talenta začela zavedati, ko je začela z glasnim riganjem zabavati prijatelje in se proslavila na YouTubu in TokToku, na pobudo prijateljev pa je skušala poseči po zvezdah, kar ji je tudi uspelo, potem ko je tako glasno rignila, kot še nobena pred njo in se vpisala v zgodovino.

Tako je slišati najglasnejše riganje na svetu
Preberi še
Tako je slišati najglasnejše riganje na svetu

Svoje rigalne ''glasilke'' je preizkusila v studiu radijske postaje iHeartRadio. Naprave so ji med enim izmed poizkusov nameri 107,3 decibela – rekorda je podrla za 0,3 decibela, tega je od leta 2009 držala Italijanka Elisa Cagnoni – kar je glasnost drvečega motocikla. Kako ji to uspeva? Pravi, da za popolno spahovanje eksperimentira s hrano, skrivni sestavini pa sta kava in pivo po zajtrku.

V enem dnevu je spala z več kot 900 moškimi
Preberi še
V enem dnevu je spala z več kot 900 moškimi
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nov rekord v planku, starostnik v položaju vztraja dlje od delavnika
Preberi še
Nov rekord v planku, starostnik v položaju vztraja dlje od delavnika

S svojim dosežkom se je močno približala absolutnemu rekordu, ki znaša 112,7 decibela – več o tem si lahko preberete TU.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394