Moskisvet.com
Sestre Stallone

Novice

Zaradi slavnega očeta ima lepa hčerka težave s snubci

M.S
14. 07. 2023 05.00
0

Resničnostna serija Družina Stallone razkriva težave, s katerimi se soočajo sestre Stallone na zmenkih zaradi svojega slavnega očeta, legendarnega igralca Sylvestra Stallona. Dekleta so namreč delila izkušnje, kako njihov oče vpliva na njihovo ljubezensko življenje.

V resničnostni seriji Družina Stallone se sestre Stallone pogovarjajo o težavah, ki jih imajo na zmenkih zaradi svojega statusa kot hčerke Sylvestra Stallona. V seriji spremljamo legendarnega igralca Sylvestra Stallona, njegovo ženo in hčerke v njihovem vsakdanjem življenju. 

Spomnimo, Sylvester Stallone ima pet otrok. Iz prvega zakona z igralko Sasho Czack ima sina Sagea in Seargeoha. Z ženo Jennifer Flavin pa imata 26-letno Sophio, 25-letno Sistine in 21-letno Scarlet. Lani je Jennifer vložila zahtevek za ločitev, vendar sta se po kratkem razhodu hitro pobotala in preklicala ločitev.

Družina Stallone
Družina Stallone FOTO: Profimedia

V prvih dveh epizodah serije Družina Stallone so hčere igralca spregovorile o svojih izkušnjah z očetom, ki ni izkazoval interesa za njihovo ljubezensko življenje, temveč je prestrašil njihove izbrance. Dekleta so povedala, da so zmenki s takšnim očetom precej težki. Najmlajša hčerka Sistine je delila zgodbo, ko je njen nekdanji fant obiskal njihov dom in želel spoznati starše. "Pri poljubu je fant zagledal mojega očeta na balkonu v ozadju, osvetljenega kot filmski junak. Skočil je v avto in ga nikoli več nisem videla," je delila Sistine. Prav tako je omenila, da je imela podobne težave z drugimi fanti zaradi zaščitniške narave očeta. 

Družina Stallone na primeri nove serije
Družina Stallone na primeri nove serije FOTO: Profimedia

Najstarejša hčerka Scarlett je povedala, da odraščanje s takšnim očetom ni bila tipična izkušnja. "Ko kateri koli fant pride domov, se spremeni v popolnega Ramba z orožjem," je dodala. Dekleta so izrazila željo, da bi svoje fante lahko večkrat srečevala s svojim očetom. Sylvester se je na to odzval, da si takega privilegija še niso zaslužile. "Nekega dne boste videle, da vam bom pomagal, dekleta. Znebil sem se teh izmečkov," je ponosno dodal oče.

Nasmejana družina Stallone
Nasmejana družina Stallone FOTO: Profimedia

Dekleta, ki javno ne delijo podrobnosti iz svojega ljubezenskega življenja, so v seriji razkrila nekaj novih informacij. Sophia je razkrila, da je v zvezi na dolgo razdaljo z Grantom, ki dela v finančnem sektorju. Kasneje se je Sophiina odločitev spremenila in se s fantom razide. Najmlajša Scarlet pa je v razmerju z nekdanjim mladinskim olimpijcem v atletiki, Louisom Masqualierjem.

Za vse oboževalce Sylvestra Stallona so na voljo prvi trije deli filma Rambo na VOYO. Rambo je vietnamski veteran, ki se mora zanesti le na svoje preživetvene sposobnosti, ko ga začnejo loviti policija in ostale vladne enote.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400