Moskisvet.com
Alec Baldwin

Novice

Protestniki znoreli, ko se je na shodu pojavil slavni igralec

M.S.
20. 01. 2024 05.00
1

Igralec Alec Baldwin se je nedavno udeležil propalestinskega shoda v New Yorku, kjer se je zapletel v konflikt s protestnikom. Na spletu je hitro zaokrožil posnetek, ki prikazuje, kako ga je policija pospremila stran zaradi groženj protestnikov. Med incidentom so izrazili tudi svojo jezo v zvezi z dogodkom izpred dveh let, ko je Baldwin po nesreči ustrelil direktorico med snemanjem filma s pravim nabojem.

Ameriški igralec Alec Baldwin je nedavno zapustil propalestinski shod v New Yorku v spremstvu policije. 66-letni igralec se je udeležil protesta, kjer je prišlo do konflikta s protestnikom, ki je eskaliral do točke, da je morala posredovati policija. Na spletu kroži video posnetek, na katerem je mogoče videti Baldwina v pogovoru z več protestniki. Eden od protestnikov ga je vprašal, ali obsoja Izrael. "Postavljate neumna vprašanja," je Baldwin odgovoril na eno izmed vprašanj.

Alec Baldwin
Alec Baldwin FOTO: Profimedia
Slavni mišičnjak bi lahko postal novi predsednik ZDA
Preberi še
Slavni mišičnjak bi lahko postal novi predsednik ZDA

"Vidim, da si že izbrali odgovore na vsa zastavljena vprašanja. Rekli ste, da sem v žepih Hollywooda? Postavite raje pametna vprašanja," je 65-letni igralec odgovoril na vprašanja. Številni protestniki so začeli groziti zvezdniku, vendar so se nato pojavili policisti, ki so ga pospremili stran od množice. Ko so isti protestniki opazili Baldwinovo varovanje, so postali še bolj nevzdržni. "Pojdi sam domov, zakaj sploh prihajaš sem?" je zavpil protestnik. Ta komentar je močno vznemiril igralca, ki mu je odvrnil: "Prekleto, utihni že enkrat!"

Alec Baldwin z družino
Alec Baldwin z družino FOTO: Profimedia
Najprej je umrl režiser, nato igralka iz filmov za odrasle
Preberi še
Najprej je umrl režiser, nato igralka iz filmov za odrasle

Eden od protestnikov je šel še korak dlje in začel spraševati igralca o ustreljeni direktorici Hallyni Hutchins, ki je tragično umrla med snemanjem filma. Baldwin je leta 2021 med snemanjem po nesreči ustrelil direktorico s pravim nabojem, vendar so kasneje  vse obtožbe proti njemu sprostili. Kmalu po tem je igralec odšel do svojega avtomobila in jezno zapustil protest.

Alec Baldwin na snemanju ubil ''vzhajajočo zvezdo''
Preberi še
Alec Baldwin na snemanju ubil ''vzhajajočo zvezdo''
Alec Baldwin
Alec Baldwin FOTO: Profimedia
Kljub izgubi 1,7 milijarde evrov nadaljuje z žaljenjem Judov
Preberi še
Kljub izgubi 1,7 milijarde evrov nadaljuje z žaljenjem Judov

Vsi oboževalci Aleca Baldwina pa si lahko v nedeljo, 21. januarja, ogledate romantično komedijo Ljubezen, ločitev in nekaj vmes ob 20. uri na POP TV. Jane je ločenka s tremi odraslimi otroki ter uspešno pekarno in restavracijo, ki začne spet ljubimkati s svojim bivšim možem. Čeprav sta ločena že deset let, se na bežnem zmenku ob sinovem zaključku študija spet zagledata drug v drugega, Jane pa s tem postane ljubica svojega bivšega moža, ki se je medtem poročil z veliko mlajšo Agness. Ko se v Jane zagleda tudi arhitekt Adam, ki hitro ugotovi, da se je vpletel v izredno zanimiv ljubezenski trikotnik, se Janino ljubezensko življenje močno zaplete. 

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Hilaria Baldwin je delila družinsko fotografijo s svojim možem Alecom Baldwinom in sedmimi otroki, pri čemer so poskušali poustvariti trenutek iz minulega leta. V nedavnem intervjuju je podrobneje razkrila, kako organizira skrb za svojo številčno družino. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Očarljiva družina Baldwin s sedmimi otroki ponovno navdušila
Preberi še
Očarljiva družina Baldwin s sedmimi otroki ponovno navdušila

Vir:  NBC News.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382