Moskisvet.com
Chrissy Teigen brez hlačk

Novice

'Pokrij se, ali najdi drugi način iskanja pozornosti!'

N.J.
14. 03. 2014 08.24
1

Tako kot mnoge zvezdnice, tudi seksi manekenka Chrissy Teigen na družbenih omrežjih rada deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Toda njena najnovejša fotografija ni naletela na ravno najboljši odziv ...

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen FOTO: Instagram

Chrissy Teigen se rada fotografira in svoje izdelke objavlja na spletu. Nedavno se je tako fotografirala popolnoma gola, ob fotografijo pa je pripisala le: "Veliko delam." Kot je sama pričakovala, fotografija ni ostala neopažena. A čeprav je mislila, da ji bodo oboževalci pisali slavospeve in pohvale, pa so jo nekateri razočarali - še več, komentarji so bili naravnost žaljivi.

Eden od komentatorjev je soprogi Johna Legenda celo napisal, da je žalostno, kar počne. "Poročena ženska si. Pokrij se ali najdi drugi način iskanja pozornosti, po kateri tako močno hrepeniš." Manekenka je takoj reagirala na komentar in komentatorko ozmerjala in celoten 'zaplet' delila z vsemi preko Twitterja.

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400