Moskisvet.com
Pierce Brosnan trdi, da ni vstopil na prepovedano območje nacionalnega parka Yellowstone.

Novice

Pierce Brosnan razkril, kaj si misli o novem Jamesu Bondu

E.R.
29. 03. 2024 02.00
0

Aaron Taylor Johnson bo, po vsem sodeč, postal osmi agent 007 v zgodovini, Pierce Brosnan, ki je ikonično vlogo upodabljal od leta 1995 do 2002, pa je razkril, kaj si misli o novem kandidatu.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pierce Brosnan, ki je od leta 1995 do 2002 igral ikoničnega Jamesa Bonda, je komentiral Aarona Taylorja-Johnsona, igralca, ki naj bi bil naslednji agent 007. Kot je razkril v intervjuju za The Ray D'Arcy Show, verjame, da je Aaron zelo sposoben igralec, ki mu bo dobro uspelo prevzeti to vlogo. "Mislim, da ima sposobnost, talent in karizmo, da igra Bonda, res," je dejal 70-letni igralec, ki je že imel priložnost sodelovati z Aaronom Taylorjem-Johnsonom.

Ženo slavnega igralca kritizirali zaradi teže, poglejte jo zdaj
Preberi še
Ženo slavnega igralca kritizirali zaradi teže, poglejte jo zdaj

Skupaj sta zaigrala v filmu iz leta 2009, ki ga je produciral Brosnan. "Eden prvih filmov, ki sem ga posnel,  je bil 'The Greatest'. In on je bil v njem. Bil je najboljši v njem. To je čudovit film z Aaronom in Carey Mulligan, Susan Sarandon in mano," je dodal Brosnan, nato pa je bodočemu tajnemu agentu tudi svetoval glede nove vloge: "Bodi pogumen. Stopi iz cone udobja, imej se lepo in uživaj. Samo pogumno naprej."

Slavni igralec zaradi sprehoda pristal na sodišču
Preberi še
Slavni igralec zaradi sprehoda pristal na sodišču

 

Oboževalci Pierca Brosnana si lahko na VOYO ogledate kriminalno dramo Zlomljena krila (Shattered), v kateri je nastopil v glavni vlogi. 

Novica, da bi 33-letni Britanec lahko postal novi James Bond, ni prišla povsem nepričakovano, saj se o tem šušlja že nekaj časa, po poročanju medijev pa naj bi šlo za že dogovorjeno zadevo – pogodba čaka samo še na podpis. Eon Productions je namreč menda že začela s pripravami za naslednji film, trenutno pa se piše scenarij. Taylor-Johnson bo tako, po vsem sodeč, osmi agent 007 v zgodovini in se tako pridružil slavni vrsti, ki jo sestavljajo Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan in Daniel Craig.

Vroča Bondova dekleta, ki še danes burijo moško domišljijo
Preberi še
Vroča Bondova dekleta, ki še danes burijo moško domišljijo

Kljub številnim vlogam, ki jih je doslej odigral v svoji igralski karieri, je Taylor-Johnson največ pozornosti pritegnil zaradi zakona s 24 let starejšo ženo Samantho Taylor-Johnson, o čemer si lahko več preberete v spodnjem članku:

Novi James Bond ima v postelji rad starejše
Preberi še
Novi James Bond ima v postelji rad starejše

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382