Moskisvet.com
Paulova poslednja fotografija.

Novice

Objavili zadnje fotografije še živega Paula Walkerja!

N.J.
02. 12. 2013 09.47
62

Zvezdnik filmov Hitri in drzni, Paul Walker, je včeraj okoli 15.30 po lokalnem času umrl v prometni nesreči v Santa Clariti v Kaliforniji. Umrl je kot sopotnik v športnem avtomobilu znamke Porsche, ki se je zaletel v telegrafski drog. Je bila pa nesreča tragična tudi za voznika avtomobila.

Paul Walker je umrl v 40. letu starosti, svetovno slavo pa mu je prinesla vloga v filmu Hitri in drzni. "Če bom kdaj umrl zaradi hitrosti, ne jočite, ker se bom jaz smejal," je dejal nekoč. In prav to je način, na katerega je umrl. Z avtomobilom, ki ga sicer ni vozil sam, sta se z voznikom zaletela v telegrafski drog, avto pa je zagorel, kar je bilo - poleg prevelike hitrosti - usodno za oba nesrečnika.

Paulova poslednja fotografija.
Paulova poslednja fotografija. FOTO: Twitter

Družbena omrežja so zatem preplavile fotografije igralca, kako vstopa v rdeči Porsche Carrera GT letnik 2005, kar so v bistvu njegove zadnje fotografije, na YouTube pa je nekdo naložil celo posnetek s kraja nesreče.

Paul Walker - 14
Paul Walker - 14 FOTO: Reuters

Slovo prijateljev na družbenih omrežjih ...

Hollywoodski kolegi so se na žalostno novico o smrti Paula odzvali tako, in sicer večinoma preko družbenega omrežja Twitter. "Brat, zelo te bom pogrešal. Brez besed sem. Nebesa imajo novega angela. Počivaj v miru," je komentiral Vin Diesel. Njegov soigralec in raper Ludacris pa je zapisal: "Tvojo ponižno dušo je vsak takoj začutil, kjer koli si se pojavil, si povsod pustil svoj pečat. Bila sva kot brata, najina rojstna dneva sta bila le en dan narazen, sedaj pa boš za vedno ostal v srcih nas vseh."

Svojo žalost je izrazila tudi igralka Alyssa Milano: "Ne, Paul Walker. Ne. Ne. Ne. Počivaj z angeli, ti prijazni fant."Goldie Hawn pa je zapisala: "Naša družina žaluje ob izgubi Paula. Bil je zelo poseben človek. Naše molitve grejo njegovi preljubi družini."

"To je grozno. Grozno. Prosim, molite za njegovo družino, prijatelje in oboževalce. Izgubili smo velikega, sproščenega, prijaznega in skuliranega človeka in očeta," je nato na Twitterju zapisala igralka Gabrielle Union. Michael B. Jordan pa je še dodal: "Človek, življenje je tako kratko. Ljudje, ki ti kaj pomenijo, so eno minuto tukaj, naslednjo jih že ni. Ne jemljite življenja za samoumevnega. Počivaj v miru."

 

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400