Moskisvet.com
Paul Walker

Novice

Šok: Pokojni igralec vstal od mrtvih?!

J.V.
23. 05. 2014 14.27
0

Mnogi so bili šokirani, ko so na snemalnem prizorišču zadnjega dela filma Hitri in drzni zagledali moškega, ki je zrcalna slika pokojnega Paula Walkerja. Šok se je polegel šele, ko so jim razložili, da gre za njegovega mlajšega brata Codyja, ki je preminulega zvezdnika nadomestil na snemanju.

Mlajši brat pokojnega igralca Paula Walkerja, ki je novembra izgubil življenje v tragični prometni nesreči, je bil pred nekaj dnevi opažen na snemanju sedmega dela akcijske uspešnice. Ker je podobnost neverjetna so bili nekateri oboževalci sprva popolnoma šokirani, saj niso vedeli kaj se dogaja. No, na koncu so izvedeli, da to ni Paul ampak njegov brat Cody, ki ga bo nadomestil na snemanju.

Producenti filma so sicer že aprila pojasnili, da jim bo Cody pomagal zaključiti film. Čeprav je Paul pred smrtjo posnel vse prizore, pa je ostalo še nekaj akcijskih scen, ki jih je treba posneti. »Morali smo si vzeti čas za žalovanje za Paulom, za bratom, ki smo ga ljubili in izgubili, ter se odločiti ali želimo nadaljevati s filmom,« so povedali v uradni izjavi javnosti. »Mislimo, da naši oboževalci to želijo in da bi to hotel tudi Paul.«

V svojo 'filmsko družino' pa niso pozdravili le Codyja, ampak tudi Paulovega tretjega brata, Caleba. »Z njima na snemalnem prizorišču imamo občutek, da je tudi Paul z nami.«

Paul Walker - 8
Paul Walker - 8 FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400