Moskisvet.com
Nicole Eggert

Novice

Zvezdnica Obalne straže zbolela za rakom

M.S.
09. 01. 2024 04.15
0

Nekdanja zvezdnica kultne serije Obalna straža (Baywatch), Nicole Eggert, je zbolela za rakom.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nicole Eggert je sporočila, da je zbolela za rakom.
Nicole Eggert je sporočila, da je zbolela za rakom. FOTO: Profimedia

Ameriška igralka Nicole Eggert je sporočila, da je zbolela za rakom na prsih, simptome raka pa je zamenjala za menopavzo, je dejala 51-letnica, ki je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja uživala status seks simbola, potem ko je pred kamero tekala v znamenitih rdečih kopalkah v TV-seriji Obalna straža.

Zvezdnica je razkrila, da so ji zdravniki decembra diagnosticirali drugo stopnjo kribriformnega karcinoma, potem ko je mislila, da so simptomi raka znaki menopavze in je v treh mesecih pridobila več kot 11 kilogramov ter v prsih začutila ''grozno bolečino''. Ko je med samopregledovanjem odkrila bulo, je poklicala zdravnika, ki jo je nemudoma poslal na preiskave. Ker so bili vsi specialisti zasedeni, je morala na pregled čakati. Medtem ko so z mamogramom in tremi biopsijami odkrili, da ima raka, Eggertova še ne ve, kam se je morebiti razširil.

Jan in njegova Tadeja objavila zaljubljeno fotografijo
Preberi še
Jan in njegova Tadeja objavila zaljubljeno fotografijo

Zdaj čaka na operacijo in začetek kemoterapije ter obsevanja. ''Čutim jo. Morajo jo odstraniti,'' je dejala Američanka, katere mama in oče sta se oba borila z rakom, in sicer kožnim oz. rakom debelega črevesa. Kljub diagnozi ostaja pozitivna, kot mati samohranilka pa jo je najbolj strah, da ne bo mogla skrbeti za svoji dve hčerki, 12-letno Keegan in 25-letno Dilyn. ''Nimam družine. Nikogar nimam,'' je potožila. ''Zato moram to premagati. Potrebuje me bolj kot kdorkoli in karkoli,'' je o mladoletni hčerki dejala nekdanja zvezdnica, ki si je pred časom dala odstraniti prsne vsadke, ki si jih je dala vstaviti prav zaradi kultne serije, saj je bila ljubosumna na košarico Pamele Anderson. Eden od snovalcev serije, Michael Berk, je povedal, da je ''med počitnicami sporočila, da je zbolela. Na snemanje se je vrnila z večjim oprsjem,'' kar je povzročilo težave produkcijski ekipi, saj so že posneli kadre, na katerih je imela manjšo košarico, zato so v prvi epizodi skrivali njeno oprsje. Kultno vlogo je dobila pri devetnajstih, po Obalni straži pa opaznih vlog ni dobila in je pozneje razglasila celo osebni bankrot.

Slovenska plezalna junakinja zbolela za rakom
Preberi še
Slovenska plezalna junakinja zbolela za rakom

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394