Moskisvet.com
Kate Winslet-naslovna1

Film/tv

Nastopila je v Titaniku, zdaj pa...

L.P.
14. 06. 2018 11.06
1

O nadaljevanju priljubljenega filma Avatar, ki je v blagajne prinesel ogromno količino denarja, je bilo že veliko govora. Naj spomnimo, da je leta 2009 presegel do takrat najbolj dobičkonosen film Titanik. Oba priljubljena izdelka pa je ustvaril režiser James Cameron.

Avatar
Avatar FOTO:

James Cameron je imel že ob snovanju prvega dela o zanimivih bitjih iz drugega planeta v mislih trilogijo. Za prvi film Avatar je od prve ideje do končnega izdelka celotna ekipa porabila 15 let. Že leta 1994 je Cameron napisal prvo verzijo scenarija. Film je želel posneti leta 1997, ko je dokončal Titanik, vendar mu takratna tehnologija tega ni omogočala. Avatar je ustvarjalce stal malo več kot 200 milijonov evrov, v blagajne pa prinesel več kot dve milijardi.

Produkcija drugega in tretjega dela Avatarja pa se že odvija. James Cameron je razkril, da je glavna igralka Zoe Saldana že zaključila svoje delo za obe nadaljevanji. Drugi del naj bi izšel leta 2020, tretji pa 2021. Cameron je filma snemal vzporedno. En dan se je posvetil drugemu delu, naslednji dan pa tretjemu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Režiser je že končal scenarija za četrti in peti del, ki naj bi izšla leta 2024 in 2025. Omenjena filma pa bodo posneli le, če bosta njegova predhodnika doživela finančni uspeh.

Cameron je povedal tudi, da bomo v prihajajočih filmih lahko uzrli Kate Winslet, ki se je spomnimo iz Titanika. Režiser je dejal, da je Kate sposobna držati sapo pod vodo tudi do sedem minut. To sposobnost je trenirala, ker se velik del drugega in tretjega dela Avatarja odvija pod vodno gladino.

Avatar 2-naslovna
Avatar 2-naslovna FOTO: Facebook

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400