Moskisvet.com
PC bejba - 6

Novice

'Najprej te bom zlorabil, potem pretepel': Po 9 letih agonije šokantno odkritje

N.J.
17. 07. 2015 10.09
5

Kar devet let je dekle živelo v neprestanem strahu za svoje življenje. Vsak večer je zaklepala vrata in zapirala okna, vse v upanju, da moški, ki jo vsa ta leta nadleguje, ne bi bil resničen. Ves ta čas, ko je mislila, da se njen sovražnik skriva nekje zunaj, pa se je krepko motila.

Spletna prevara - 5
Spletna prevara - 5 FOTO: Facebook

Ženska, ki prihaja iz mesta Lindon v Utahu, je kar 9 let trpela grožnje zalezovalca, ki ji je grozil, da jo bo zlorabil in pretepel. Kalvarija se je začela leta 2006, ko je gospa, sicer mamica treh otrok, začela nenadoma prejemati grozilna elektronska pisma. Prestrašena in v šoku je možu povedala, kaj se ji dogaja, a ji ni mogel pomagati, kot poročajo tuji mediji, tudi ni bil pretirano razburjen zaradi tega.

Sčasoma je bilo pisem manj, do nekega dne, ko jih je prejela kar 40! Odhitela je na policijsko postajo in jih obvestila o dogajanju. Policisti so raziskali zadevo in jo seznanili s šokantnim dejstvom: vsa ta leta ji je ta grozilna pisma pošiljal njen mož!

Elektronsko pošto ji je pošiljal z različnih elektronskih naslovov, in to z istega IP naslova, po čemer so ga tudi izsledili. Mož ni imel druge izbire, kot da je dejanja priznal. Kot je razložil policistom, je njegovo početje sprožil dogodek izpred 10 let, ki ga je ženi močno zameril in se ji je tako pač maščeval. Ženska je nemudoma vložila zahtevek za ločitev in zahtevala prepoved približevanja, da bi zaščitila svoje tri otroke in sebe. Moški se bo avgusta moral na sodišču zagovarjati zaradi zalezovanja in psihičnega nasilja.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394