Moskisvet.com
Manekenki sta se na jahti očitno dobro zabavali.

Novice

Na tem otoku boste našli največ lepotic!

M. A.
12. 07. 2018 10.17
2

Poletje, visoke temperature, dopust ... Kaj bi si človek sploh lahko še želel? Če si mogoče želite na svojem dopustu srečati katero od znanih lepotic, je to prava destinacija za letošnji oddih!

Grški otok Mikonos je tisti, kjer boste letos poleti videli največ znanih lepotic. Ta odločitev ne preseneča, saj ponuja vse: od mirnih kotičkov in kristalnega morja do luksuznih trgovin in najbolj vročih barov.

Na Mikonos sta se skupaj odpravili manekenki Emily Ratajkowski in Gigi Hadid. Oddih v Grčiji sta izkoristili tako za počitek kot smučanje na vodi, predvsem pa sta svoji popolni postavi razkazovali na luksuzni jahti.

Manekenki sta se na jahti očitno dobro zabavali.
Manekenki sta se na jahti očitno dobro zabavali. FOTO: Profimedia

Mikonos je očitno pravi raj za manekenke, saj so pred kratkim tam opazili tudi britansko manekensko veteranko Kate Moss. 44-letna lepotica je po ločitvi od Jamieja Hinca v zvezi z 31-letnim nemškim aristokratom Nikolaiem von Bismarckom, s katerim naj bi načrtovala tudi otroka.

Kate Moss je v modnem svetu že več kot 30 let.
Kate Moss je v modnem svetu že več kot 30 let. FOTO: Profimedia

Še ena manekenka je na otoku obrnila glavo marsikaterega mimoidočega, a sama vidi le enega. Brazilka Izabel Goulart se je namreč pred dnevi prav na Mikonosu zaročila z nemškim nogometašem Kevinom Trappom.

Zaročila sta se na Mikonosu, oči pa imata le drug za drugega.
Zaročila sta se na Mikonosu, oči pa imata le drug za drugega. FOTO: Profimedia

Ne z zaročencem Douglasom Nunesom, temveč s prijateljicami pa je pod grškim soncem uživala Joanna Krupa, manekenka poljskega in ameriškega rodu. 

Kljub zaroki z Douglasom Nunesom se je Joanna Krupa odločila počitnice preživeti s prijateljicami.
Kljub zaroki z Douglasom Nunesom se je Joanna Krupa odločila počitnice preživeti s prijateljicami. FOTO: Profimedia

16 let razlike je med njima, a to ne moti italijanske manekenke Raffaelle Fico in športnega zastopnika Alessandra Moggija. Na Mikonosu sta uživala skupaj, pogosto sta se predajala tudi vročim poljubom in objemom v javnosti.

Za poglede drugih se Raffaella Fico in Alessandro Moggi nista menila.
Za poglede drugih se Raffaella Fico in Alessandro Moggi nista menila. FOTO: Profimedia

Ne samo manekenke, tudi druge lepotice je očaral Mikonos. Pevka Nicole Scherzinger je tja pripotovala s prijateljico, ki je bila očitno zadolžena za fotografiranje pevke.

Pevka je rade volje pozirala.
Pevka je rade volje pozirala. FOTO: Profimedia

Tam je svoj prostor pod soncem našla tudi igralka Lindsay Lohan. Igralka, ki je v zadnjih letih zaradi odvisnosti od droge pogosto polnila naslovnice revij, je še pred kratkim razmišljala, da bi prevzela islamsko vero.

Lindsay Lohan se je v zadnjih letih navdušila nad islamom.
Lindsay Lohan se je v zadnjih letih navdušila nad islamom. FOTO: Profimedia

Kod drugod kot na Mikonosu se je zadrževala britanska oblikovalka kopalk, Kimberley Garner. Na otoku je uživala v poletnih radostih in zagotovo iskala tudi navdih za svoje prihodnje kolekcije.

Oblikovalka kopalk Kimberley Garner je na Mikonosu iskala navdih.
Oblikovalka kopalk Kimberley Garner je na Mikonosu iskala navdih. FOTO: Profimedia

Najnovejša zvezdnica, ki je v družbi svojega zaročenca pripotovala na Mikonos, pa je razvpita ameriška dedinja Paris Hilton. Ob fotografiji, ki jo je delila na Instagramu, je zapisala, da uživa v raziskovanju sveta in ustvarjanju skupnih spominov.

Paris Hilton je uživala v družbi zaročenca.
Paris Hilton je uživala v družbi zaročenca. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382