Moskisvet.com
Mila Kunis

Novice

Igralka je v najbolj vročem filmu sodelovala s svojim očetom

M.S
19. 04. 2024 05.00
0

Ukrajinska igralka Mila Kunis je slavo dosegla v številnih televizijskih in filmskih uspešnicah. Zvezdnico najbolj prepoznamo po njenih vlogah v filmih, kot so psihološki triler Črni labod, akcijski film Max Payne in med najbolj odmevnimi tudi romantična komedija Prijatelja samo za seks. Marsikdo pa ni vedel, da je pri produkciji prav tega filma pomagal tudi njen oče Marko Kunis.

V eni izmed scen spremljamo Milo Kunis med vožnjo na zadnjem sedežu taksija, ko se pogovarja s svojim voznikom. Filmski ustvarjalci so ugotovili, da voznik ni bil dovolj prepričljiv kot newyorški taksist, zato so za pomoč uporabili kar njenega očeta. Za sinhronizacijo glasu so namreč uporabili njenega očeta Marka Kunisa, ki je bil ob prihodu v ZDA tudi sam taksist in ima še vedno močen ukrajinski naglas.

Mila Kunis
Mila Kunis FOTO: Profimedia
Igralca zagovarjala posiljevalca, danes pobirata smeti
Preberi še
Igralca zagovarjala posiljevalca, danes pobirata smeti

40-letna Mila Kunis je takoj po prvem napadu Rusije na Ukrajino februarja lani pomagala zbrati veliko sredstev za podporo humanitarnim organizacijam v svoji domovini. V svoji kampanji je zbrala že 34 milijonov evrov za pomoč in zagotavljanje brezplačnih stanovanj prizadetim družinam.

Mila Kunis se je rodila kot Milena Kunis v mestu Chernivti v nekdanji Ukrajinski sovjetski socialistični republiki.  V mnogih intervjujih je izpostavila težavno in zadušljivo življenje svoje družine v Sovjetski zvezi. Pri sedmih letih, v začetku devetdesetih let, se je s starši in starejšim bratom preselila v ZDA, kjer so dom našli v Los Angelesu.

Mila Kunis
Mila Kunis FOTO: Profimedia
Priljubljena zvezdnika čez noč postala najbolj osovražen hollywoodski par
Preberi še
Priljubljena zvezdnika čez noč postala najbolj osovražen hollywoodski par

Njena starša Mark in Elvira sta opustila svoji karieri kot inženir strojništva in učiteljica fizike ter sta našla delo kot taksist in vodja lokalne lekarne. Kunisovo so starši vpisali na igralski tečaj, ki je močno vplival na njeno kariero. Sprva je dobila nekaj lokalnih reklam in manjših filmskih vlog. Leta pozneje pa je v svoji karieri prejela mnoge pohvale in nominacije, vključno z nominacijo za nagrado SAG in zlati globus za najboljšo stransko igralko.

Asthon Kutcher in Mila Kunis sta stopila v bran nekdanjemu soigralcu Dannyju Mastersonu.
Asthon Kutcher in Mila Kunis sta stopila v bran nekdanjemu soigralcu Dannyju Mastersonu. FOTO: Profimedia
Danes zadržana mamica, nekoč divja mačka!
Preberi še
Danes zadržana mamica, nekoč divja mačka!

Vsi oboževalci igralke Mile Kunis je ne zamudite je v soboto, 20. aprila, v romantični komediji Prijatelja samo za seks ob 22.30 na KINO. Igralko pa prav tako na VOYO najdete v akcijskem filmu Krvne vezi.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  International Institute of Buffalo in IMDb.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382