Moskisvet.com
Meghan Markle

Novice

Meghan ponižala Harryja, javno je zavrnila njegov poljub

M.S.
25. 04. 2023 10.00
1

Priljubljeni "Kiss Cam" je na tekmi končnice lige NBA izbral kraljevi par.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Odmore med košarkaškimi tekmami v ligi NBA redno popestri t. i. "kiss cam", ki od parčka, ki ga kamera ujame v objektiv, pričakuje poljub. Na tekmi prvega kroga končnice med ekipama Los Angeles Lakers in Memphis Grizzlies sta bila ''žrtev'' le-te tudi 41-letna Meghan Markle in 38-letni princ Harry, ki se le redko pojavita v javnosti, to pa je bilo sploh prvič po zapletih glede povabila na kronanje  očeta Charlesa, ki se ga bo udeležil zgolj Harry, medtem ko bo vojvodinja Susseška ostala v Kalifornij s princem Archiejem in princeso Lilibet.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Zvezdnica hlačke pustila doma in le malo prepustila domišljiji
Preberi še
Zvezdnica hlačke pustila doma in le malo prepustila domišljiji

Čeprav je želel Harry javno poljubiti svojo ženo, ga je ta ustavila, Harry pa je kmalu za tem naredil grimaso, s katero se je odzval na nerodno zavrnitev, medtem ko so paru ljudje v dvorani ploskali in navijali.

Tako je danes videti nekoč prikupna Renée Zellweger
Preberi še
Tako je danes videti nekoč prikupna Renée Zellweger

Vsi ljubitelji britanske monarhije na VOYO ne spreglejte številnih dokumentarnih filmov, ki sledijo eni najbolj slavnih družin na svetu. Med drugim so vam na voljo tudi trije dokumentarci o preminuli kraljici: Kronanje, Kraljica sveta in Kraljica: Pogled od blizu, Življenju kraljevih žena pa sledi dokumentarec Kraljeve žene windsorske.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390