Moskisvet.com
Belen

Novice

Še takrat ga ne spusti iz rok!?

J.V.
01. 10. 2013 11.09
1

Telefona, namreč! Zvezdnice so že nekaj časa popolnoma obsedene z objavljanjem privatnih fotografij na njihovih družabnih omrežjih, na katerih ne manjka golote. Argentinska lepotica Belen Rodriguez pa je šla še korak dlje, ko je svoje oboževalce počastila s fotografijami, ki jih je posnela med seksom z njenim izbrancem. Je pretiravala?

Belen je šla po mnenju mnogih tokrat korak predaleč.
Belen je šla po mnenju mnogih tokrat korak predaleč. FOTO: Instagram
Argentinska televizijska voditeljica in manekenka Belen Rodriguez je pred kratkim svojemu izbrancu obljubila večno zvestobo, par pa je očitno še vedno v fazi medenih tednov. Starleta, ki postaja vedno bolj priljubljena v sosednji Italiji, je na svoj Instagram profil objavila nekaj zelo intimnih posnetkov, ki so nastali v njuni domači spalnici. Medtem ko večina zvezdnic najraje objavlja posnetke seksi poz v bikiniju, pa je Belen objavila fotografije, ki so nastale pred in po seksu. Te sicer niso vulgarne, na njih pa lepotica leži v objemu svojega moža Stefana de Martina.

Belen
Belen FOTO:

Ima tudi svoj domači pornič

29-letnica se je pred dvema letoma znašla sredi seks škandala, ki ga je povzročil njen domači pornič. Tega je Belen posnela s sedaj že nekdanjim fantom Tobiasom Biancom, filmček pa je kmalu pricurljal na splet. Lepotica ima za seboj kar nekaj vročih romanc s slavnimi moškimi, med drugim sta njeno posteljo grela tudi italijanski nogometaš Marco Borriello in televizijski zvezdnik Fabrizio Corona.

Belen Rodriguez - 1
Belen Rodriguez - 1 FOTO: Instagram

 


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400