Moskisvet.com
Matt LeBlanc

Novice

Ga prepoznate? S svojo novo podobo je šokiral svet

E.R.
22. 02. 2024 04.00
0

Po dolgem času se je v javnosti znova pojavil sloviti igralec Matt LeBlanc, njegov videz pa je pretresel oboževalce.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Matt LeBlanc, ameriški igralec, ki ga je med zvezdnike izstrelila vloga Joeyja v seriji Prijatelji (Friends),  je bil po dolgem času znova opažen v javnosti. Fotografi so ga posneli pred restavracijo v Los Angelesu, kjer pa ni deloval najbolje razpoložen.

56-letni igralec je bil videti potrt in zamišljen, poleg tega pa so ga ujeli, ko je nespodobno pljuval na ulici, kar bo gotovo zmotilo zlasti njegove ženske oboževalke.

Matt je trenutno preživljal zelo težko obdobje, ki je sledilo izgubi kolega in dobrega prijatelja Matthewa Perryja, s katerim sta skupaj igrala v uspešnici "Prijatelji", ki ga je zvezdnik imel za svojega mlajšega brata.

Zdravnik o vzroku smrti Matthewa Perryja: "Ketamin ni kriv"
Preberi še
Zdravnik o vzroku smrti Matthewa Perryja: "Ketamin ni kriv"

In med tem, ko je Matthew že od malih nog sanjal o uspešni karieri in slavi, je Matt v mladosti živel nekoliko drugačno življenje. Izobraževal se je za mizarja, od nekdaj so ga zanimali motocikli, po opustitvi fakultete pa se je odpravil v New York, ker se je želel preizkusiti v manekenstvu. In to mu je tudi uspelo. Snemal je namreč reklame za svetovne znamke, nato pa je končno dobil vlogo Joeyja v "Prijateljih".

Igralska zasedba iz serije Prijatelji
Igralska zasedba iz serije Prijatelji FOTO: Profimedia

Leto pred koncem snemanja se je Matt poročil z ameriško igralko Melisso McKnight in rodila se jima je hči Marina Pearl, ki so ji osem mesecev po rojstvu diagnosticirali kortikalno možgansko displazijo. Njeni starši so ugotovili, da je nekaj narobe, ko se je poskušala plaziti, vendar je ves čas padala na levi bok, vse pogosteje pa je dobivala epileptične napade.

Bivša ni hotela otrok, zato je presedlal na 13 let mlajšo
Preberi še
Bivša ni hotela otrok, zato je presedlal na 13 let mlajšo

Po tem se je Matt umaknil iz igralskega sveta in se odločil, da se bo posvetil skrbi za svojo hčerko. Po dveh letih zakona se je ločil od Melisse, leta 2011 pa je povsem izginil iz javnosti.

Matt LeBlanc in Melissa McKnight
Matt LeBlanc in Melissa McKnight FOTO: Reuters

"Ne vem, ali je bila kriva hčerina bolezen ali dejstvo, da sem bil preveč osredotočena na delo, a čutil sem, da sem izgorel in da potrebujem čas, da se odmaknem. Poklical sem agenta in mu rekel, naj pozabi mojo telefonsko številko za nekaj let. Popolnoma sem obupal, a na srečo mi je uspelo. Bili so časi, ko sem imel občutek, da bom doživel živčni zlom. Nekaj časa nisem mogel delati nič. Hčerki so diagnosticirali možgansko bolezen. Bil je zelo temačen čas, a smo ga premagali," je izjavil v enem od intervjujev.

Žalosten razlog, zakaj zvezdnik Prijateljev skriva svojo lepo hčer
Preberi še
Žalosten razlog, zakaj zvezdnik Prijateljev skriva svojo lepo hčer

Danes je Marina stara 19 let, za razliko od večine otrok slavnih staršev pa je ena redkih, ki nima odprtega profila na družbenih omrežjih. Oče jo pred očmi javnosti vztrajno in uspešno skriva. Tudi na rdečo preprogo jo je pripeljal samo enkrat, leta 2014.

Matt je nekoč za The Sunday Times povedal, da je odraščala s konji, ker je družina ob vikendih preživljala čas na ranču v Santa Barbari, in da zelo dobro poje, vendar je to le nekaj podrobnosti, preostanek njene zgodbe pa se je odločil skriti.

Devet let po smrti sina ga je doletela še ena tragedija
Preberi še
Devet let po smrti sina ga je doletela še ena tragedija
Matta LeBlanca lahko ujamete tudi na VOYO, kjer si lahko kadarkoli in kjerkoli ogledate situacijsko komedijo Mož z načrtom (Man With A Plan), v kateri je znova zablestel v glavni vlogi. Kot ste pri njem že navajeni, je tudi tokrat doza smeha zagotovoljena!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 393