Moskisvet.com
Matt Barr

Novice

Ima največjo 'batino' v državi, ta mu povzroča ogromno preglavic

E.R.
25. 04. 2024 02.00
0

Gledalce jutranje oddaje je v Veliki Britaniji ta teden že navsezgodaj zjutraj šokiral gost, ki trdi, da ima največji penis v državi. Razkril je, da zaradi tega njegovo življenje ni ravno rožnato.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Veliko Britanijo je ta teden že navsezgodaj zjutraj šokiral gost jutranje oddaje This Morning. V njej je gostoval Matt Barr, ki je voditeljema Cat Deeley in Benu Shephardu zaupal, da se lahko pohvali z najdaljšim spolnim udom v državi. 

9 prednosti majhnega penisa
Preberi še
9 prednosti majhnega penisa

Že med predstavitvijo Matta je voditeljica Cat, dejala: "Matt ima največji penis v Veliki Britaniji, ki med erekcijo meri več kot 30 centimetrov, kar za več kot dvakrat presega povprečno velikost," njen sovoditelj, Ben,  pa je dodal: "Daleč od tega, da bi Matt na to gledal kot na dar, velik penis mu namreč prinaša kar nekaj velikih izzivov."

 Med intervjujem je Matt spregovoril o realnosti svoje obdarovanosti. "Ali je to trenutno največji problem na svetu? Seveda ni, ampak gre le nekaj, ki te prizadene na način, o katerem ljudje ne razmišljajo." Matt je dodal, da namerava naslednje leto izdati tudi knjigo o svojem "daru ali prekletstvu", odvisno od perspektive, s katero človek pogleda celotno situacijo, poleg tega pa je že nastopil tudi v dokumentarcu.

Spoznajte moškega, ki se je rodil z dvema penisoma
Preberi še
Spoznajte moškega, ki se je rodil z dvema penisoma

Matt, ki je priznal, da je sicer sramežljiv, je dodal: "Ne razumem, zakaj je govorjenje o tem kaj bolj drugačno kot govoriti o prsih ali katerem koli drugem delu telesa, o katerem se sicer drugače razpravlja. Gre namreč za zdravstveno težavo, ki ni seksualizirana, ampak golo življenjsko dejstvo."

Mož, ki mu je namesto nosu zrasel majhen ''penis''
Preberi še
Mož, ki mu je namesto nosu zrasel majhen ''penis''

 Mnogi gledalci pa se niso strinjali, saj so bili prepričani, da je bila ura veliko prezgodnja za tovrstne teme. Na socialnih omrežjih jih je veliko potožilo, da so bili zaradi tega intervjuja tudi primorani odložiti svoj zajtrk, saj jim je vse skupaj vzelo apetit, prav tako pa se jim je vsebina zdela izjemno neprimerna za  poslušanje ob jutranji kavi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Človeško telo je res neverjetno, kajne?

Vsi, ki vas o tem zanima več, lepo vabljeni na VOYO, kjer si lahko na to temo kadarkoli ogledate dokumentarno serijo Skrivnosti človeškega telesa (The Human Body: Secrets of Your Life Revealed). Človekovo telo je sofisticiran sistem, ki za znanost v marsičem ostaja zavit v tančico. V omenjeni seriji se zdravnika dvojčka Chris in Xand van Tulleken zazreta globoko v naša telesa in pojasnita presenetljive biološke procese, ki nam omogočajo rast, preživetje in učenje. Serija z vrhunsko grafiko, ki človeku dobesedno zleze pod kožo.

Iščete dober film? Serijo? Imamo rešitev za vas
Preberi še
Iščete dober film? Serijo? Imamo rešitev za vas

Vir: www.mirror.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382