Moskisvet.com
Joshua Jackson in  Lupita Nyong'o

Novice

Grabil jo je, kot da je zadnji dan

M.S
10. 03. 2024 05.00
0

Kenijsko-mehiška igralka Lupita Nyong'o je bila opažena med strastnim poljubljanjem s kanadskim igralcem Joshuo Jacksonom med dopustom v Mehiki. Par se je odpravil na praznovanje Lupitinega 41. rojstnega dne v Puerto Vallarti na mehiški obali. Par je tako končno potrdil vse govorice, ki so v zadnjih mesecih krožile o morebitnem nastanku nove zveze.

Kenijsko-mehiška igralka in manekenka Lupita Nyong'o je bila opažena med strastnim poljubljanjem s kanadskim igralcem Joshuo Jacksonom med dopustom v Mehiki. Par se je odpravil na praznovanje Lupitinega 41. rojstnega dne v Puerto Vallarti na mehiški obali. Zvezdnica je izbrala oranžen bikini, ki je izjemno lepo poudaril njeno vitko telo, medtem ko je Joshua ponosno stal brez majice, zgolj v zelenih hlačah.

Novi zvezdniški par ni mogel skriti svoje strasti
Novi zvezdniški par ni mogel skriti svoje strasti FOTO: Profimedia
Joshua Jackson in  Lupita Nyong'o
Joshua Jackson in Lupita Nyong'o FOTO: Profimedia
Je to nov zvezdniški parček?
Preberi še
Je to nov zvezdniški parček?

Romantični pobeg je zaznamoval skoraj pol leta, odkar se je 45-letni Joshua ločil od igralke Jodie Turner Smith, s katero imata 3-letno hčerko Juno. Jodie je lani vložila zahtevo za ločitev po štirih letih zakona. "Včasih stvari, ki si jih resnično želimo, preprosto ne uspejo. In to je v redu. Najpomembnejše je, da izberete tisto, kar je najbolj zdravo za vas, vašo družino in zagotovo vaše otroke," je priznala v intervjuju za Sunday Times.

Par se je brez sramu strastno stiskal in poljubljal med dopustom v Mehiki
Par se je brez sramu strastno stiskal in poljubljal med dopustom v Mehiki FOTO: Profimedia
Ločuje se še en hollywoodski par
Preberi še
Ločuje se še en hollywoodski par

Prav tako pa je Lupita pred nekaj meseci zaključila zvezo z ameriškim televizijskim voditeljem Selemom Masekelom. Po razhodu je igralka na svojem Instagram računu javno spregovorila o svojem razbitem srcu in sledilcem zaupala, da je razlog za konec njune zveze bila prevara.

V preteklih mesecih so ju pogosto opazili skupaj, vendar nikoli nista potrdila govoric
V preteklih mesecih so ju pogosto opazili skupaj, vendar nikoli nista potrdila govoric FOTO: Profimedia
Ojoj, kakšni problemi s hlačkami!
Preberi še
Ojoj, kakšni problemi s hlačkami!

"Josh in Lupita sta ekskluzivna in resna. Drug v drugem sta našla to, kar sta iskala, in ravno Joshua naj bi zelo pozitivno vplival na njeno počutje," trdijo viri blizu para za Daily Mail. Prav tako so dodali, da je igralec po ločitvi dvomil, ali bo sploh še kdaj našel ljubezen. "Lupita je zanj pravo razodetje. Neskončno se imata rada in zelo je navdušen nad njuno prihodnostjo," so dodali prijatelji blizu para.

Lupita Nyong’o
Lupita Nyong’o FOTO: Profimedia
Slavni igralec se je podal na pomembno misijo
Preberi še
Slavni igralec se je podal na pomembno misijo

Joshua Jackson je najbolj znan po svoji vlogi v TV seriji "Na robu znanosti", kjer je sodeloval tudi s soigralko Katie Holmes, s katero sta bila celo par v času snemanja prve dve sezoni. Leta 2006 se je začelo razmerje s slavno igralko Diane Kruger, ki je pritegnilo veliko pozornosti medijev, vendar sta se po desetih letih razšla. Če želite izvedeti več o preteklih ljubezenskih romancah slavnega igralca, ne spreglejte spodnjega članka.

Joshua Jackson je postal neprepoznaven
Preberi še
Joshua Jackson je postal neprepoznaven

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


Vir:  Bazaar, Page Six in Hollywood Life.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382