Moskisvet.com
Igralec je v najstniških letih bil hudo osramočen

Novice

Pred 15 leti je izgubil vse

M.S
09. 05. 2024 05.00
1

Daniel Neeson, sin igralca Liama Neesona in njegove pokojne žene Natashe Richardson, je nedavno delil svoje misli ob 15. obletnici tragične izgube matere. Leta 2009 je družino Liama Neesona prizadela huda tragedija, ko je Natasha umrla v 45. letu starosti zaradi poškodb, ki jih je utrpela med smučanjem brez čelade. Skupaj sta vzgajala 13-letnega sina Michaela in 12-letnega Daniela.

Daniel Neeson, sin igralca Liama Neesona in njegove pokojne žene Natashe Richardson, je nedavno delil svoje misli ob 15. obletnici tragične izgube svoje matere. Na svojem profilu je objavil črno-belo fotografijo nasmejane Natashe in pod njo izrazil svoja ganljiva čustva.

"Komaj že čakam na dan, ko se bova znova srečala, do takrat pa se tolažim s prepričanjem, da si ob meni na vsakem koraku. Upam, da si ponosna name," je zapisal ob sliki.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Igralec se je med svojo najslavnejšo vlogo hudo poškodoval
Preberi še
Igralec se je med svojo najslavnejšo vlogo hudo poškodoval

Prav tako je delil nekaj osebnih anekdot iz njunega življenja, med drugim tudi smešen spomin na njegove prve poskuse priprave margarite. Kot otrok je vedno prosil za požirek njene alkoholne pijače, a ga je vsakič nežno zavrnila in mu obljubljala, da bo za to čas, ko bo starejši. "Nikoli ni vedela, da bom nekoč ustanovil lastno znamko tekile in bom imel margarite na dosegu roke," je še dodal s kančkom humorja.

Igralec je v najstniških letih bil hudo osramočen
Igralec je v najstniških letih bil hudo osramočen FOTO: Profimedia
Igralka je v najbolj vročem filmu sodelovala s svojim očetom
Preberi še
Igralka je v najbolj vročem filmu sodelovala s svojim očetom

Družino igralca Liama Neesona je leta 2009 prizadela huda tragedija, ko je Natasha umrla v 45. letu starosti zaradi poškodb, ki jih je utrpela med smučanjem brez čelade. Skupaj sta vzgajala 13-letnega sina Michaela in 12-letnega Daniela. 28-letni Michael je v intervjujih za tuje medije priznal, da ga je izguba matere v najstniških letih globoko prizadela in se je soočal z globoko depresijo. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Po tragični smrti žene je ostal sam z dvema otrokoma
Preberi še
Po tragični smrti žene je ostal sam z dvema otrokoma

Vsi oboževalci Liama Neesona pa ga ne zamudite v soboto ob 20. uri v akcijskem filmu Ledena cesta na POP TV. Vsi, ki boste film zamudili, pa brez skrbi, saj vas ponovitev čaka že v nedeljo ob 21.55 na Kanalu A. Razburljiv akcijski triler z Liamom Neesonom v vlogi vodje ekipe voznikov, ki ga čaka še ena velika preizkušnja, saj se bo podal na nemogočo misijo. Po zasutju rudnika diamantov na oddaljenem območju Kanade v njem ostane ujetih več rudarjev, ki imajo zraka le za 36 ur. Voznik veteran Mike McCann se s svojim mlajšim bratom, mehanikom Gurtyjem ter dvema izkušenima voznikoma, odpravi na nemogočo reševalno misijo, ki jih bo do rudnika vodila preko zaledenelih cest nad zamrznjenim morjem. Jim bo kljub tajanju ledu, nevarnosti, ki jih niso pričakovali ter dirki s časom uspelo pravočasno priti do rudarjev?

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Huff Post.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400