Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Lepo novinarko oropal med prenosom v živo

A.P.
06. 07. 2020 09.00
1

Da so roparji vse bolj predrzni ni novica in da nas lahko na cesti oropajo sredi belega dne, ni več nič nenavadnega. A da oropajo novinarko med prenosom v živo, vendarle ne vidimo in doživimo vsak dan. Sploh ne, če gre za oboroženi rop.

Prva to se je zgodilo novinarki Bruni Macedo, ki poroča za brazilsko vejo televizijske hiše CNN – ta obstaja od sredine marca – in sicer v Sao Paulu. Moški s kapuco, ki smo ga sprva opazili v daljavi na mostu Bandeiras, se je novinarki, ki je poročala o povišanem vodostaju reke Tete zaradi nalivov, približal, ji zagrozil z nožem, ta pa mu je, potem ko je zgroženo ugotovila, da ga ne bo prepričala v nasprotno, brez upiranja izročila svoj iPhone

Razgaljene novice: voditeljice brez nedrčka za visoko gledanost
Preberi še
Razgaljene novice: voditeljice brez nedrčka za visoko gledanost

Nikomur, vključno z voditeljem v studiu Rafaelom Colombom, tisti trenutek ni bilo jasno, kaj se je zgodilo, a potem ko so si posnetek ogledali še enkrat, so zgroženi ugotovili, da je bila novinarka, ki je nosila zaščitno masko, oropana pred očmi javnosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da novinarji s svojim delom velikokrat tvegajo svoje življenje in so podvrženi nepredvidljivemu, je splošno znano dejstvo, poleg številnih smešnih in nenavadnih prigod pa je žal tudi dolg seznam tragičnih. Ta se je k sreči končala srečno, saj je Macedova odnesla celo kožo. ''Zelo se je prestrašila, a je v redu,'' je po njenem bližnjem srečanju z nožem sporočil Colombo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394