Moskisvet.com
Kim Kardashian

Novice

Kim Kardashian prihaja v Srbijo

E.R.
20. 04. 2024 02.00
0

Kim bo glavno mesto Srbije obiskala čez dva meseca, poslala pa je že svoj seznam zahtev in želja.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Svetovna zvezdnica, ki je zaslovela z resničnostnimi šovi, 43-letna Kim Kardashian, prihaja v Srbijo, poročajo srbski mediji. Kim bo z otroki obiskala Beograd, kjer bodo odprli trgovino njene blagovne znamke, nato pa bodo na ekskluzivni lokaciji organizirali zabavo.

Zaupni vir je za medije razkril, da bo Kim v prestolnici Srbije ostala dva dneva, tja pa bo pripotovala iz Nemčije, kjer si bo s sinovoma ogledala tekmo v sklopu evropskega prvenstva, natančneje tisto, na kateri se bo srbska reprezentanca 16. junija pomerila proti Angliji.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: AP

"Kim bo spremljala njena celotna ekipa, na beograjskem letališču pa bo pristala s svojim zasebnim letalom 'Kim Jet'. Bivali bodo v predsedniškem apartmaju enega najbolj znanih beograjskih hotelov," je razkril vir, Kardashianova pa bo poleg osebnih varnostnikov imela poleg sebe še dodatne varnostnike, ki jo bodo spremljali 24 ur na dan.

Kardashianovi je vroče, na dopustu razkazuje bujne obline
Preberi še
Kardashianovi je vroče, na dopustu razkazuje bujne obline

Srbski mediji so razkrili, da je imela resničnostna zvezdnica že pred prihodom posebne želje in zahteve. Prosila je za ogled hrama svetega Save in Kalemegdana. V stanovanju si vedno želi sveže rože, pa tudi, da ji je ves čas na voljo deset različnih avtomobilov, da se izogne paparacem. Vir je še povedal, da bo Kim po dvodnevnem bivanju v Beogradu odšla v Pariz.

Zvezdnica pa Srbije ne bo obiskala prvič, saj je bila tam že leta 2017, ko je z nekdanjim možem  Kanyejem Westom, prijatelji in zaposlenimi na kanalu Travel 1 obiskala naravni rezervat Uvac, da bi snemala oddajo o lepotah narave.

Je Kim Kardashian osvojila srce Beckhama?
Preberi še
Je Kim Kardashian osvojila srce Beckhama?

"Malo ljudi ve, da je bila Kim v naši državi. Imeli smo jo priložnost videti, vendar ne za dolgo, saj so ostali le dve uri. Kim se je obnašala lepo in kulturno. Videlo se je, da je navdušena nad naravo in bivanjem v Srbiji. Postregla sem ji pito, ki sem jo pripravila, pa tudi enolončnico, a je ni hotela. Prosila je za gazirano pijačo in poskusila našo tradicionalno pijačo – žganje. Je lepa ženska, prijetna, sproščena in naravna. Sprehodila se je po naših meandrih in se popeljala po jezeru," je povedala  Slavka Nikolić , ki jo je takrat gostila.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kaj se dogaja z Beyoncé? Spreminja se v Kim Kardashian!
Preberi še
Kaj se dogaja z Beyoncé? Spreminja se v Kim Kardashian!
Ta pravila veljajo na letalu slavne zvezdnice
Preberi še
Ta pravila veljajo na letalu slavne zvezdnice

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382