Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Ker ne morejo na stadion, dirke spremljajo s pomočjo dvižnih košar

A.P.
01. 08. 2020 06.00
0

Zaradi izbruha novega koronavirusa so močno prikrajšani ljubitelji športa, saj večina tekem ali dvobojev poteka pred praznimi tribunami. Čeprav se življenje počasi vrača v ustaljene, čeravno prikrojene tirnice, mnogi še vedno ne morejo spremljati svojih ljubljencev v živo, a to ni preprečilo skupini Poljakov, da ne bi spremljala dirk na dirkališču v živo.

Skupina poljskih ljubiteljev avto-moto športa je za potrebe ogleda dirk najela dvižne košare, da lahko v živo spremlja dirkanje znotraj stadiona. V vsako košaro gredo po trije oz. štirje navijači, saj večina teh zaradi preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom ostaja pred vrati stadiona Zuzlowy Motor Lublin, ki ga lahko zaradi epidemije napolnijo le 25-odstotno, da zadostijo zahtevam glede družbenega distanciranja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ibrahimović na zelenico prispel s helikopterjem: ''Prihaja predsednik Zlatan''
Preberi še
Ibrahimović na zelenico prispel s helikopterjem: ''Prihaja predsednik Zlatan''

Kot poroča poljska športna spletna stran WP Sportowe Fakty, je bilo na začetku sezone Speedway Extra lige pred stadionom opaziti le tri dvižne košare, je pa njihovo število z vsako dirko naraščalo. Ideja je zrasla na zelniku Arturju Bieniaszewsku, ki je navdušen nad odzivom navijačev. Danes je pred dirkališčem že 21 dvižnih košar.

Najhitrejši nokavt v zgodovini: nebogljeno tekmico na tla ''položila'' v nekaj sekundah
Preberi še
Najhitrejši nokavt v zgodovini: nebogljeno tekmico na tla ''položila'' v nekaj sekundah

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382