Moskisvet.com
Keanu Reeves se obnaša kot povsem navaden smrtnik.

Novice

Keanu Reeves ni več videti kot brezdomec

E.R.
25. 03. 2024 01.00
0

Keanu Reeves se je odločil za spremembo videza.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Le redki izmed njegovih številnih oboževalcev so si drznili upati, da ga bodo še kdaj imeli priložnost videti s kratkimi lasmi, a Keanu Reeves jim je to željo uresničil za svojo novo vlogo v filmu "Outcome". Te dni so ga namreč z novo pričesko posneli na ulicah Los Angelesa, kjer se nahaja produkcija omenjenega filma, v katerem bo glavno vlogo odigral prav 59-letni kanadski igralec. Gre za komedijo režiserja Jonaha Hilla.

 

Slavni igralec pristal na berglah
Preberi še
Slavni igralec pristal na berglah

 Ob tej priložnosti se je Reeves po nekaj letih odločil za drastično spremembo in si ostrigel dolge lase, ki so bili že leta njegov zaščitni znak. S tem se je ne samo pomladil, ampak tudi uredil.

Na računu ima milijone, videti pa je kot brezdomec
Preberi še
Na računu ima milijone, videti pa je kot brezdomec

S svojo novo podobo nas je spomnil na davno leto 1999, ko smo ga nazadnje imeli priložnost videti z enako pričesko v prvem delu priljubljene filmske trilogije "Matrix".

To je razlog, da je Keanu Reeves obiskal Slovenijo
Preberi še
To je razlog, da je Keanu Reeves obiskal Slovenijo

 Keanu Reeves tudi v filmih na VOYO

Filme, v katerih je nastopil slavni zvezdnik Keanu Reeves, si lahko kjer koli in kadar koli ogledate tudi na VOYO. Na voljo sta vam kar dva:

1.  Kriminalna komedija Henryjev zločin (Henry's Crime) 

Potem ko je bil nekega dne priča bančnemu ropu in se je sam znašel v rokah policistov, se zdolgočaseni pobiralec cestnine Henry znajde v zaporu, ker oblastem ni hotel izdati identitete roparjev. V zaporu se Henry spoprijatelji z goljufom Maxom, ki mu s svojimi nasveti pomaga pridobiti samozavest in obenem v njem zbudi željo, da uresniči svoj življenjski namen. Leto dni kasneje, ko ga izpustijo iz zapora, ima Henry v glavi eno samo željo – s svojim novim prijateljem Maxom izvesti popoln rop.

2. Kriminalni romantični triler Sibirija (Siberia)

Ameriški trgovec z diamanti Lucas Hill odpotuje v Rusijo, da bi gangsterju Borisu Volkovu prodal redke modre diamante vprašljivega izvora. Ko njegov ruski partner izgine, začne posel propadati, Lucas pa se zaplete v strastno razmerje z lastnico kavarne Katjo. Strast med njima je vedno večja, hkrati pa se veča tudi nevarnost, ki preti v nepredvidljivem svetu trgovanja z diamanti. Lucas si obupno želi zapustiti ta nevarni svet, a izhoda ni.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Potem pa šok: Kate Middleton ima raka
Preberi še
Potem pa šok: Kate Middleton ima raka
Letos bo praznoval abrahama, še prej pa želi storiti to
Preberi še
Letos bo praznoval abrahama, še prej pa želi storiti to

Vir: www.gloria.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382