Moskisvet.com
Kadrovska agencija Workforce

Novice

Kako je Marcel našel svojo prvo zaposlitev s pomočjo kadrovske agencije

PR
18. 10. 2023 06.11
0

Po zaključku študija sem se znašel v situaciji, ko sem bil poln znanja, motivacije in želje po delu, a nisem vedel, kako naj začnem svojo kariero.

S pomočjo spleta sem našel stran zaposlitev Maribor kadrovske agencije Workforce. Natančno sem pregledal vsa prosta delovna mesta in se prijavil na tisto, ki mi je bilo najbolj všeč. Že naslednji dan me je kontaktirala kadrovska agencija in dogovorili smo se za prvi krog razgovora s kadrovico iz agencije za zaposlovanje.

Kadrovska agencija Workforce
Kadrovska agencija Workforce FOTO: Arhiv naročnika

Nato je sledil drugi razgovor, kjer sta bili prisotni tako kadrovica iz kadrovske agencije kot tudi kadrovik iz podjetja, kjer sem se želel zaposliti. V tem koraku sem dobil priložnost, da bolje spoznam potencialnega delodajalca in delovno mesto. Tudi ta razgovor sem uspešno prestal, kar je bilo zame zelo vzpodbudno.

Nato je sledil še tretji in zadnji krog razgovorov, kjer sem imel priložnost dokazati svoje sposobnosti in predstaviti svojo strast do dela.

Na koncu sem prejel odlično novico, da sem bil izbran za zaposlitev!

Prepričan sem, da so me izbrali za to delovno mesto tudi zato, ker sem imel veliko referenc iz dijaškega in študentskega dela v Mariboru. Delo prek študentskega servisa mi je omogočilo pridobiti dragocene izkušnje in izkazati svojo zavzetost ter sposobnosti v različnih delovnih okoljih. Prav tako pa sem v samem procesu zaposlovanja dobil številne koristne nasvete s strani kadrovice iz podjetja Workforce.

Kadrovska agencija Workforce

V kadrovski agenciji Workforce razumemo, da je korak iz študijskih klopi na trg dela lahko izziv, zato smo tukaj, da vam pomagamo premostiti to vrzel. Z našo pomočjo boste pridobili dostop do raznolikih priložnosti, ki ustrezajo vašim kvalifikacijam in interesom. Ne le, da vas povežemo z vodilnimi podjetji v različnih panogah, ampak vam nudimo tudi strokovno usmerjanje in podporo skozi vsak korak iskanja zaposlitve po celotni regiji Adria. Spremljajte naše objave in se prijavite na zanimiva delovna mesta, ki ustrezajo vašim interesom in kompetencam. Preverite lahko tudi delovna mesta na naših straneh Poslovi u Zagrebu in Posao Beograd.

Kadrovska agencija Workforce
Kadrovska agencija Workforce FOTO: Arhiv naročnika

Če si tudi vi želite izkoristiti svoj potencial in stopiti na trg dela pripravljeni in samozavestni, se obrnite na nas. Skupaj bomo oblikovali pot, ki vas bo pripeljala do priložnosti, ki jo iščete.

Vpišite se v bazo iskalcev zaposlitve ali stopite v stik z nami.

Kontakt:
Workforce d.o.o.
E: info@workforce.si
T: +386 1 600 3538


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394