Moskisvet.com
Josua Tuisova

Novice

Pred tekmo izvedel, da mu je umrl sin, kar je zvezdnik storil po tem, je šokiralo vse

M.S.
05. 10. 2023 08.00
0

Te dni v Franciji poteka svetovno prvenstvo v rugbiju, kjer barve Fidžija brani tudi zvezdnik Josua Tuisova, ki je med prvenstvom izvedel tragično novico.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Josua Tuisova je med svetovnim prvenstvom v rugbiju izvedel, da je po dolgi in hudi bolezni umrl njegov 7-letni sin Tito, za tragično novico pa je slišal pred sobotno tekmo z Gruzijo. Kljub temu je ''človek buldožer'' oz. ''avtobus'', kot se drži vzdevek robustnega igralca rugbija, odkorakal na igrišče in bil eden najzaslužnejših za zmago, potem ko je Fidži po polčasu zaostajal z 0:9, na koncu pa slavil s 17:12, tudi po tekmi pa se igralec ni vrnil v domovino. Še več, po omenjeni tekmi je pol ure delil avtograme in se fotografiral z navijači in prav nič ni izdajalo, da preživlja težke trenutke.

Umrla mlada pevka, ki je v Talentih zaslovela kot otrok
Preberi še
Umrla mlada pevka, ki je v Talentih zaslovela kot otrok
Nenadoma umrla slavna fitnes trenerka
Preberi še
Nenadoma umrla slavna fitnes trenerka

Tudi pozneje Josua ni odpotoval domov, ampak je ostal v Franciji, kjer je njegova reprezentanca v igri za četrtfinale, če 8. oktobra vsaj remizira proti izbrani vrsti Portugalske. Zaradi tega je zvezdnik že zamudil sinov pogreb, ki je bil v torek, kar je negativno presenetilo mnoge. Kot je dejal njegov oče Isikei Ratulevu, mu je 29-letni sin dejal, da se pogreba ne bo mogel udeležiti, potem ko je družina sporočila, da je nesrečni otrok umrl v bolnišnici po ''dolgotrajni bitki z izčrpavajočo boleznijo''.

Umrla lepa vplivnica, hčerka slovitega pevca
Preberi še
Umrla lepa vplivnica, hčerka slovitega pevca
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tuisova sicer igra za pariški klub Racing 92 in je bila na tekmi proti Avstraliji razglašen za igralce tekme, Fidži pa bi se z morebitno točko šele tretjič uvrstil med najboljših osem na svetu, kjer bo njihov morebitni nasprotnik za četrtfinale Anglija.

Umrl sloviti raper, ki je nastopil z Eminemom v filmu 8 milj
Preberi še
Umrl sloviti raper, ki je nastopil z Eminemom v filmu 8 milj

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394