Moskisvet.com
John Goodman

Novice

Shujšal je za skoraj 100 kilogramov, danes je neprepoznaven

E.R.
17. 04. 2024 03.00
0

Legendarni hollywoodski zvezdnik je pokazal, kako je videti s skoraj 100 kilogrami manj, na sprehodu z ženo pa ga je le malokdo prepoznal.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

S svojimi 188 cm višine in skoraj 180 kilogrami je danes 71-letni John Goodman postal eden najbolj prepoznavnih obrazov na malih zaslonih, po izgubljenih skoraj 100 kilogramih pa si igralec sploh ni več podoben.

Paparaci so ga ta teden ujeli na newyorškem letališču JFK, bil pa je v družbi žene Anne Beth , s katero ga imamo redko priložnost videti.

Luka Dončić na intervjuju razkazal kar pet luksuznih vozil
Preberi še
Luka Dončić na intervjuju razkazal kar pet luksuznih vozil
Anne Beth Goodman in John Goodman
Anne Beth Goodman in John Goodman FOTO: Profimedia

Legendarni igralec iz znane serije "Roseanne" je v intervjuju za revijo IN odkrito spregovoril o svoji drastični preobrazbi.

"Moral sem to storiti, da bi si rešil življenje, saj če bi izgubil samo 50 kilogramov, bi jih nato tudi hitro pridobil nazaj. Jedel sem zelo slabo, jedel sem kot alkoholik, ne zato, da bi se nahranil, ampak ker je bila hrana zame droga. Zdaj pa je tako dobro, ko mi ni treba hoditi v posebne trgovine po hlače, ko mi ni treba iskati trgovin s padali ali šotorskimi krili," je povedal igralec, ki se je poleg prekomerne teže 30 let boril tudi z alkoholizmom. Svojo preobrazbo je začel leta 2017, ko je opustil alkohol in se posvetil zdravemu načinu življenja.

Nekoč eden najbolj perspektivnih igralcev, danes pa alkoholik
Preberi še
Nekoč eden najbolj perspektivnih igralcev, danes pa alkoholik

Goodman je na malih in velikih zaslonih že več kot 30 let in poleg tega, da nas je s svojimi vlogami pogosto nasmejal do solz, nas je razveselil tudi z neverjetno paleto resnih likov. Je najljubši igralec legendarnih bratov Coen, s katerima je posnel šest filmov, njegov lik iz serije "Roseanne" – Dan Connor pa je bil razglašen za najboljšega televizijskega očka v zgodovini. Zanimivo je tudi, da je John odraščal brez očeta, a kljub temu tako dobro interpretira očetovske figure.

"Ker sam nisem imel nobenih izkušenj, je šlo vedno pravzaprav samo za ljubezen do otrok, kdor koli so že bili, to je bila vodilna nit, ne glede na vse ostalo, zapisano v scenariju. Karkoli se je zgodilo, vse jim moraš odpustiti in jih imeti rad," je dejal.

John Goodman je sicer v zasebnem življenju  poročen z Anne Beth že 35 let, spoznala pa sta se, ko se mu je približala v baru.

"Pomislil sem, kaj neki si lahko tako ljubka mlada ženska želi od mene," se je nekoč spominjal njunega prvega srečanja. Poročila sta se leta 1989 v New Orleansu, leto kasneje pa se jima je rodila še hčerka Molly Evangeline.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slavnega igralca pa boste lahko ta petek, 19. aprila, ujeli tudi na KINO, kjer bo ob 22.05 na sporedu napeti triler Kvartopirec (Gambler). V njem je John Goodman nastopil v glavni vlogi poleg Marka Wahlberga in Jessice Lange, zgodba pa se vrti okoli Jima Bennetta, profesorja angleškega jezika in obsesivnega kockarja, ki rad tvega. Zaradi dolgov, ki si jih je nakopal z igrami na srečo, si izposodi denar od nevarnega kriminalca, kot varščino pa zastavi vse, kar ima: svoje življenje. Kot da vse skupaj ne bi bilo že dovolj slabo, si je del denarja izposodil tudi od svoje bogate matere, okoliščine pa otežuje še njegova romanca z lepo študentko Amy. Priložnost, da se reši iz zagate, se pojavi, ko spozna poslovneža in oderuha Franka. Jo bo Jim izkoristil ali pa mu bo sreča še zadnjič obrnila hrbet?

Šel je na usposabljanje za ostrostrelca
Preberi še
Šel je na usposabljanje za ostrostrelca

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382