Moskisvet.com
John Cena

Novice

Ustvaril si je profil na Only Fans, a ne iz običajnega razloga

E.R.
03. 03. 2024 02.00
0

Oboževalci so bili šokirani, ko so videli, da si je zvezdnik John Cena ustvaril profil na Only Fans. Oddahnili pa so si, ko so uvideli pravi razlog za to potezo.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

John Cena je nedavno šokiral svoje oboževalce, ko je v svoji objavi razkril, da se je pridružil naročniškemu spletnemu mestu OnlyFans. 

Zdelo se je, kot da se je nekdanji rokoborec WWE, ki ima danes 46 let, pridružil vrsti slavnih, ki prodajajo svoje ekskluzivne vsebine na omenjenem spletnem mestu, ko je objavil: "Takšnega me še nikoli niste videli. Naročite se na povezavi v biografiji. @onlyfans."

Slavne osebnosti, kot so Iggy Azalea, Tana Mongeau in Tyga, so samo nekateri, ki objavljajo vsebino na spletnem mestu za uporabnike, ki plačujejo mesečno naročnino, kar jim tudi omogoča dostop do njih.

Sprva so bili nekateri oboževalci precej zmedeni glede Cenine objave. "So mu vdrli?" so se spraševali na omrežju X (nekdanji Twitter), medtem ko so drugi hitro izrazili svoje obžalovanje, da je podlegel pritisku današnjega trenda.

John Cena na premieri filma Ricky Stanicky
John Cena na premieri filma Ricky Stanicky FOTO: Profimedia

Vendar se povezava, ki jo je objavil Cena, odpre na brezplačno stran OnlyFans, na profilni sliki pa je sicer moč videti obraz rokoborca, vendar pa na profilu uporablja ime Ricky Stanicky.

Biografija se glasi: "Našli ste preverjen račun OnlyFans za Rickyja Stanickyja; znani imitator, filantrop, investicijski bankir, družabnik, preživel raka in metodični igralec. Naročite se, če želite prejemati vroče slike in videe."

Oboževalci so hitro ugotovili, da je račun marketinški trik za promocijo igralčeve vloge v prihajajoči komediji Ricky Stanicky, v kateri igra glavni lik.

Cena je v zadnjem času igral v več filmskih uspešnicah, vključno s prihajajočim filmom Argylle skupaj s Henryjem Cavillom, prav tako pa je igral variacijo lutke Ken v lanski filmski uspešnici Barbie. Na programu KINO pa si boste lahko nocoj, 3. marca, ob 20.00, ogledali njegovo družinsko komedijo Igra z ognjem (Playing With Fire). 

V njej nastopa kot Jake Carson, vodja elitnih gasilcev, ki potem, ko iz ognja rešijo sestri in brata, kmalu ugotovijo, da jih nobena vadba ne bo dovolj pripravila na eno najzahtevnejših služb do sedaj, to je varstvo otrok. Ker gasilci ne uspejo najti njihovih staršev, so primorani otroke imeti v varstvu, kar pa njihova življenja, službo in celo gasilsko postajo obrne popolnoma na glavo. In vsega hudega vajeni elitni gasilci hitro ugotovijo, da so otroci divji in nepredvidljivi, tako kot požari.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.independent.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382