Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Hišo zgradil v obliki fotoaparata in otroke poimenoval Canon, Nikon in Epson

A.P.
09. 08. 2020 06.00
0

Ljudje imamo zelo različne obsesije. Ravi Hongal iz Indije je na primer zaljubljen v fotografijo, a je svojo ljubezen do nje prignal do skrajnosti. Med drugim je v obliki fotoaparata zgradil hišo in poimenoval svoje otroke.

Da ima 49-letni indijski fotograf Ravi Hongal rad fotografijo, je razvidno že z imen njegovih otrok – Canon, Nikon in Epson, ki so vse priznane fotografske znamke. Kot da to ne bi bilo dovolj, je šel pri izkazovanju ljubezni do fotografije še korak dlje in našel še bolj edinstven način, da jo javno izpove. Nedavno je namreč dokončal hišo v obliki starodobnega fotoaparata, za kar je potrošil pribl. 84.000 evrov, denar pa si je moral izposoditi pri družini in prijateljih. Prav tako sta z ženo prodala prejšnjo hišo. Nova trinadstropna hiša, ki stoji v mestu Belgauma (zvezna država Karnataka) in sta jo poimenovala Click, je postala lokalna atrakcija in ima vse glavne elemente fotoaparata – objektiv, bliskavico, kukalo, SD kartico in filmski trak ipd., seveda pa nista pozabila na imena svojih otrok.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Vrhunski fotograf Jaka Ivančič: ''Sveta ne vidimo drugače. Bolj smo pozorni na detajle in trenutke, ki jih ostali spregledajo ali prespijo.''
Preberi še
Vrhunski fotograf Jaka Ivančič: ''Sveta ne vidimo drugače. Bolj smo pozorni na detajle in trenutke, ki jih ostali spregledajo ali prespijo.''

Po navedba lokalnih medijev je Ravi s fotografijo obseden od otroštva. Že kot otrok je s seboj vedno vlačil fotoaparat ter bil prepričan, da lahko od tega nekoč živi. In je imel prav, saj je nenazadnje odprt fotografski studio, ki ga je poimenoval po svoji ženi Krupi, ki je prav tako navdušena nad fotografijo. ''Fotografiram že od leta 1986. Ta hiša je uresničitev mojih sanj,'' je dejal Ravi, temu mnenju pa se pridružuje tudi njegova žena, ki pravi, da je zelo ponosna na svojega moža, medtem ko je njegov najstarejši sin Canon dejal, da so ga nekoč prijatelji spraševali, če je to njegovo pravo ime.

Kamere v prestižnih pametnih telefonih ali pet razlogov, zakaj ljudje še vedno kupujejo fotoaparate
Preberi še
Kamere v prestižnih pametnih telefonih ali pet razlogov, zakaj ljudje še vedno kupujejo fotoaparate

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400