Moskisvet.com
Meadow Walker

Novice

Hči pokojnega Paula Walkerja je ponovno samska

M.S.
11. 01. 2024 05.00
0

Zvezdnica Meadow Walker, hči pokojnega igralca Paula Walkerja, je prek svojega Instagrama sporočila svojim sledilcem, da se je ločila od svojega moža Louisa Thorntona-Allana. Par, ki se je poročil leta 2021, je objavil odločitev o sporazumni ločitvi po treh letih zakona. Zvezdnica je poudarila, da ohranjata medsebojno ljubezen in spoštovanje.

24-letna Meadow Walker, hči preminulega igralca Paula Walkerja, je pred prihodom novega leta obvestila svoje sledilce, da se je ločila od svojega moža Louisa Thorntona-Allana. Meadow je o razhodu sporočila prek svojega računa na Instagramu. 

Zvezdniški par se je poročil leta 2021 v Dominikanski republiki na slovesnosti, ki sta se je udeležila tudi filmska kolega njenega očeta iz franšize Hitri in drzni Vin Diesel in Jordana Brewster. Prav Diesel je pospremil hčer pokojnega soigralca do oltarja.

Meadow Walker
Meadow Walker FOTO: Profimedia
Brat pokojnega Paula Walkerja deli ganljivo zgodbo
Preberi še
Brat pokojnega Paula Walkerja deli ganljivo zgodbo

"Po treh izjemnih letih zakona sva se skupaj odločila, da se sporazumno ločiva," je sporočila prek svojega družbenega omrežja. Pri tem je poudarila, da je šlo za skupno odločitev, ter prosila svoje sledilce, naj spoštujejo njuno željo po zasebnosti. "Ohranjava ljubezen in spoštovanje drug do drugega ter se bova še naprej podpirala," je zaključila Walkerjeva.

Walkerjeva je ločitev sporočila svojim sledilcem prek računa na Instagramu.
Walkerjeva je ločitev sporočila svojim sledilcem prek računa na Instagramu. FOTO: Profimedia
Hči pokojnega igralca prejela 25 milijonov evrov
Preberi še
Hči pokojnega igralca prejela 25 milijonov evrov

Nedavno je Meadow na svojem profilu na Instagramu delila ganljivo črno-belo fotografijo, posvečeno svojemu ljubljenemu očetu. Paul bi letos praznoval 50. rojstni dan 12. septembra. Izrazila je globoko spoštovanje do njega ter se mu zahvalila za vse, kar mu je dolžna. Poleg tega je napovedala posebno zbiranje sredstev za očetovo fundacijo, ob tem pa delila serijo slik svojega očeta iz kultne filmske franšize. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Hčerka pokojnega igralca delila ganljivo fotografijo
Preberi še
Hčerka pokojnega igralca delila ganljivo fotografijo


Meadow Walker in Louis Thornton-Allan
Meadow Walker in Louis Thornton-Allan FOTO: Profimedia
Hči Paula Walkerja šokirala z videzom
Preberi še
Hči Paula Walkerja šokirala z videzom

Leta 2013 je 40-letni igralec Paul Walker doživel tragično prometno nesrečo zaradi nevarne vožnje. Po poročanju ameriških medijev za njegovo smrt ni bil kriv avto, ampak njegov prijatelj in sovoznik, ki je v prometni nesreči prav tako izgubil življenje. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

To je pravi razlog za njegovo tragično smrt!
Preberi še
To je pravi razlog za njegovo tragično smrt!

Zveste privržence filmske franšize Hitri in drzni čaka četrti del, ki bo predvajan v petek, 12. januarja 2024, ob 20. uri, na KINO. Pobegli bivši kaznjenec Dom Toretto se vrne v Los Angeles, da bi raziskal ozadje novega zločina. Njegova vrnitev prav nič ne razveseli agenta Briana O'Connerja, ki pa je nazadnje prisiljen z Domom združiti moči in se soočiti s skupnim sovražnikom. Njuno že tako trhlo partnerstvo, polno sumničenj in dvomov, se sredi mehiške puščave znajde na še večji preizkušnji. 

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi ljubitelji adrenalinskih dogodivščin pa ne zamudite petega dela Hitri in drzni, ki bo na sporedu dan kasneje, v soboto, 13. januarja 2024, ob 20. uri, na KINO. Nekdanji policist Brian in kralj avtomobilskih vragolij Dom znova združita moči v divji cestni akciji, ki ju popelje na ulice kaotičnega Ria de Janeira. Na begu pred zakonom se njuna skupina vročekrvnih voznikov znajde v smrtonosnem boju z neizprosnimi preprodajalci mamil in podkupljivimi poslovneži. Za navzkrižni ogenj poskrbi še izkušen agent Luke, ki želi Doma na vsak način spraviti za rešetke, kar povzroči vrtoglave in smrtonosne pregone po brazilskih ulicah. 

Vir: CNN in People.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382