Moskisvet.com
Pete Davidson

Novice

Igralcu dodeljena kazen zaradi prometne nesreče

M.S
26. 07. 2023 05.00
0

Zvezdnik Pete Davidson je bil obsojen zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila v Beverly Hillsu. Nesrečo je povzročil zaradi prehitre vožnje, pri čemer je trčil v požarni hidrant in hišo. Opravljal bo določeno družbenokoristno delo in sodeloval v programih za izboljšanje varnosti v prometu.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pretekli teden je komedijantu Petu Davidsonu, ki je znan tudi kot nekdanji partner Ariane Grande in Kim Kardashian, bila odrejena kazen zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila marca letos v Beverly Hillsu. Davidson se je s svojim mercedesom poleg svojega dekleta Chase Sui Wonders zaradi prehitre vožnje zaletel v požarni hidrant in nato v hišo. Obsojen je bil zaradi nepremišljene vožnje. 29-letni zvezdnik bo moral vstopiti v 18-mesečni preusmeritveni program.

Prometna nesreča Peta Davidsona in dekleta Chase Sui Wonders
Prometna nesreča Peta Davidsona in dekleta Chase Sui Wonders FOTO: Profimedia

Tiskovni predstavnik okrožnega državnega tožilca Los Angelesa je nedavno dejal, da mora Davidson opraviti 50 ur družbenokoristnega dela, ki ga bo najverjetneje opravil pri newyorški gasilski službi. Višji sodnik je igralcu Davidsonu dodelil 12-urno prometno šolo, poleg tega pa bo moral opraviti bolnišnični in mrtvaški program. Prav tako bo moral plačati odškodnino, ki jo je povzročil.

 

Ob nesreči je bil uničen vodni hidrant.
Ob nesreči je bil uničen vodni hidrant. FOTO: Profimedia

Za PEOPLE je newyorška gasilska služba sporočila, da lahko igralca z veseljem sprejmejo za opravljanje družbeno koristnega dela pri njih. To so storili zato, ker je Davidsonov pokojni oče Scott Davidson vrsto let delal kot gasilec in je umrl leta 2001 v terorističnih napadih 11. septembra. "Kot sin junaka 11. septembra bi z veseljem zagotovili g. Davidsonu priložnost, da opravi zahtevano družbenokoristno delo pri nas," so dodali iz gasilske službe.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382